Hvis du ennå ikke har sett den postapokalyptiske verdenen som denne serien befinner seg i, har du nå sjansen til å binge alt kostnadsfritt på 7 dager. Det rekker du, vi lover!

Serien «The Last of Us» hadde premiere på HBO Max mandag 16. januar, og nylig gikk den niende og siste episoden fra sesong 1 på lufta.

Her kan du prøve Strim kostnadsfritt i 7 dager (uten bindingstid)

The Last of Us

I serien blir vi kjent med Joel og Ellie som reiser gjennom en postapokalyptisk verden overtatt av en mutert sopplignende infeksjon. Kun et fåtall mennesker har overlevd katastrofen. Vi følger Joel og Ellie mens de må navigere seg gjennom farene som befinner seg på hvert hjørne. Militæret, andre overlevende og mennesker som har blitt infisert av infeksjonen.

Du tenker kanskje at denne serien ikke er noe for deg, men denne bør du absolutt gi en sjanse. Uansett om du er fan av «Emily in Paris» eller «Breaking Bad», så vil denne intense og emosjonelle historien fenge deg. Serien har vunnet en rekke priser, har ekstremt dyktige skuespillere og grafikk så imponerende at du nesten ikke kan se at giraffen ikke er ekte.

Vi gleder oss allerede til sesong 2!

Test Strim i 7 dager og se «The Last of Us»

Om Strim

Strim passer for alle. Her får du tilgang til opptil 6 strømmetjenester og 41 TV-kanaler samlet i én plattform for effektiv tilgang. «The Last of Us» finner du på HBO Max gjennom Strim Mye og Strim Mest, og hvis du vil få med deg de viktigste kampene kan du skaffe deg sportspakken for bare 100 kroner ekstra.

Det supre med Strim er at du ikke trenger å knytte deg til bare én strømmetjeneste. Her får du tilgang på nærmest uendelig med underholdning for en ganske rimelig penge sammenlignet med de fleste TV-pakker du kan få tak i. Og nå kan du teste plattformen i 7 dager før du bestemmer deg.

Prøv Strim kostnadsfritt her