Hva ønsker menn seg til jul 2019?

Vel, smaken er som baken, men alle liker noe kult. Dumt sagt kanskje, men ofte er tekniske duppeditter på ønskelisten til mange. Skjorter og jakker er også en klassiker. Under finner du produkter med varierende pris, som garantert er på ønskelisten til mange menn.

Hjemmekinoanlegg:


Hvem har ikke drømt om å ha hjemmekino? Med denne lydplanken fra LG til rundt tusenlappen, får du mer enn nok lyd for å skape en ekte kinoopplevelse. Eneste som i tilfellet mangler er tv. Og apropos tv.

43 tommer LG-tv


Heldigvis har prisen på tv'er sunket betraktelig de siste årene. Nå får du en veldig god tv som kan gi en ordentlig kinoopplevelse til rundt 3-4000 kr. Du får riktignok ikke en av de nyeste tv'ene, men denne har alt du trenger. UHD (4k), full-LED og det er en smart TV. Alt vi ser av lineær tv og streaming har sjeldent en oppløsning på høyere 1080p, så derfor er å ha en tv med høyere oppløsning 4k er rett og slett ikke nødvendig. Se på Prisguiden.no for en god deal på tv'en du vil ha.

Amazon Echo

Med denne kule dingsen kan du gjøre hjemmet ditt om til det ultimate latmanns-hjemmet, eller rettere sagt smart-hjem. En hver mann som helst vil tilbringe store deler av livet på sofaen drømmer om det slikt hjem. Med Echo kan du få Alexa (stemmen) til å gjøre uendelig mye med elektronikken du har i leiligheten. Vaskemaskinen, lyset, tv, varme, kaffemaskinen og musikken. Alt kan styres med Amazon Echo. Uten tvil den ultimate dingsen for enhver teknofil mann.

Leatherman:


Dette er verktøyet som har alt. Kniv, sag, tang, saks, fil, skrutrekker og ikke minst, flaskeåpner. Skal gutta på tur trenger du hvert fall ikke å bekymre deg hvis han har en Leatherman i lomma.

VR-headset:

Med dette headsettet kan du enkelt få en kul VR-opplevelse med mobilen. Headset + mobil, og du har det du trenger. VR-headset høres kanskje kostbart ut, men denne får du til ca 400 kr. Dette headsettet er svært stabilt i forhold til mange andre produkter på markedet, og har i tillegg innebygget lyd. Du finner også VR-briller ned til 99 kr på CDON.

Robotstøvsuger:

En lat manns bønner har blitt hørt. Nå slipper vi å støvsuge selv! Herregud, en sånn må jeg ha. Og best av alt, den koster rett i overkant av 1000 kr.

Pistol-vekkerklokke:


Alt som kan skytes synes menn er gøy. Nå kan selv vekkerklokker skytes, og hvem i allverden har ikke lyst til å skyte den forbanna vekkerklokken?

Skjorte:


Skjorter får man aldri nok, og de settes alltid pris på hvis man får til jul. Høyer har masse kule skjorter, inkludert den over fra Levon. Du finner også selvfølgelig skjorter fra Polo og andre store merker.

Klesbretter:


Denne geniale lille gadgeten gjør bretting av klær om til en fryd. Bare legg skjorten eller t-skjorten oppå, og bruk klesbretteren for et perfekt resultat. Det finnes nok av videoer på YouTube som hyller denne gaven. Et godt kjøp for 119,-.

Parka fra Swims

Swims har virkelig tatt klæs-Norge med storm. Fra et genialt skoprodukt til noen av markedets kuleste jakker. Denne jakken består av 90% dun, er vanntett og gjør seg godt i både formelle og uformelle settinger.