Anbefaling: Foreldreskapet av Therese G. Eide

Først en innrømmelse. Torsdag 22. april var jeg innom jobben, og der midt i rotet fordi lokalene pusses opp lå en bok. For noen vil det være viktig å påpeke at det er en tegneseriebok, men det er litt 1995 spør du meg.

Boken var lagt til side, sammen med flere andre tilsendte bøker fra forlag. Uansett, jeg plukket den med meg. Uten å spørre noen. Fordi jeg har lest mye av forfatter Therese G. Eides «Intet nytt fra hjemmefronten» i både blader og på min daglige Pondus-kalender. Det er hysterisk morsomt.

Her finner du den

Denne boken er en nytegnet serie, blandet med allerede utgitte striper, om det å bli mamma - en foreldreenhet. Forlaget har kalt det råd, tips og guider til vordende småbarnsforeldre - men noe må jo det danske forlaget gjøre for at bokhandler skal ta det inn.

Å skrive at det er den morsomste boken som har kommet på mange år ville nok ikke mange trodd på om en markedskonsulent i Egmont hadde skrevet det.

Her finner du den

Det hadde likevel vært sant. Alle som har barn, uansett i hvilken alder, vil le som bare det og kjenne seg igjen oftere enn du blir kaffetørst.

Dette er enkelt forklart:

1. Tegneserien er hysterisk morsom

2. Den tar opp viktige ting på en super måte som gjør at du tenker deg litt om

3. Den er supert tegnet, og lett å lese uten å måtte bruke forstørrelsesglass

I denne saken kan du følge en lenke for å kjøpe boken. Da kan du kanskje mistro anbefalingen. Ikke gjør det. Den er hjertefølt, ekte og 100 prosent korrekt. Du finner ikke noe morsommere bok i år. Kjøp den, kjenn deg igjen uansett kjønn og bakgrunn og le. Med hjertet.

Her finner du den

PS! Therese G. Eide og hennes mann fikk 3 barn på 21 måneder. Det snudde livet på hodet, men takket være det fikk vi denne serien. Det begynte med denne bloggen.