Årets kuleste eventyr byr på ekstreme norske forhold, og det er få andre som kan norsk natur og klima så godt som Helly Hansen. Det norske merket som ble grunnlagt i 1877, har i flere sesongen kledd opp deltagere i det populære programmet og årets sesong stiller ekstra høye krav til klær og utstyr.

«71 grader nord – Norges tøffeste kjendis» skal for første gang sette ferden mot eksotiske Svalbard. Deltagere som må gjennom tøffe utfordringen i arktiske omgivelser, er nødt om å holde seg både varme, tørre og komfortable, og der sparer ikke Helly Hansen på noe. Kjendisene er kledd i Helly Hansen fra innerste til ytterste lag, og har med seg utstyr fra solide merkevarer som MSR, Therm-a-Rest og CAMP.

Kle deg med lag

Ferden deltagere skal begi seg ut på er tøff nok, og de skal slippe å tenke på varme og komfort iført klær laget for norske vinterforhold. Nøkkelen til suksess er å kle seg lag på lag.

Ytterplagg

Disse ytterplaggene er uvurderlige når du møter på regn og vind. Takket være merkets egenutviklede Helly Tech-teknologi, beskytter Helly Hansen sine skalljakker og -bukser ekstra godt mot vind og regn.

Men’s Verglas Infinity Shell Jacket

Jakken finner du her.

Men's Verglas Infinity Shell Pants

Verglas Tur Pant

Se nærmere på buksene her.

Women's Verglas Infinity Shell Pants

Her finner du buksene

Mellomlag/Isolasjonslag

En god isolasjonsjakke kan fungere som en kjempegod allround-jakke, og gjør det enkelt å regulere kroppstemperaturen. Lag-på-lag prinsippet gir deg mulighet til å ta av og ta på plagg når du blir for varm eller kald. Mellomlag kan brukes alene eller under andre plagg.

Odin Stretch Hooded Insulator

Her finner du jakken og mer informasjon.

Men's Verglas Infinity Shell Pants

Kjøp buksene her.

Women's Odin Stretch Hooded Insulator

Jakken finnes i flere farger her.

W Verglas Tur Pant

Denne buksen finnes i hele 7 ulike farger. Du finner alle her.

Women's LIFALOFT™ Air Hooded Insulated Jacket

Du kan kjøpe jakken her.

Innerlag/Base

Visste du at Helly Hansen fant opp det tekniske undertøyet på 1970-tallet? Hvem har sagt at baseplagg trenger å være kjedelige? Se bare på det spreke designet!

Women's LIFA® Merino Midweight 2-in-1

Her finner du baseplagget.