Nikkers ble opprinnelig designet som et praktisk klesplagg for soldater i Storbritannia i 1860, men her til lands brukes plagget for det meste av friluftsentusiaster og på hyttetur. I likhet med den røde anorakken, gir nikkersen et herlig nostalgisk preg.

Nikkers finnes i en rekke varianter både for kvinner og menn, i slitesterke materialer som skinn og cordfløyel. Kombiner den med et par varme, kabelstrikkede strømper og en vindtett jakke for å holde varmen i påsken.

Se flere nikkers her.

Nikkers i skinn fra Ferner Jacobsen

Hvis du har lyst på en nikkers som aldri kommer til å gå ut av moten, er denne i brunt skinn det perfekte valget. Det semskede skinnet er svært slitesterkt og blir bare mer og mer komfortabelt over tid. Nikkersen er fra det eksklusive merket Arnold Weiss, som er kjent for å produsere skinnklær av høyeste kvalitet.

Her finner du nikkersen.

Klassiske nikkers fra Amundsen

Amundsen har lenge vært assosiert med plagg av høy kvalitet og flott design. Denne nikkersen i stretchy kordfløyel passer like mye til hytta, turer eller fritid.

Her finner du nikkersen.

Nikkers i cordfløyel til dame


Disse nikkersene fra Amundsen finnes i flere fine farger – men vi liker spesielt denne dype rødfargen! Nikkersene har en flatterende slimfit-passform og er både varm og vannavstøtende.

Her finner du den.

Sporty nikkers til herre fra Milrab

Hvis du ser etter en enda mer funksjonell og værbestandig nikkers, er denne fra Amundsen et godt alternativ. Nikkersen har fem lommer med glidelås og er laget av et tre lags stretch-materiale.

Du finner den hos Milrab.

Nikkers i nydelig blåfarge


Denne nikkersen er fra det franske merket Islow, og er et trygt valg som kan kombineres med det meste. Den er også den perfekte gaven til han som liker seg ute på tur eller i solveggen på hytta.

Sjekk den ut her.

Nikkers til dame

En hurtigtørkende nikkers som kan brukes når det er varm og når det regner i sommer. Tenk så fin denne blir med solbrune legger.

Her finner du nikkersen.

Lange ullstrømper

Hos Ferner Jacobsen finner du klassiske, lange ullstrømper som passer perfekt til nikkersene. Disse er unisex.

Du finner strømpene her.