Vår er en spennende årstid - blomstene spirer, sola titter fram og vi kler oss lettere. Dette gjenspeiles i interiørstilen vår.

Denne våren er sterke farger blant årets interiørtrender. Det er særlig fargekombinasjonen rødt og blått, samt oransje og rosa som kommer til å bli populært denne sesongen.

Les mer om årets interiørtrender her

Her er fargerike interiør og møbler til den fine årstiden.

Vase fra EDG

Skap en følelse av Middelhavets herlige sommer med en vase fra italienske EDG. Vasen er av keramikk og designet med herlige blomstermønster.

Her finner du den

Bordlampe fra Crème Atelier

Gjør rommet mer spennende med lampen som er inspirert av lett og luftig softis. Lampen er tilgjengelig i flere spreke farger. Den har og dimbar funksjon, og hver lampe er spesiallaget.

Her finner du den

Kanne fra By On

Svenske By On har håndlaget denne kannen med lekent design. Kannen er håndlaget, dekket av nydelige mandariner.

Her finner du den

Lampe fra Christophe Mathieu

Retro er fremdeles kult. Denne bærbare lampen er designet av Christophe Mathieu for Marset i 2017. Lampeskjermen kan vippes for å styre lysretningen.

Her finner du den

Badematte retro swirl

Si farvel til ditt kjedelige baderom med denne fargerike, håndlagde badematten. HK Living har laget en kolleksjon med inspirasjon fra 80-og 70-tallets retro-design.

Her finner du den

Lemon-skål fra By On

En serveringsskål kan være en snakkis rundt middagsbordet. Denne er formet som den sure frukten vi forbinder med sommer og Middelhavet. Bruk skålen til å dekke bordet med, eller som et blikkfang i hyllen.

Her finner du den

Sofabord fra Jotex

Et sofabord trenger ikke være kjedelig. Ofte velger man bord i treverk eller glass. Dette fra Jotex skiller seg litt ut med sin runde form og farge.

Her finner du det

Vase fra HAY

Med våren kommer også sterke lysten om å vise frem blomstene. Denne stripete vasen fra danske HAY har det lille ekstra med sine stripete detaljer og herlige farger.

Her finner du den

Bestill blomster på døra her

Champagneglass fra HK Living

Nyt noe godt i glasset med glass som får opp humøret. HK Living sitt champagneglass har gult stett - en morsommere vri på et klassisk glass.

Her finner du dette settet

Sofa fra Studio 65 for Gufram

Dette er sofaen som er på alles lepper. Den er en hyllest til Salvador Dalis ikoniske sofa fra 1972 som var inspirert av Hollywood-stjernen Mae Wests sine lepper.

Italienske Gufram er kjent for å lage møbler og interiør med wow-faktor. Du vil ikke tro prisen.

Her finner du den

Se flere interiørnyheter hos Ellos

Les også: Slik innreder vi hjemmet i 2023