Når høstmørket kommer over oss betyr det mye innetid, og det falles oss naturlig å skape en koselig stemning i hjemmet. Samtidig har koronatiltakene endret hverdagen, hvor hjemmekontor er den nye normalen for mange av oss. Å ha et godt hjem er dermed viktigere enn før - et sted hvor man finner fullstendig ro og kan gjemme seg bort.

Sjekk årets interiørnyheter hos Lunehjem

For høsten 2020 er det åtte interiørtrender som gjelder. Vi gjør oss klare til varme jordtoner som skaper varme i den kalde årstiden. Møblene skal være transformable og multifunksjonelle. Stilmessig er det runde former som gjelder, og varige materialer kommer til å stå i fokus. Rotting og botaniske elementer er noen få stikkord.

1. Runde former

Vi går fra de stramme, rette formene til mer runde former som er organiske og jordnære. Speil, sofa, lamper, stoler og bord - alt skal være rundt.

Speil fra H&M - Sofa fra Gubi - Lampe fra H&M - Bord fra Ellos Home - Teppe fra Bloomgville

Lampeskjerm fra Ferm Living

Hos Lampemesteren finner du flere lamper

2. Smarte løsninger

Med hjemmekontor for mange, er smarte løsninger nøkkelordet. Slik får du mer ut av plassen din. Enten det er en multifunksjonell møbel du kan bruke på ulike måter, eller tekniske løsninger med oppbevaring og innebygde elementer.

praktisk

Speil med hylle fra Kremmerhuset - Bord med oppbevaring fra VidaXL - Stol/seng fra Kave Home - Bord med kjøleskap og høyttaler fra Caso

Oppbevaringsbenk fra Ellos Home

Se flere nyheter hos Jotex

3. La veggene blomstre

Bomstertapet er kanskje noe de fleste av oss forbinder med besteforeldres hjem, men moten er tilbake. Veggtapet med blomsterprint er fullstendig romantisk og samtidig tidløst.

Tapet Leon - Tapet Aretha

Tapet fra Duro

Her finner du flere tapeter fra Ellos

4. Botanisk

Det er ikke bare blomstertapet og naturlige innslag som gjelder denne høsten. I tillegg finner vi potteplanter, lamper, putetrekk og plakater med botaniske mønstre og motiver. Lag en grønn og fredelig oase i hjemmet - både på vegger og interiør (husk grønne planter).

Lampeskjerm fra Nordal - Putetrekk fra Vanilla Fly - Dekor fra Abhika - Duftpinner fra Victor Vaissier - Plakat fra Sköna Ting

Bilde fra Malerifabrikken

Se flere flotte bilder fra Malerifabrikken hos Ellos

5. Gammelt og nytt

Alt må ikke være nytt. Den perfekte miks er ofte av gammelt og nytt. Er det noe gammelt du kan ta frem igjen? Slik får du et hjem med personlig vri. Det trenger heller ikke være noe brukt for å få noe "gammelt". I disse tider finner vi møbler og interiør med retro design.

Brødrister fra Hay

Se flere retroinspirerte varer hos Ellos

6. Hjemmekontor

Vi kan ikke skrive om årets interørtrender uten å nevne hjemmekontor. Her er det viktig å tenke praktisk og smart. Blant annet å skjermes fra støy (både lys og mennesker). Her kan løsningen være å skaffe seg markise som isolerer støy utenfra.

Skrivebord fra Northern - Markise fra Markasit Screen - Bordlampe fra Lampe Gras - Bokholder fra Lagerhaus - Kontorstol fra Hay - Plastboks fra Lagerhaus

Maze Magasinholder

Se stort utvalg av interiør til hjemmekontoret hos Jotex

7. Brente jordtoner

Denne høsten er det økt fokus på naturmaterialer og jordfarger. Vi skifter fra kalde fager til mørkere og rikere nyanser. De varme fargene passer veldig godt sammen med de andre trendene denne høsten, nemlig rotting og botaniske elementer.

Bord fra &tradition - Sofa fra Jotex - Teppe fra Jotex - Puff fra Kremmerhuset - Stol fra Nordic Furniture Group

Oslo-lampe fra Northern

Se årets nyheter fra Ellos her

8. Rotting

Rotting er en stor trend også i år. Det gjelder i alt fra stoler, nattbord, kurver og skap. Gjerne i kombinasjon med botaniske elementer og blanding av gammelt og nytt.

Skillevegg fra Nordal - Kurv fra H&M - Stol fra Ellos Home - Hengende stol fra HK Living