Med påsken er det endelig tid for å godt selskap, lange skiturer, sterk sol og påskeegg.

Uansett hva du skal, er det lurt å sjekke listen vår på ting du bør ha klart til påsken.

Har du ikke planer til påsken? Her kan du leie hytte.

Påskeegg

Ingen påske uten påskeegg. Du kan lese vår store guide her.

Summerbird sin er en av våre favoritter. Det er det største påskeegget til Summerbird i 2021. Fylt med luksussjokolade inni en luksuspakning. Påskeeggene er nemlig kjente samleobjekter i Danmark.

Les mer og bestill her

En vindtett jakke

Med påsken trenger du en varm jakke som ikke skuffer. Denne parkasen fra Plusminusoll er en bestselger hos nettbutikken Revir:

"- Dette er faenmeg som å bli født i revers sa vår mann i det han tredde/trengte seg inn i Minus Pullover Parka. "- Dette er jo som å ha på seg en sovepose" sa hun som var nummer to til å teste den massive anorakken.

Her finner du den

Boblebukse

I tillegg til den vindtette jakken er det en must med boblebukse i skibakken. Rab Argon er dunfylte bukser, som gir ekstra varme og kan enkelt pakkes ned i medfølgende stoffpose.

Her finner du den

Sjekk også turbukser her

Bålpanne

Denne ble raskt utsolgt før jul og er svært populære. Bålpannen fra Espegard er laget i emaljert stål, og leveres komplett med grillrist, oppheng i kaffekjele og oppsamlingskar for fett, aske og glør. Gjør påsken enda koseligere!

Her finner du den

Se mer fra Hyttefeber her

Snowskate

Nei, ikke snowboard, men snowskate. Snowskate er en blanding mellom et snowboard og et skateboard. Denne fra Hovland er allsidig og funker til det meste.

Her finner du den

Skiutstyr

Trenger du nytt skiutstyr til påsken, finner du stort utvalg hos Skistart.no. Her har de til og med skipakker. Slik som denne fra Salomon som er satt ned 28 prosent.

Her finner du flere langrennsski

Staver finner du her

Se flere langrennspakker her

Skibriller

Et par god, kule skibriller er enormt viktig når du skal i bakken. Vinterens feteste goggles er uten tvil Oakley. Hos Milrab finner du stort utvalg av skibriller fra det populære merket.

Denne fra Oakley er bestselger

Se flere skibriller her

Brettspill

I påskeferien er det sjokolade, god drikke og brettspill som gjelder på hytta. Det mest populære spillet hos Norli nå er Ticket To Ride Europe - et spill hvor målet er å erobre rutenettet i Europa.

Et annet populært spill er OMG Just Don't fra den populære Instagram-kontoen @omgjustdont.

Her er topp 50 spill hos Norli

Se også brettspill hos Nettavisen Nettbutikk

Sporty solbriller

Solbriller hjelper deg med å fokusere på det som er viktig, og du reduserer ulempene med blendende sol og rennende øyne.

Oakley Holbrook er en tidløs klassiker som er inspirert av USAs største landemerker, Route 66. Prizm-teknologien filtrerer lyset så det tilpasser seg ulike aktiviteter og omgivelser. Glassene filtrerer i tillegg effektivt bort alle UVA, UVB og UVC stråler, og skadelig blått lys opp til 400nm.

Her finner du den

Se flere solbriller hos Milrab

Solkrem

Du må huske å beskytte huden under den sterke påskesola. Solstrålene er spesielt ganske sterke på fjellet.

Vi anbefaler en solkrem med solfaktor på minst 50 - men husk å finne den riktige for din hudtype. Har du mer sensitiv hud, bør du gå for enda høyere solfaktor.

La Rosche-Posay solkrem gir meget høy, stabil beskyttelse. Den hjelper til med å forebygge og redusere pigmentforandringer og/eller mørke flekker i huden.

Her finner du den

Se flere solkrem her

Pizzaovn

Stek perfekt pizza utendørs på terrassen eller hagen. Alt du trenger er en god pizzaovn, og med denne pakken fra Ooni (best i test) får du alt du trenger; pizzaovn, forkle, pizzaspader og pizzakutter.

Det beste er at den kan brukes uansett årstid.

Her finner du den

Påskepynt

Få frem den koselige påskestemningen med dekor i hjemmet eller på hytta. Pynt til påske med harer, kyllinger og eggformede lakris. Mulighetene er mange.

Du finner stort utvalg av påskepynt hos Lunehjem

Brett fra Fine Little Day - Kork fra Spring Copenhagen - Lakris fra Bulow - Påskeharer fra dbkd - Påskekylling fra IB Laursen

Nødlader

Det er kjekt å ha powerbanken klar i tilfelle du blir tom for batteri på mobilen. Vi hater vel når det skjer. Vooni Power Stone Bank er liten nok til å ha med i tursekken.

Turpakke

Husk å pakke sekken med dine viktigste eiendeler og praktiske dingser til turen. Turpakken fra Marius gjør det garantert hyggeligere å gå tur.

Du får med en Marius-tursekk i valgfri farge, termos, emaljekopp og mobilvarmer.

Her finner du den

Gode sko

Fjellstøvler eller bare gode tursko som er snill mot føttene dine? Det er jo ingen som orker vonde føtter. Skal man gå mye, trenger man sko som tåler mye.

Alfa-skoen er et godt utgangspunkt for hiking. Den kommer med Gore Tex-membran på støvlene, som gjør de vanntette og pustende.

En annen god sko er Adidas Terrex Hiker med full bevegelsesfrihet på korte og lange turer. Den vannavstøtende Gore Tex-membranen holder fuktighet unna og puster godt i all slags vær.

Ullundertøy

En must for å holde varmen er ullundertøy. Det passer perfekt som koseklær når du skal slappe av en fredagskveld, eller på hytta i påsken.

Denne overdelen fra Devold er i 100 prosent merinoull på innsiden og 90 prosent merinoull på utsiden. Match den gjerne med denne ullbuksen fra Devold. Begge har vunnet best i test.

Se også ullundertøy hos Anton Sport

Fleecegenser

En fleecegenser er perfekt for vintervær rundt null grader eller i skibakken over ullundertøyet. Kjøper du denne pakken fra merket 4F, får du to fleecegensere i stilrent design.

De virker godt som isolerende under en skijakke.

Her finner du pakken

Mobilhansker

Det er ofte irriterende når man er ute og mobilen ringer i minusgrader. Skal man ta av seg hansken, eller bare vente til man kommer seg innendørs? Det bitre kulden rammer oss alle. Og de tørre, numme fingrene er desperate etter varme.

Tech-hansker er løsningen. Og disse fra Rab Windbloc er et godt valg.

Husk også lue!

Påskeblomster

Har du påskepynten klar, er det nesten obligatorisk med påskeliljer, tulipaner eller andre fargerike blomster.

Det er også en fin måte å sende en påskehilsen til den du er glad i. Hos Interflora er det enkelt og raskt å bestille blomster på døra.

Besøk nettsiden til Interflora her

Fargerik bukett med sjokoladeegg får du tak i her

Portabel høyttaler med Bluetooth

Det frister å høre på musikk etter en lang dag i skibakken. En velfortjent pause med Kvikk Lunsj og Solo sammen med dine venner.

Det kan gjøre når høyttaleren er enkelt festet på tursekken. En kompakt og vannbestandig Bluetooth-høyttaler.

JBL Clip 3 tåler ekstreme forhold, kommer med en karabinkrok og har innebygd mikrofon for samtaler.

Her finner du den

Se flere trådløse høyttalere her