Linni Meister er for tiden aktuell med "Linni søker drømmeprinsen" på TV, og samtidig har hun sluppet en romantisk undertøyskolleksjon.

Kolleksjonen inneholder blant annet et romantisk pyjamas-sett, sexy undertøy og en deilig kimono, alt i størrelser fra XS til XXL.

Her kan du se hele kolleksjonen

Pink Linni Velvet Print Kimono

En lang og deilig kimono i rosa fløyel med blomstermønster. Vide ermer og et vakkert bånd rundt midjen. Denne er dritdigg! Det vet vi fordi vi har samme kimono i en annen farge hjemme. Luksuriøs og eksklusiv!

Her finner du fløyelskimonoen

Matchende rosa tøfler finner du her

Pink Linni Lace BH og truse

Superromantisk og sexy BH og truse med delikate, rosa blonder og vakre bronze-detaljer i glitter. Enkel triangelformet bralette som sitter behagelig og pent rundt brystene. Trusen har stropper på siden og er en frekk detalj.

Her finner du både BH og truse

Pink Linni pyjamassett

Et herlig pyjamassett i myk og behagelig sateng! Denne har nydelige detaljer. Shortsen har strikk i midten og delikate rysjer, samt knyting på skuldrene til toppen.

Sovemasken med teksten "sweet dreams" følger også med.

Her finner du settet

Linni Sateng-kimono

Vakker kimono i en nydelig bronzefarge. Denne er litt kortere enn den første og har delikate blonder langs kanten. Store vide ermer og knytes igjen med et satengbånd rundt livet.

Her finner du alt undertøy hos den norske undertøysbutikken MyMuse

PS. Rundt halsen har Linni de populære bamsesmykkene fra norske Crystal Haze. Se de her