Julaften nærmer seg med museskritt, men det kan være vanskelig å finne ut hva man kan gi til den som står med en fot i ungdommen og en i voksenverdenen. Mange studenter ønsker seg kanskje penger til jul, men det skal jo være gaver under treet og ikke konvolutter. Vi har laget en oversikt over ting du kan gi studenten som egentlig ønsker seg penger.

Sjekk også ut våre andre julegave-guider:

Julegaver til henne

Julegaver til ham

Julegaver til kjæresten

Julegaver til besteforeldre

Julegaver til pappa

Julegaver til ungdommen

Julegaver til barna

Julegaver til venninnene

Toastmaskin

Alle som en gang har vært student vet at det kan være vanskelig å få i seg god og næringsrik mat. Gi denne gaven til studenten som ikke enda har fått grepet om matgleden. Toasmaskinen kan brukes til smørbrød som trenger en ekstra piff, men også til vafler.

Kjøp den her!

Soveputen

Studentlivet er ikke alltid like lett. Lange lesedager og sene kvelder på byen går ett i ett, og da er det viktig å få nok ordentlig søvn mellom slagene. Den populære soveputen Zenkuru har en kurvet innside som gir støtte til nakke, rygg, mage og ben.

Bestill den her.

Sokker

Du har nettopp flyttet ut hjemmefra og mamma vasker ikke sokkene dine lenger, plutselig virker det som om du aldri har mer enn to par, og de er i hvert fall ikke like. Sokker er kanskje ikke det morsomste å pakke opp på julaften, men studenten kommer til å takke deg.

På Happy Socks finner du sokker i alle farger og mønstre. Du kan kjøpe enkelte sokkepar eller esker med massevis av gøyale sokker.

Sjekk ut de limited edition Andy Warhol sokkene her eller klikk her for å se utvalget av gavepakker.

Termos

Å gi en termos til en student er nesten som å gi penger. Det er mye å spare på å ta med seg kaffen hjemmefra om morgenen. En termos i kvalitet vil holde kaffen varm og studenten våken. Du kan jo bestille filterkaffe hjem til studenten også, fra yoolando.no. Sjekk det ut her.

Her får du tak i den.

Opplevelsesgavekort

Dette gavekortet passer perfekt for enhver student, den late og den eventyrlystne. Fyll på gavekortet med en selvvalgt sum og studenten kan velge mellom alt fra spabehandlinger til hundekjøring. Denne gaven kan umulig skuffe.

Her kjøper du gavekortet.

Kniver i kvalitet

Du vet ikke hvor mye du setter pris på en god kniv før du har en selv, og en student kommer mest sannsynlig ikke til å ha en selv før noen andre bruker penger på det. Gled en student på kjøkkenet hver dag.

Knivsettet fra Global er den perfekte julegaven, kjøp dem her. Det finnes også flere sett og typer på Bakeren og Kokken, sjekk det ut her.

Dagligvarer hjem

På yoolando kan du kjøpe alt fra billig brus til vaskemiddel. For under 350 kroner slipper du toll og moms. Fyll opp kjøleskapet til en student med denne gaven.

Klikk her for å bestille mat og andre nødvendigheter til studenten.