Lørdag 12. november klokken 15:00 er nemlig fristen for å være med på Jackpot V75 med ca.16 millioner kroner til en alenevinner (*).

Her leveres Stalltips-kupong

Og ja, de fleste forbinder V75 med hest, fordi det er det jo. Men det er ikke sikkert man tenker at det er så enkelt som å levere en Lotto-kupong. Med Stalltips kan hvem som helst spille på hest uten å være ekspert, og ha like gode sjanser. Stalltips er nemlig en kombinasjon av hva ekspertene tror, med litt tilfeldigheter.

Slik er man med
1. Velg summen du vil spille for
2. Logg inn med passord eller VIPPS - eller trykk «bli kunde».
3. Lever ditt spill

Se hvor enkelt det er her

Så er det bare å vente på resultatet, som kommer på SMS - sammen med en video av løpet, noe som er ganske så spennende.

Lørdagens Jackpot

Lørdag er det Jackpot i V75 med ca. 16 millioner til en alenevinner (*). Løpet finner sted på Varig Orkla Arena klokken 15:00. Tidspunktet er også spillstopp for å delta om premiepotten.

Her leveres Stalltips-kupong

Vant en kvart millioner - trodde det var feil

Lørdag 12.februar i år leverte en Oslo-mann i 70-årene en V75 Stalltips-kupong til 200 kroner hos sin faste kommisjonær.

Han fulgte løpene, men kunne ikke tro at han hadde syv rette, og en gevinst på 255.749 kroner. Da Norsk Rikstoto ringte mannen, var han overrasket over at det var tilfelle:

– Jeg så løpene, men trodde det var noe gærent siden jeg hadde vunnet så mye. Nå har jeg fått det bekreftet, fortalte en lettet og svært glad pensjonist på telefon.

Her kan man levere Stalltips-kupong

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Se også Hjelpelinjen.