Puffjakker er førstevalget for mange på kjølige og kalde dager, men det er særlig ett merke som har preget motebildet de siste årene. Amerikanske The North Face har blitt sett på både influensere og kjendiser, og du kan nesten ikke gå ut døra uten å se noen i en North Face-jakke.

Nå får du flere North Face-jakker på salg hos Outnorth

90-talls jakke - et plagg med historie

Den populære jakken er inspirert av North Face sin retromodell Nuptse fra 1996. Dette er altså ikke bare en jakke, men et plagg med historie. Og på Instagram er det over 6000 innlegg med emneknaggen #MoreThanAJacket (mer enn en jakke på norsk) for å hedre den.

Jakken er i tillegg praktisk. Den tåler vann, har sertifisert gåsedun og kan enkelt pakkes vekk i en medfølgende pose. Puffjakkene var utsolgt flere steder ifjor, og utvalget av størrelser begynner å bli begrenset.

Her får du tak i puffjakker fra The North Face:

The North Face Nuptse 1996 - Black

Jakken er fylt med dun som har oppnådd RDS-sertifisering, som er en bekreftelse på ansvarlig dyrevelferd og håndtering av dun og fjær. Her finner du den.

The North Face Nuptse 1996 - Summit Gold

En tykk dunjakke fra The North Face, konstruert med vannavstøtende ripstop-nylonvev og fylt med lett og luftig dun. Her finner du den.

The North Face Nupste 1996 Vest - Super Sonic Blue

Tykk dunvest fra The North Face, som kommer i tre forskjellige farger. Du finner den her.

Se mer fra The North Face hos:Anton Sport, Milrab, Care of Carl, Munk Store, og Miinto.