Tradisjonelt sett har kanskje ikke gaming og gamere vært det man forbinder med trening og treningssykler, men så har de heller ikke hatt tilgang på PlayPulse ONE - en gaming sykkel der du trener ved å spille.

Enkelt forklart: PlayPulse ONE er en krysning mellom ergometersykkel og en spillkonsoll. Utstyrt med en innebygget PC med 24” touchskjerm, spillkontrollere i styret og en veldig nøyaktig pedalsensor lar den deg styre spillene med bevegelse.

PlayPulse ONE vil koste 24.999,- når den kommer i April 2023, men forhåndsbestiller du nå er det mye penger å spare. Nå koster den nemlig bare 15.999,-

Les mer om PlayPulse One her

Veldig kreativ måte å få ungdom i aktivitet ved å spille!- Magnus, 13, testet PlayPulse ONE på Spillexpo.

God trening uten å ødelegge spillene

Selskapet bak gaming sykkelen har sitt utspring fra forskning på NTNU i Trondheim. Der fant man at godt spilldesign kunne gi samme pulskurve som intervalltrening, uten å ødelegge for spillopplevelsen.

- Vi ønsket å lage et treningsprodukt for de som føler at de kunne trengt litt ekstra motivasjon for å komme i gang. Tradisjonelt sett har vår bransje fokusert på tilbud til de som allerede er aktive, og kanskje ikke de som trenger det mest. Det vil vi gjøre noe med, sier Erling Magnus Solheim, Daglig Leder i PlayPulse AS.

Les mer om PlayPulse One her

Mer enn bare spill

I tillegg til spill gir treningssykkelen til PlayPulse også tilgang til populære streamingtjenester for de som heller vil se serie eller film. Men ikke glem å bruke pedalene. Her kan man nemlig sette et valgt tempo, og sykler man for sakte vil skjermen dimmes og minne deg på hvorfor du er her.

PlayPulse ONE tilbyr også klassiske treningsprogram som pyramide eller 4X4 intervaller, men selv disse har fått en morsom vri, og ligner mer på musikkspillet “SingStar” enn de primitive svart-hvitt animasjonene man finner på vanlige treningssykler.

For hele familien

Stappet med underholdning for enhver smak er tanken at PlayPulse ONE skal kunne være en treningssykkel for hele familien. Derfor er den også mer justerbar i høyden både i sete og styret, slik at den skal passe de fleste. For litt ekstra motivasjon innad i familien har alle sin egen bruker på sykkelen med egne helsedata, og mulighet for å konkurrere om highscore i ulike spill.

Prisvinnende design

Man skulle kanskje forvente at en gaming-sykkel kommer med mye ledlys og neonfarger, men PlayPulse ONE har et minimalistisk og stilrent design. Den italienske industridesigneren, Andrea Ponti, ville ha en sykkel som kunne passe inn i hjemmet. Med sitt prisvinnende design bør PlayPulse ONE kunne finne sin plass uten å være sjenerende, samme hvilket rom man tenker å ha den i.

Forhåndssalg - aldri billigere enn nå

PlayPulse ONE vil koste 24.999,- når den kommer i April 2023, men forhåndsbestiller du nå er det mye penger å spare. Nå koster den bare 15.999,-.

Ønsker du å teste sykkelen før du bestiller er det åpent for demo i PlayPulse’s lokaler i Oslo. Time booker du via hello@playpulse.no.

Om PlayPulse:

  • Norsk Startup stiftet i 2017
  • Basert på forskning fra NTNU
  • Hovedkontor på Startup Campus i Oslo
  • Gjør trening til gaming for at flere kan finne glede i fysisk aktivitet
  • Har en rekke ledende investorer på laget - blant andre Startuplab og Kahoot-gründer Johan Brand fra Norge - og flere internasjonale fond som Initial Capital, Courtside VC og den kinesiske spillgiganten NetEase Games