Løpesko fra Hoka har blitt en åpenbar favoritt for både nybegynnere og mer erfarne løpere. Flere ganger har vi hørt at å bruke skoene deres er som å gå på skyer. Undertegnende tok faktisk akkurat opp igjen løpingen, og trenger ikke lengre å bekymre seg for benhinnebetennelse eller vonde knær. Hoka gjør det lettere.

Her finner du tilbudene.

Men det er ikke til å stikke under en stol at skoene kommer for en pris, som de bør ha, med den kvaliteten de leverer. Derfor blir vi ekstra glade når skoene kommer på salg. Denne helgen er det Anton Sport vi kan takke for det. Store utvalg av merket er satt ned 20-50% på nettsiden deres; hva gjelder både løpesko, tursko og sandaler.

Her ser du våre favoritter til nedsatt pris.

Challenger ATR 6 GTX

En enkel terrengsko. Skoen er perfekt for deg som løper i variert terreng, da den er laget for å være myk på asfalt, og responsiv og lett på sti og grus.

Satt ned fra 2199 til 1499 kr.

Her kjøper du skoene.

Clifton 8

Favorittskoen til de fleste nordmenn har fått en oppdatering som gir den mykere, lettere og mer spretten demping enn tidligere.

Nå satt ned 400 kroner hos Anton Sport.

Her gjør du kuppet.

Anacapa Low GTX

Fine tursko sa du? Disse er beskyttet med Goretex og lett skinn, og gjør at du kan ta deg gjennom terrenget på både flott og behagelig vis.

Disse nydelige skoene er nå satt ned fra 2499 kr til 1999 kr.

Sjekk dem ut her.

Anacapa Mid GTX

En høyere versjon av turskoen over. Behagelig og allsidig.

Denne er satt ned 600 kroner.

Her gjør du kuppet.

Ora Recovery Slide

Gi føttene dine den omsorgen de trenger i hjemmet. Disse kule og behagelige sandalene er perfekt for når føttene skal hvile.

Satt ned fra 699 til 499 kroner.

Sjekk det ut her.

Mach 4 Johaug Edition

Hokas raskeste sko er for den som liker intervaller eller lange turer med høyt tempo. Med PROFLY midtsåle får man myk og spretten demping, som sammen med Meta-Rockeren sørger for god respons når farten økes.

Nå satt ned halv pris.

Kjøp skoen her.