Godteri hjelper alltid på humøret, og i disse tider er det greit å ha litt hjemme på lager. Her er godteriet du kan bestille på nett.

BeanBoozled Jelly Beans

Du og familien kjeder dere kanskje litt med veldig mye innetid? Da er kanskje BeanBoozled Jelly Beans akkurat det godteriet du bør bestille. Du snurrer pilen, og må spise det godteriet pilen lander på.

Det som er ekstra morsomt her - esken inneholder 8 farger, men 16 smaker. En god, og en veldig lite god av hver farge. Du vet med andre ord ikke om du lander på fersken eller spy, pære eller snørr. Ekkelt, og ikke minst morsomt.

Her finner du det morsomme spillet.

Godteriet barna elsker

Superkul har, kanskje litt overraskende, et enormt utvalg barnevennlig og retroinspirert godteri. Her finner du alt fra sjokoladepenger til kjærligheter og Haribo-vingummi. Nam, nam, nam.

Sjekk det store utvalget her.

Kinderegg maxi

Kinderegg er godt, og Kinderegg maxi er selvfølgelig enda mer av det gode. Nesten åtte ganger større enn et vanlig kinderegg. Perfekt som lørdagsgodis eller påskeegg når den tid kommer.

Her finner du det store kinderegget.

Jelly Belly gaveeske

Perfekt for å overraske familien! Her er det mange smaker, så alle finner garantert noe de liker.

Sjekk eskene med Jelly Belly her.

Coolstuff har et stort utvalg spennende godteri - resten finner du her.

Lakris by Bülow - Gold Raspberry

Gold Raspberry er en nydelig smaksbombe fra den danske lakriseksperten Johan Bülow. En perfekt kombinasjon av søt, hvit sjokolade og syrlige bringebær - og lakris, så klart.

Her finner du den.

Baileys konfekteske

Perfekt hvis du vil skjemme bort noen litt ekstra. I denne esken får du sjokoladepraliner av mørk og hvit sjokolade, samt melkesjokolade, med smak av blant annet Baileys-likør.

Se nærmere på innholdet her.

Chili Klaus Chilikuler 4-pakning

God og sterk snacks. Chilikulene i denne 4-pakningen er i fire forskjellige styrker, så her er det noe både for de som liker litt chilismak, og noe for våghalsene blant oss.

Her kan du lese mer om innholdet og chilistyrkene.

Sjekk også den store Chili-Klaus gaveesken med alt fra chilikuler til Habanerosaus og Chilinøtter.

Sunnere godteri og snacks

Big 100 proteinbar

Prisvinnende proteinbar, som nå har 21% rabatt på pakka med 15 barer. Her har du proteinbarer lenge, og sparer mye ved å kjøpe samlepakka.

Her finner du flere proteinbarer.

Monster Proteinbar

Monster er en svært smakfull proteinbar, som du akkurat nå får til en veldig god pris. Finnes i smakene karamell og peanøtt, og hvit sjokolade og salt karamell.

Se nøyere på proteinbarene her.

Sure kirsebær

Disse ser ut som vanlig smågodt, men er utrolig nok sukkerfrie.

Her finner du kirskebærne, samt et stort utvalg sunnere godteri og snacks.