Helgkupp har blitt en greie - hvorfor det aner vi ikke. Men det eneste du trenger å bry deg om er at det er en greie som gjør søndagen bittelitt bedre. Flere nettbutikker kaster seg på trenden og konkurransen er større. Populære merker har fått røde prislapper og du kan unne deg en ny jakke, genser eller bukse til en meget god pris.

Denne søndagen er det merkene Kjus og Amundsen du finner til knallgode priser. Scroll ned og se om du finner noe som faller deg i smak.

Skauen Anorak Mens

Klassisk anorakk til herre som er satt ned med 40 prosent. Her forsvinner størrelsene raskt, så klikk hjem din nye anorakk her.

Harvester Overshirt

Ytterskjorte med vannavstøtende cordfløyel og fôr i ullfleece kan kuppes til en god pris. Jakken er satt ned til 2799 kroner.

5Mila Jacket Mens

En jakke du kan bruke til trening eller hytta i påsken. Jakken tåler norsk vinter og nå sparer du 1320 kroner hos Milrab. Du finner den her.

Kjus Duana Jacket

En kjempefin, sporty og varm jakke til dame. Anton Sport frister med medlemstilbud og denne er nå satt ned til 3999 kroner. Du finner den her.

Kjus Formula Midlayer Jacket

Skal du ut på ski den kommende uken? Kupp dette sporty og tekniske mellomlaget til en knallpris. Du finner det her.

Varuna Jumpsuit

En råstilig jumpsuit til vinteren! Varuna kombinerer elegant passform med moderne materialer og en funksjonell finish. Denne roper afterski! Kupp den på tilbud her.

Kjus Green Line Jacket

Det er ikke lenge til påske og skal du kose deg i bakken, er dette jakken for deg. En trendy, vanntett, varm og komfortabel alpinjakke til herre. Du sparer 4000 kroner her.

Kjus Formula Pants

Denne tekniske skibuksen kommer i flere farger, har god stretch og et maskulint snitt. De er satt ned til 2999 kroner.

Kjus Blackcomb Hooded Jacket

En lett jakke til en sporty hverdag. Som medlem hos AntonSport får du denne til 1999 kroner.

Les også: Oakley-briller på tilbud.