Get Inspired overrasker skikkelig på en mandag - nå får du 40 prosent rabatt på vinterjakker til både dame og herre. Salget varer til og med onsdag 15.03.2023.

Gå rett til salget for herre her

Gå rett til salget for dame her

Handler du for deg selv, eller er du på utkikk etter en gave til en sporty dame eller herre du kjenner? Vi har plukket ut noen favoritter på tilbud.

Til herre

Haglöfs

Snøen gjort et comeback flere steder i landet, så hvorfor ikke gjøre et kupp på en ny vinterjakke du kan bruke før våren melder sin ankomst? Husk å bruke rabattkoden JA40.

Twentyfour

Loen Vattert Jakke har tapede sømmer og et vind- og vanntett skall som beskytter deg motall slags vær. Jakka kommer med flere praktiske lommer, samt kortlomme. Passer derfor godt til alpine aktiviteter på vinteren. Kun 1079 kroner. Her kjøper du jakka.

Helly Hansen

Dette er en superlett og varm jakke, som kan brukes til tur, på ski og til hverdags. Jakken har syntetisk isolering slik at den ikke klumper seg dersom den blir fuktig. Nå koster den kun 1079 kroner. Her kjøper du jakka.

Craft

Nå er tiden inne for å ta på seg skiene og nyte løypene. Denne langrensjakken kan nå bli din til 40 prosent rabatt. Du finner den her.

Til dame

Helly Hansen

En trendy parkajakke fra Helly Hansen kan bli din til 40n prosent rabatt! Denne jakken vil holde deg varm denne og neste vinter.

Du finner den her.

Rains

Vil pufferjakken noensinne gå ut av stil? Neppe! Denne superhotte jakka fra Rains er laget av et pustende, vanntett stoff som holder deg varm og tørr. Nå får du den til 2399 kroner. Jakka finner du her.

Helly Hansen

Sjekk denne sporty jakken som både er fin på komfortabel, vindtett og vannavstøtende. Gjør et kupp i dag.

Her finner du flere bilder av jakken.

Twentyfour

En trendy parkas med 4-veis justering, 2-veis glidelås i front og sidelommer med glidelås. Husk rabattkoden JA40. Her finner du flere bilder av jakken.

Hele salget til Get Inspired finner du her!