Den sporty nettbutikken Get Inspired har satt ned en rekke varer nå, og du kan spare opptil 70 prosent på sport og fritid.

Gå rett til salget her

Du finner varer fra merkevarer som Nike, Twentyfour og Oakley. Vi har plukket ut ti av våre favoritter på salget, ta en titt her:

1. Nike Genser - 25 prosent

Den klassiske superkomfortable genseren fra Nike får du nå på 25 prosent hos Get Inspired. Passer like godt til hverdags som til trening eller tur.

Her finner du genseren

2. Twentyfour Flåm Hiking - 49 prosent

Supre tursko laget i vanntett materiale med paneler på utsatte steder for å hindre slitasje. Skoen er komfortabel og innehar formsydd hæl for å redusere muligheten for gnagsår. Du sparer nå 600 kroner på skoene.

Du finner skoene her

3. Twentyfour Finse Ryggsekk - 49 prosent

Du sparer nå 49 prosent på denne stilige og praktiske sekken fra Twentyfour. Sekken har laptop-lomme, polstrede skulderremmer og håndtak i toppen. I tillegg har den to lommer i front.

Her finner du ryggsekken

4. Bliz Active Matrix - 30 prosent

Bliz Matrix-brillene har en superkul look og et sylindrisk design som dekker hele synsfeltet. Brillene har justerbar nesepute i gummi og justerbare tempeltupper for super passform og komfort.

Brillene finner du her

5. Twentyfour Flåm - 40 prosent

Dette er den perfekte turbuksen for deg som ønsker bevegelsesfrihet og super passform. Foran på ben og rumpe har buksen vindtett og vannavstøtende GeoTex materiale, og buksen er designet for både høy og lav aktivitet, kortere og lengre turer, perfekt for de fleste! Du sparer nå 600 kroner på denne.

Her finner du buksene

6. HUB Rock Suede - 40 prosent

Superfin sneaker fra HUB med chunky såle som setter prikken over i'en på antrekket. Alle HUB-sko har en myk gel-innersåle som gir super komfort hele dagen. I tillegg har innersålen air-flow-ventilering for gode pusteegenskaper. Både stilig og behagelig altså!

Du finner skoene her

7. Bergans Utne - 30 prosent

Dette er en allsidig og komfortabel shorts laget i et lett og elastisk materiale som gir god pusteevne. Shortsen har også fukttransporterende egenskaper og er hurtigtørkende. Du sparer 30 prosent på denne nå.

Du finner shortsen her

8. Oakley Jawbreaker - 24 prosent

Dette er brillene med det perfekte designet! Jawbreaker svarer til kravene fra førsteklasses idrettsutøvere og har 40 år med fantastisk kvalitet. Brillene er komfortable, har en god passform og gir optimal visjon i alle situasjoner! Du sparer nå 587 kroner på disse brillene.

Brillene får du her

9. Ichi Jordan Vest - 54 prosent

Denne trendy vesten er nå på salg hos Get Inspired. Den er laget i en miks av nylon, ull og mohair som gir super komfort, samtidig som den holder deg varm. Du spare nå 54 prosent på denne.

Du finner vesten her

10. Craft sykkelskjorte - 30 prosent

Denne funksjonelle og komfortable sykkelskjorten sparer du nå 210 kroner på. Skjorten har god fukttransport og meshpaneler for optimal ventilasjon. Det elastiske materialet gir en behagelig passform og optimal bevegelsesfrihet.

Her finner du skjorten

Gå rett til salget her