Å eie en iskremmaskin er intet mindre enn en velsingnelse i disse tider. I visse deler av landet er det forventet temperaturer helt oppe mot 30 varmegrader i sommer. Da er det lite som smaker bedre enn is. Hva med en solbær- og lakris-iskrem? En solo- og rips-slush? Eller hva med en irish coffee-iskrem? Her er det bare kreativiteten som setter grenser. Samtidig er det lite som slår klassikerne; vanilje- eller sjokoladeis har aldri smakt så godt.

Det beste med disse maskinene er at de er superraske! Ikke noe mer 'sett i fryseren i 5-6 timer' - neida, her får du iskrem på en time.

Her kommer et utvalg ismaskiner som er både enkle og raske, og noen oppskrifts-forslag.

Princess Iskremmaskin DeLux

Denne iskremmaskinen er selve essensen av en solid iskremmaskin. Legg alle ingredienser i skålen, kjør i gang maskinen og i løpet av 60 minutter får du 2 liter myk og kremet hjemmelaget is. Med den innebygde kompressoren er ekstra frysning helt unødvendig - maskinen fikser alt på egen hånd. Kjør på med alt fra kvikk-lunsj, karamellsaus, bjørnebær, lakris, eller non-stop og se hva som kommer ut etter en time - plutselig har du laget noe helt fantastisk.

Slår du til i dag kan du spare 500kr på denne favoritten.

Rubicson Ice Shaver og slushmaskin

Denne superenkle og kompakte slushmaskinen lar deg lage iskald og forfriskende slush av alt du skulle måtte ønske. Dette er en sikker vinner blant barna, men det er også ingenting som stopper deg fra å eksperimentere med noen helt spesielle drinker. Her er det bare helle i de edleste dråper og friske opp med du skulle ønske, enten det er vannmelon, cola, mango, solo, eller noe annet spennende.

Denne dingsen er på 33% rabatt og koster bare 200kr.

Wilfa ICM1S-250

Denne doningen lager hele 2,5 liter med iskrem på én time, og her får du kvalitet i hver eneste centimeter. Den er også superenkel å vaske, og tåler oppvaskmaskinen. De tre forhåndsinnstilte programmene gir deg valget mellom å mikse ingredienser og fryse dem til ferdig iskrem, kun mikse eller kun fryse.

Her finner du denne.

Krups Iskremmaskin GVS241

Denne iskremmaskinen rommer 1 liter, og har et LCD-display som holder kontroll på tiden og gir deg beskjed når isen er ferdig. Det beste? Den er superbillig.

Her finner du denne iskremmaskinen.

Nemox Gelato Pro

Til slutt - iskremelskerens hellige gral. Med et utseende som får den til å se ut som noe som akkurat rullet ut av en italiensk sportsbilforretning, er denne maskinen selve definisjonen på kvalitet. Utstyrt med en intern datamaskin som kontrollerer ventilasjon og termodynamikk vil du her kunne perfeksjonere din helt egne gelato - og bestemme konsistens selv.

Her er det bare å gå bananas - hell i de mest ekslusive italienske fristelser, len deg tilbake, og beundre sluttproduktet av 1,7 liter med hjemmelaget gelato.

Her finner du denne.