Nå er det mange nettbutikker som har gode salg på interiør. Vi har plukket ut noen favoritter under.

Se alt på salg hos Nordic Nest, Royal Design, Homeroom, Jotex, Ellos, Lunehjem og Hviit.

Georg Jensen Bernadotte bestikksett - 35%

Lag en elegant og tidløs borddekning med Bernadotte bestikksett fra danske Georg Jensen. Bestikksettet er produsert i blankpolert rustfritt stål med riflede, runde håndtak, hvilket er karakteristisk for hele serien som ble designet av den svenske prinsen Sigvard Bernadotte i 1939.

Her finner du det

Louis Poulsen Panthella 320 Bordlampe - 25% alle farger

Panthella 320 bordlampe er designet av Verner Panton og har et ikonisk design med en organisk form og en mellomstor størrelse. Lampen har en hemisfærisk lampeskjerm med et mykt, gjenskinnsfritt lys perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom.

Her finner du den

Cooper vegghylle - 50%

En sort vegghylle av pulverlakkert metall med struktur i overflaten. Dette er en dekorativ hylle som eksponerer de fine gjenstandene dine.

Her finner du den

Gøye glasskjeer fra Hay - 50%

Sett med lekre håndlagde glasskjeer fra HAY med forskjellige størrelser.

Her finner du de

Aida Harvey Karaffelsett, 1 Karaffel & 4 Glass - 52%

Et karaffelsett med elegant mønster, inspirert av fasettslipte krystallglass. Ta frem når du skal servere whisky eller cognac, eller bruk den som en vakker karaffel for å legge litt luksus til hverdagsmiddagen.

Her finner du det

Hay Vase Splash Pink&Blue - 30%

En skikkelig fin håndlaget vase, laget ved hjelp av en spesiell glassblåsingsteknikk som involverer flere lag med fargede glassprikker. Denne har en unikt hvirvlet mønster og kan brukes både til fine blomsterbuketter og som dekor alene.

Her finner du den

Ferm Living multimøbel - 15%

Denne ser kanskje rart ut, men den er faktisk veldig praktisk å ha. Møbelet har et minimalistisk geometrisk design som gjør at det kan brukes både som stol og sidebord, eller nattbord. Bruk den som en pidestall med plante på, og når du får besøk har du plutselig en ekstra stol.

Her finner du den

Orrefors eksklusive lysestaker - 59%

Eksklusive lysestaker designet av Lena Bergström, som har hentet inspirasjonen fra vakre juveler og perler. De har et luksuriøst preg med en asymmetrisk sliping som glitrer som diamanter.

Her finner du de

Se alt på salg hos Nordic Nest, Royal Design, Homeroom, Jotex, Ellos, Lunehjem og Hviit.no