- Vi fikk litt sjokk her, sier en kvinne fra Østfold som nylig vant.

Man trenger nemlig ikke kunne noe om hest for å være med i kampen om Gulljackpot lørdag klokken 15:00. Da er det ca.16 millioner til en alenevinner (*).

🐴 Her levers Stalltips-kupong.

Slik er man med

1. Velg summen du vil spille for

2. Logg inn med passord eller VIPPS - eller trykk «bli kunde».

3. Lever ditt spill

Se hvor enkelt det er her

Så er det bare å vente på resultatet, som kommer på SMS - sammen med en video av løpet, noe som er ganske så spennende.

Hva er V75?

Hestespillet V75 har som regel de største premiene. Spillet går ut på å velge riktig vinnerhest i 7 løp. Dersom du får 7, 6 og 5 rette får du utbetalt en premie.

Enkelt forklart kan man si at den hesten som kommer først i mål har et nummer. Har du krysset av for dette nummeret på din kupong så har du riktig. Verre er det ikke.

Her kan man levere kupong.

- Vi fikk litt sjokk her

I lørdagens V75 ble det full uttelling for hele 40 spill. Ti av disse var Stalltips, og alle vinnerne kunne kvittere ut mellom 137.121 og 150.627 kroner i i gevinst. En av de som kunne juble var en kvinne fra Østlandet, som gjorde litt av et comeback som V75-spiller etter fire års pause:

- Vi var på tur til fjellet og skulle handle. Jeg så reklamen for Stalltips og et stort tall, og ble enig med mannen om å prøve et spill. Jeg måtte registrere meg på nytt, og fikk kjøpt. På lørdagskvelden satt jeg og sjekket resultatet, men fikk ikke det helt til å stemme. Da beløpet 137.121 kom frem, tenkte jeg at dette tror jeg ikke på. Men det stemte, og vi fikk litt sjokk her, forteller en fornøyd Stalltips-spiller til Norsk Rikstoto.

Spillet kostet 96 kroner å levere, mens de andre Stalltips-vinnerne hadde spilt for opptil 990 kroner. Et Stalltips-andelsspill gikk også inn med syv riktige vinnere.

Her kan Stalltips-kupong leveres.

Hvis du vil kan du se travløpene direkte på Direktesport og Nettavisen.


*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Se også Hjelpelinjen. Aldersgrense 18 år