Det kan være vanskelig å kjøpe gaver til hun som tilsynelatende har alt, og som gjerne kjøper seg det meste hun mangler og har lyst på selv.

Visse ting er uansett nesten alltid populære som gaver, og vi har gjort vårt beste for å plukke ut nettopp disse til kvinnen i ditt liv. Fordi hun fortjener det!

Tøfler: Kari Traa Hygge Lux

Hygge er kanskje det aller mest passende navnet på tøfler, siden tøfler gjerne representerer nettopp hygge. Alle blir glade for å få et par tøfler man kan smette inn i om morgenen, spesielt noen så fine som disse.

Her finner du hyggetøflene.

Rettetang: Platinum + fra GHD

Mangler hun rettetang, eller har hun bare en gammel dårlig variant? Da vil garantert en ny fra GHD falle i smak. Det er ikke uten grunn at GHD er det foretrukne merket for stylister verden over, og den nye versjonen Platinum + er i tillegg en smart rettetang som forutser hårets behov.

Rettetanga fra GHD er like god til å lage bølger som til å rette ut håret.

Her finner du GHD Platinum +.

Morgenkåpe: Cream Vee Kimono

En luksuriøs morgenkåpe gjør alle morgener bedre. Cream Vee Kimono har en delikat og dus farge, og stoffet gjør at den både føles og ser eksklusiv ut.

Har hun ikke en slik, er det garantert en gave som vil falle i smak.

Se nærmere på morgenkåpa her.

Steamer: The Steamery

Har du prøvd å steame klærne i stedet for å stryke, blir det vanskelig å gå tilbake. Steameren fra svenske The Steamery er både praktisk, funksjonell og fin å se på. Den perfekte gaven til hun som synes det er kjedelig å stryke, eller bare liker at det er praktisk.

Her finner du den.

Kaffemaskin: The oracle touch fra Sage

Det som er så genialt med en kaffemaskin som "The Oracle Touch espressomaskin" fra Sage, er at det er som å få baristaen hjem. Med den automatiske kaffemaskina kan du lage alt fra espresso til cortado og latte, og med med porta-filteret oppnås den perfekte doseringen hver gang.

Perfekt for hun som elsker god kaffe.

Her finner du den eksklusive kaffemaskina.

Blir den for eksklusiv, vil helt sikkert også denne litt enklere kaffemaskina være en gave som gleder.

Juicer: Phillips HR1922/20

En juicer er genialt for å få en god start på dagen, og denne fra Phillips er både brukervennlig og avansert. Her kan du velge mellom klar juice og en tykkere kremaktig juice som inneholder opptil 50% mer fiber.

Perfekt som gave til hun som liker sunne juicer.

Les mer om juiceren her.

Sexy undertøy: Charlize Strappy Soft BH

Sexy undertøy er noe alle kvinner setter pris på. Husk også underdelen!

Her finner du trusa, og her finner du BHen.

Kjole: Frill Sleeve Mini Dress

En ny kjole er en gave hun garantert setter pris på, og denne er perfekt til å oppgradere sommergarderoben.

Her finner du kjolen.

Hodetelefoner: Beoplay

Her snakker vi øverste klasse, både når det gjelder teknologi og stil. Beoplay H8i er rett og slett et fantastisk fint headset, i tillegg til at de selvsagt er trådløse og har støydemping.

Finnes også i sort og beige.

Her kan du lese mer om hodetelefonene.

Leppestift: Yves Saint Laurent

En leppestift er en super gave, da dette er noe man gjerne ikke får nok av. Rouge Pur Couture fra Yves Saint Laurent er en luksuriøs leppestift som gir mye farge, og samtidig pleie til leppene. Melon D’Or er en farge de fleste vil like.

Her finner du den.

Sneakers: Skechers

Et par gode sneakers bør alle ha, og det er en fordel å ha flere å variere i. Det slår med andre ord sjeldent feil å kjøper sneakers til kvinnen i ditt liv. Disse fra Skechers er både trendy og komfortable.

Skoene finner du her.

Veske: Tote fra Marc Jacobs

Alle bør ha en mellomstor sort veske, og denne fra Marc Jacobs er et perfekt eksemplar. Perfekt til både jobb og fritid.

Her finner du den.

Sportsklokke: GARMIN Vivoactive 4S

En sportsklokke er gull å ha, spesielt en som ser så bra ut som Vivoactive 4S fra Garmin. Klokka viser blant annet kontinuerlig helsemonitorering, respirasjonsmåling, menstruasjonssyklus, stress, søvn, puls, hydrering og mer.

Les flere detaljer her.

Pledd: Elvang

Alle bør ha et mykt og godt teppe, til bruk i sofaen, til verandaen eller til å ta med på stranda i sommer. Dette pleddet fra Elvang er laget av 30% alpakka, og er mykt og luksuriøst.

Her finner du det.

Lenestol: Uchiwa fra Hay

En stol er kanskje ikke det mest typiske å kjøpe til gave, men har hun ønsket seg en god lenestol er denne helt perfekt. Uchiwa er inspirert fra den tradisjonelle japanske håndviften, og er som skapt til å krype oppi med en god bok.

Les mer om den eksklusive stolen her.

Ta også en titt på denne kontorstolen, et utmerket valg hvis dere trenger å oppgradere hjemmekontoret.

Polaroidkamera: Polaroid Now

Et polaroidkamera er herlig nostalgisk. Det er noe helt spesielt med det å få bildet med en gang, og med Polaroid Now får du i tillegg oppladbart batteri og mulighet til selvutløser.

Se nærmere på Polaroid Now her.

Kroppspleie: Rituals gavesett

Rituals er perfekt til nettopp det å skape små ritualer, og det kan man gjøre på badet med dette lekre gavesettet. Settet inneholder dusjskum, kroppsskrubb, kroppskrem og til og med mini-duftpinner for å skape den rette atmosfæren.

Her finner du gavesettet.

Eksklusiv nattkrem: Helena Rubenstein Re-Plasty

En eksklusiv nattkrem som passer på huden i løpet av natta er noe de fleste vil ha i skapet. Re-Plasty fra Helena Rubenstein er blant de aller mest eksklusive man får tak i, og sies å skulle være svært effektiv.

Andre kremer i alle prisklasser finner du her.

Robotstøvsuger: Xiaomi Roborock

En robotstøvsuger er en fantastisk gave, ettersom den rett og slett revolusjonerer husarbeidet. Uansett hvem av dere som pleier å støvsuge, blir det nesten garantert gjort oftere når Roborock kan ta jobben for dere.

Xiaomi Roborock S5 Max kan både støvsuge og vaske, og kartlegger huset ditt for å gjøre jobben mest mulig effektiv.

Her finner du robotstøvsugeren.