Den første Apple Watch kom i 2014, som Apple's første smartklokke. Nå, 6 år senere, har altså generasjon 6 kommet. Denne gangen er det helse som står i fokus.

Her kan du kjøpe klokken.

Det er mange funksjoner som gjør at smartklokken er en livsredder på håndleddet. Blant våre favorittfunksjoner er det å betale med klokken i butikken, å vise boarding-kortet på flyplassen, å enkelt følge GPS, og å få hjelp av Siri. Med alle disse mulighetene blir det også mye lettere å legge telefonen sin hjemme.

Har du en iPhone 5 eller senere, er telefonen din kompatibel med klokken.

Her er de nye funksjonene til Apple Watch S6:

- En revolusjonerende ny sensor og app for måling av oksygen i blodet. Oksygenmetning sier noe om hvor mye oksygen som fraktes av de røde blodcellene fra lungene til resten av kroppen.

- Ta et EKG fra håndleddet ditt.

- Se treningsmålinger på den forbedrede Retina-skjermen som alltid er på. Den er nå 2,5x mer lyssterk utendørs, selv når du ikke løfter håndleddet.

- Etabler en rutine for leggetid og registrer søvnmønsteret ditt.

- S6-prosessoren i klokken skal gjøre den 20 prosent raskere enn den femte generasjonen. Skjermen i hvilemodus skal også være 2,5 ganger mer lyssterk i dagslys enn forrige generasjon.

- Ladeteknologien skal være forbedret slik at klokken skal kunne fullades på halvannen time.

Dette er den perfekte enheten for å leve sunnere og mer aktivt, samtidig som du alltid er på nett. Dataene fra klokken kan også bidra i forskning på astma og hjertefeil.

Klikk her for å se alle de forskjellige variantene av klokken!