Trenger du sårt en pause, eller ta med deg din bedre halvdel på en romantisk helg på et av Stordalens mange lekre hoteller?

Skjem deg bort med litt luksus på et av de norske hotellene til Nordic Choice Hotels. Kampanjen inkluderer overnatting, treretters og frokost for bare 795 kroner per person (til sammen fra 1590 kr for to) for dobbeltrom. Eller fra 1195 kr for et enkeltrom. Tilbudet gjelder også for familierom.

Se kampanjen her

Velg mellom hoteller i Oslo, Bergen, Stavanger, Drammen, Fredrikstad, Fornebu, Tromsø eller Trondheim.

Periode for opphold er mellom 3. juni og 29. august 2021.

Du kan bestille innen 23. august og oppholdet kan avbookes frem til 16.00 på ankomstdagen.

Her er noen populære hoteller:

Clarion The Hub, Oslo

Midt i Oslo sentrum rett ved Oslo City, Oslo Sentralstasjon og Karl Johan, ligger Clarion The Hub. Hotellet er fordelt på 810 rom med innovative løsninger.

Hub Bar kan by på deilig kaffe, mens restauranten Calmeyers Hage byr på god mat og drikke med utsikt over Oslo.

Her finner du hotellet

Clarion Hotel Admiral, Bergen

Dra på ferie til Bergen - et av Norges vakreste byer. Dette hotellet ligger midt i sentrum og byr på en fantastisk utsikt over bryggen. Kun 5 minutter unna ligger Bergen Jernbanestasjon. Her kan du nyte en herlig middag på restauranten Kitchen & Table, og avslutte måltidet på hotellets bar.

Her finner du hotellet

Amerikalinjen, Oslo

Dette er et unikt boutiquehotell i hjertet av Oslo. Her bor du kun noen få meter fra Oslo S, Jernbanetorget, Oslo City, Karl Johan og Byporten.

Hotellet åpnet dørene i 2019 med et helt unikt konsept. I 1919 var Amerikalinken var nemlig hovedkontoret til Den norske Amerikalinje som fraktet tusenvis av Nordmenn over Atlanterhavet for å jakte nye muligheter.

En spennende historie som gjenspeiler seg hotellets interiør og stemning.

Her finner du hotellet

The Thief, Oslo

Oslos luksushotell kan skilte med sin idylliske beliggenhet midt i Tjuvholmen ved Aker Brygge. Kåret til et av Norges beste hoteller flere ganger av Nettavisens lesere.

Nyt en spadag på The Thief Spa, spis middag på Thief Foodbar og beundre kunstverkene på veggene. Hotellet har nemlig en samling av kunst og kunstopplevelser.

Dette er et hotellet alle bør oppleve.

Her finner du det

Clarion Hotel Ernst, Kristiansand

Ta med familien til Dyreparken i Kristiansand i sommer! Hotellene blir ofte utsolgt, men dette er fortsatt ledig. Dette er et klassisk hotell med mange tradisjoner. Hotellet ligger sentralt i sentrum, hvor togstasjonen ligger 15 minutter unna.

Her finner du hotellet

Les mer om hotelltilbudet her