Hvor ofte tenker du "åh, det er så ork å stryke skjorta"? Strykebrettet må fram, skjorten må vendes og presses, og det tar alltid litt tid med strykejernet. De siste årene har steameren tatt over markedet og briljerer med sine fordeler.

Med en steamer får du tekstilfibre som sveller opp og får sin naturlige form, sammenlignet med strykejern som kan ødelegge kvaliteten på tekstilen. Samtidig er det som å lufte klær - du fjerner all overflatesmuss og vond lukt.

Vi har sett på noen populære varianter i nettbutikkene. Her er tre steamere til alle behov.

Alt i ett: Steamery Cirrus No. 3

Svenske Steamery tilbyr enkle og praktiske steamere. Cirrus No. 3 er en krysning mellom tøydamper og strykejern. Den oppvarmede overflaten blir like varm som nivå 1 på strykejernet. I tillegg fjerner den skrukker, dårlig lukt og smuss.

Her finner du den

Budsjettvennlig og bra: Philips 3000 Series

En steamer kan koste skjorta, og hva er vel bedre når du får noe bra og billig på samme tid? Philips 3000 Series er utformet for å være lett, sammenleggbar og kompakt. Den passer til alle stoffer som skal strykes.

Her finner du den

For moteløven: Steamery Strartus No.2

Få glattere, rynkefrie og mer presentable klær med Steamery Stratus. Denne blir brukt mest av ansatte moteindustrien, og for deg som ønsker en skikkelig steamer som gjør jobben.

Her finner du den

Se flere steamere hos Care of Carl