Å finne den perfekte julegaven til besteforeldre kan være vanskelig. Her er en liten liste over julegaver som besteforeldrene dine vil sette pris på.

1. Boklys og en god bok

En fin kombinasjonsgave er et boklys som gir det ekstra lyset som ofte trengs med alderen. Sjekk boklyset her.

Sjekk høstens nyheter på bokfronten her

Vi anbefaler:
Mine kamper - biografien om Drillo
Jo Nesbø - Kongeriket
Harry Potter - magisk strikking
Per Vollestad - Livet på Grini

2. DNA-test som avslører hvor slekta stammer fra

Mange eldre er opptatt av slektsforskning og familiens bakgrunn. MyHeritage tilbyr en populær DNA-test som gir svaret på hvor forfedrene stammer fra blant 42 etnisiteter.

DNA-testen er både sikker og enkel å gjennomføre. Brukeren vil få en liste over de regionene forfedrene – fra begge sider av familien – stammer fra. Vedkommende får også vite hvor stor prosent av DNA-et som kommer fra hvert område.

DNA-testen er for tiden på tilbud

3. Snug Rug

En Snug Rug er perfekt til besteforeldre slik at de holder varmen selv når det er veldig kaldt ute og dermed også kaldere inne.

4. Fotbad

Gi besteforeldrene dine luksus i hverdagen med et fotbad. Det sammenleggbare fotbadet er plassvennlig, og veldig fint som gave.

Her finner du fotbadet

5. Fotobok/ fotokalender

Ingenting varmer en besteforelder sitt hjerte mer enn personlige gaver. En fotokalender med bilder av barnebarna eller en fotobok med oppsummering av året til barnebarna kan aldri slå feil. Her kan du lage din egen kalender.

Sjekk også: De nydelige, personlige gavene som er enkle å kjøpe her

6. Hansker

Gode luksushansker er virkelig fine gaver. Det er også en sikkerhet å ha hansker på seg i flere situasjoner.

Her finner du til menn

Her finner du til kvinner

7. Stående støvsuger

Gamle rygger er ikke alt for glade i de gammeldagse støvsugerne, og mindre plass kan også bety mindre mulighet til å lagre disse. Løsningen er en ny, stående støvsuger uten ledning.

Her finner du en rimelig og god utgave

8. Heymat dørmatte

De norske dørmattene er laget for norsk klima, og er laget for å ikke skli. En herlig investering, og endelig en dørmatte som passer for norsk sommer, vinter, vår og høst. Kan også brukes inne.

Her finner du dem

9. Praktiske ting

Du vet når farmor sier takk for gaven ved å påpeke at den er praktisk? Det er ment veldig positivt. Om det er fordi vi rett og blir smartere med årene skal vi, vel, det er jo sant. Uanett. Her er noen praktisket ting som vil treffe besteforeldre godt:

Selvdrenerende skål til kjøkkenvasken

Automatisk grønnsakshakker

10. Happy Socks

Det er, og vil alltid være, smart å gi bort sokker. Det fungerer alltid. For å gjøre det litt mer spennende kan du kjøpe ett av de morsomme gavesettene fra Happy Socks.

Her finner du sokkene

PS! Du kan også vurdere å kjøpe interiør i trendy marmor. Mormor, farfar og alle de andre besteforeldrene kan følge med i tiden de også! Klassisk marmor er da supert. Sjekk her.