Astrologi

Definisjonen på astrologi er at menneskers skjebne, og hendelser på jorden kan tolkes basert på stjernene og himmellegemenes posisjon til hverandre. Helt siden 650 f.Kr. har mennesket brukt astrologi for å finne svarene de er på utkikk etter. Den første dokumenterte bruken av tarotkort er helt tilbake til 1392 i hoffet til den franske kongen Karl VI. Siden da har magikernes mystiske verden og spådommer underholdt og forbløffet mange. Dagens lesing av kortene er basert på akkurat de samme prinsippene, men har blitt gjort lettere tilgjengelig. Hvis ikke tarot gir svarene du leter etter, kanskje du er en ordentlig viking og svarene ligger i runene?

Avhengig av hvilke svar du leter etter, her er mulighetene dine:

Tarot

Trenger du hjelp med problemløsninger eller en pekepinn mot spennende muligheter? Da er Tarot-kort for deg. De eldgamle Tarot-kortene har beholdt sin plass i folks bevissthet gjennom skiftende tider. Uansett er det underholdning i å se hva kortene sier til deg.

Send kodeord Tarot til 1963

Viking-runer

Hva med de 1000 år gamle Runene som vikingene brukte både titt og ofte?

Som en av datidens stormakter, er det ingen tvil om at vikingene hadde kunnskap og erfaringen som er relevant selv den dag i dag. Dette kan du dra nytte av:

Send kodeord Runer til 1963

Iching

Østens filosofi er enda eldre, så iching-orakelet er det mange som bruker i dag, og som kan gi en spennende innsikt i alt fra forhold til forretninger. Eller bare være morsomt nok.

Send kodeord: Iching til 1963

Tjenestene gir 3 sms meldinger a Kr 15,-.