Kanskje det nærmer seg bursdagen til en du er glad i? Eller er det en person du har tenkt mye på i det siste som kunne trengt en liten oppmerksomhet? Her har vi samlet et knippe ideer til gaver som kan sendes hjem til dem.

Vi har delt inn gavene i kategoriene den matglade, den sikre vinner og overraskelsen.

Gaven til den matglade

En skikkelig snaddergave til en matglad person vil falle i smak. Som prikken over i-en kan man overraske med en personlig vri og hilsen på gaven.

Personlig Freia Melkehjerter

Gi en unik gave til noen du bryr deg om. Du kan velge selv hva som skal stå på den personlig tilpassede sjokolade-esken. Sjokoladen er av typen Freia Melkehjerter. Det er løvtynne hjerter som passer perfekt til alle som trenger er liten oppmerksomhet.

Klikk her for å finne gaveideen.

Personlig Tobleronesjokolade

En personlig hilsen på en Tobleronesjokolade deisende ned i postkassen vil nok bringe både matlyst og smil hos mottakeren.

Her kan du sende en personlig Toblerone-hilsen.

Sunn snacks

Ønsker du å sende en hyggelig og smakfull gave, som samtidig er sunn? Snacks fristelser fra Carepacks kommer i lekre poser og inneholder energirike og sunne snacks.

Her finner du snacks fristelsene.

Den sikre vinner

Blomster på døra fungerer i alle sammenhenger. En frisk bukett blomster vil definitivt overraske noen du er glad i eller tenker på. Du kan også sende med et personlig kort med buketten. Her finner du et knippe buketter.

Stor klem

En god, blomstrende klem til noen du setter pris på. Herlig bukett i sesongens blomster og farger. Leveres i eksklusiv gavepose.

Her finner du buketten.

Fargerike tulipaner med sjokolade

En fargerik blomsterhilsen som passer til de aller fleste anledninger. Sammen med blomstene får mottaker en liten eske med fire utsøkte konfektbiter.

Her finner du tulipanene.

Påsketulipaner

Garantert påskestemning! Tulipaner i herlige påskefarger.

Her finner du påskebuketten.

Overraskelsen

Skal du virkelig overraske noen kan du finne inspirasjon her. Det er stor sjanse for at du treffer blink! Her har vi samlet noen veldig personlige gaver som garantert vil bringe frem smil hos store og små.

Personlig puslespill

Et personlig puslespill er en gave som gir mer enn bare gode minner. Her kan den heldige mottakeren kose seg med å legge puslespill i mange timer, og motivet som dukker opp til slutt kan jo være et hyggelig minne eller et bilde av noen man er glad i?

Puslespillet kan bestilles i forskjellige størrelser, med ulikt antall brikker.

Her finner du puslespillet.

Personlig kortstokk

Spillkvelden blir ekstra hyggelig når man kan kikke på bilder av sine kjære. Det blir litt som å slå to fluer i en smekk! Her kan du både spille kort og bla i album samtidig.

Her finner du kortstokken.

Scratch Map

Kjenner du noen som er glad i å reise? Hva med å gi et kart der de kan skrape frem alle landene de har vært i. Dekorativt og personlig, samtidig som det er gøy å se hvor man har vært i verden.

Her finner du kartet.