Heymat har sitt utspring i en familiebedrift med spesialkompetanse på vask og utleie av industrimatter. Som hos en typisk småbarnsfamilie var gangen fylt av sko og skitt. Industrimatten var redningen - men den var ikke pen. Løsningen ble bedriften Heymat som kombinerer design og kvalitet.

Her finner du hele utvalget.

1. Terrassematte Hagl Silver

Dørmatten tåler sko som har vært ute i all slags vær, også vinterføre. Matten er i slitesterk industrikvalitet og er produsert av 100% resirkulert plast. Underlaget er av sklisikker nitrilgummi.

Matten kan vaskes i vaskemaskin på 60 grader. Bruk et vaskemiddel uten blekemidler og støvsug matten før vask. Matten kan tørkes i trommel eller henges til tørk.

Her finner du matten.

2. Matte Grain Granite

Grain er en matte med et organisk mønster inspirert av steinteksturer som kamuflerer smuss og støv.

Dørmatten er velegnet for innendørs bruk. Matten har en myk overflate og gummiert underside. Undersiden hindrer fukt i å trenge ned i gulvet og tekstilet er i 100 % resirkulert materiale (PET).

Her finner du matten.

3. Matte Mix Teklan

Mix Teklan er designet av Tekla Evelina Severin med referanser fra 70-tallets fargepalett, edelsten og Middelhavet.

Dørmatten er i høy kvalitet, med tykk luv og gummiert bakside. Produksjonen av Heymat matter innebærer manuelle operasjoner, derfor kan mattene ha mindre variasjoner i størrelse, farge og utseende.

Her finner du matten.

4. Matte Dis Ocean

Dis Ocean speiler fargene i Nordsjøen, fra mørkeblå, gjennom smaragd til en lys fargetone fra en skummende bølge. Denne varianten finnes i tre størrelser.

Denne modellen har en i avdelingen kjøpt selv, og hun er strålende fornøyd med både kvalitet og utseende. Matten samler store mengder sand og vann, og den gummierte baksiden får matten til å ligge stødig.

Her finner du matten.

5. Matte Løype Breezy Beige

Denne modellen er inspirert av langrennssportens nypreparerte løyper. Et skispor krysser matten i et enkelt og grafisk mønster. De melerte nyansene gjør matten praktisk med hensyn til smuss og støv.

Matten er i slitesterk industrikvalitet og har meget god absorberings- og oppsamlingsevne. Det anbefales at man støvsuger matten jevnlig.

Her finner du matten.