Norske kvinner elsker luksus og designervesker er ikke lenger en sjelden vare. Når menn ofte investerer i biler og klokker, velger kvinner å investere i designervesker. Vintageskatter fra Chanel og Hermès har doblet seg i pris de siste tiårene, og klassiske vesker fra kjente merker vil kunne konkurrere med samlebiler, klokker og kunst som investeringscaser.

Bor du i Oslo, har du tilgang til flere designerbutikker som Gucci, Louis Vuitton, Bottega Veneta og Dior som åpner i slutten av sommeren. For resten av Norge, er det nettbutikker som gjelder - og det er nesten enda bedre. Noen nettbutikker selger ulike designervesker og får gjerne inn unike og sjeldne modeller som du ellers ikke får tak i. Sjekk ut Harvey Nicols og 24S.

Du kan sitte hjemme i egen sofa og få den nye skatten din levert på døren. Null køer, slitsomme selgere og det aller beste - du kan bruke så langt tid du vil før du bestemmer deg!

Her er designerveskene du kan kjøpe på nett:

Hverdagsvesken: Chloé

Denne vesken skal du kunne bruke på jobb og fritid. Denne skal gjerne romme kvinnens univers som Mac, lommebok, telefon, lader, servietter, parfymer og kanskje en sminkepung.

Ta en titt på vesken fra Chloé her. ( cirka 9884 kroner)

Du finner mange rimelige varianter hos ulike nettbutikker.

Denne vesken finner du her (kroner 3199)

Top Handle: Givenchy

Som navnet tilsier er dette en håndholdt veske med håndtak på toppen. Denne kan du bruke når du ønsker deg en mer formell look.

Se vesken her. ( cirka 17400 kroner)

Veskene i denne kategorien varierer mye i størrelse, så du har mer enn nok å velge mellom. I tillegg kommer flere modeller med en lengre reim, som gir deg mulighet til å bære vesken på tvers.

Veske fra Louis Vuitton finner du her. ( cirka 26787 kroner)

Skuldervesken: Bottega Veneta

Klassikeren som kommer i både stor og liten variant. Vesken har derfor flere bruksområder utifra størrelser og er en god investering på sikt.

Her finner du den lekre vesken. (34596 kroner)

En klassiker som aldri går av moten er Dior Saddle Bag.

Se flere bilder av den ikoniske vesken her. ( cirka 30600 kroner)

Flettet: Loewe

En trend som har økt i popularitet de siste årene. Dette er ofte vesker kvalitetsskinn som setter fokuset på håndverksarbeid, gode materialer og lang levetid. Fine skinnvesker blir bare penere med årene, om du behandler de riktig.

Kjøp den lekre vesken her. (cirka 20700 kroner)

Vi har for lengst lagt vår elsk på flettede vesker, spesielt de fra Cala Jade.

Denne vesken får du tak i hos Høyer.

Party: Bottega Veneta

En liten eller mini-veske er et must i samlingen. Denne skal du ta med deg på date, til lunch og partykveld med jentene. Vesken kan gjerne være et statement-smykke i seg selv eller en klassiker som passer til alle dine antrekk- uansett sesong.

Den populære vesken finner du i flere farger.

Flere partyvesker

Veske fra YSL - Fendi- Jacquemus