Det er ikke bare-bare å kjøpe gave til mamma. Vi guider deg gjennom de beste julegavetipsene med både myke og harde gaver, som vil varme og gi glede.

1. Ullundertøy fra Kari Traa

Ullundertøyet fra Kari Traa er en klassiker. Det gir optimal varme på kalde dager, laget av 100 % merinoull, puster godt og er naturlig lukthemmende.

Her finner du flere varianter

Det er godt med litt hjelp i hverdagen. Med robotstøvsuger slipper mor å bruke mye krefter for å støvsuge hjemmet.

Denne fra Cleanmate er utstyrt med lasere, lette berøringssensorer, IR-sensorer og deponeringssensorer som gjør modellen sikker og effektiv når jobben skal utføres. Ved hjelp av Cleanmate-appen kan du styre S995, selv når du ikke er hjemme.

Her finner du den

Se flere robotstøvsugere hos Roboteksperten

3. DNA-test som avslører hvor slekta stammer fra

Mange er opptatt av slektsforskning og familiens bakgrunn. MyHeritage tilbyr en populær DNA-test som gir svaret på hvor forfedrene stammer fra blant 42 etnisiteter.

DNA-testen er både sikker og enkel å gjennomføre. Brukeren vil få en liste over de regionene forfedrene – fra begge sider av familien – stammer fra. Vedkommende får også vite hvor stor prosent av DNA-et som kommer fra hvert område.

DNA-testen er nå på tilbud hos MyHeritage

4. Zenkuru fotbad

Med dette fotbadet kan mor skjemmes bort hjemme. Fotbadet har IR-varme, vibrasjon og masserende luftbobler. I tillegg er det sammenleggbart og kan oppbevares enkelt.

Her finner du det

Se flere julegavetips hos Coolstuff

5. Myk morgenkåpe fra H&M

Et av de deiligste plaggene er morgenkåpe i myk velur. En gave som passer veldig fint sammen med fotbadet.

Her finner du den

6. Gavesett fra Rituals

Denne gavepakken inneholder mange godbiter fra populære Rituals - i herlige dufter. Dusjskum, kroppsskrubb, kroppskrem og romparfyme som skal gi energi og skape godstemning i hjemmet.

Her finner du gavesettet

Du finner flere produkter fra Rituals her

7. Snug Rug Deluxe

Pleddet med innebygde ermer og lomme, som lar mor gjøre hva hun vil uten at pleddet glir ned. Velg mellom ulike farger som grønn, rød og rosa.

Her finner du det

8. Manikyrsett Le Mini Macaron

Dette settet gjør det mulig å få Gel negler selv. Den søte LED-lampen er utformet som en macaron, og sørger for at lakken er helt tørr på kun 30 sekunder.

Le Mini Macaron 3-i-1 gel polish, som kombinerer baselag, farge og topplag i èn flaske, sikrer at lakken holder i opp til 2 uker.

Her finner du det

9. Julepysj

En myk julepysj som du kan matche med mor? Julepysjene hos Julegenserbutikken rives vekk fra nettbutikken.

Her får du tak i det røde settet

Du finner flere julepysj her

10. Apple AirPods

De fleste mødre hører vel på musikk eller lydbok. Eller er hun kanskje sporty og trenger trådløse hodetelefoner?

Nye AirPods gir en helt ny opplevelse av trådløse øretelefoner. De aktiveres straks du tar dem ut av ladeetuiet og er klare til bruk med iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac.

Her finner du AirPods

Du finner flere hodetelefoner hos Nettavisen Nettbutikk

11. Duftlys fra Cire Trudon´s Christmas Collection

Duftlys med inspirasjon hentet fra marokkanske smug og lykter. Forsiktig håndlaget og dekorert med gullblader.

Her finner du duftlyset

Se flere duftlys hos Wakakuu

12. Dagslyslampe

Daglyslampe, også kalt energilamper, hjelper deg å holde humøret og oppe gjennom mørketiden, og kan ha en god effekt på allmenntilstanden din.

Denne fra merket Beurer er sertifisert medisinsk produkt, ideelt for bord og benk. Lampen stimulerer sollys og gir en jevn fordeling av lyset. Virkelig et terapilys for kropp og sjel!

Her finner du den

13. Aktivitetsmåler fra Garmin

Man bør gå minst 10 000 skritt om dagen, og da er det praktisk å ha en sportsklokke.

Sportsklokken fra Garmin teller skritt, lærer seg aktivitetsnivået ditt, har søvnovervåkning og gir deg værvarsel. Kan kobles både til iPhone og Android.

Her finner du den

Se flere klokker hos Urverket

14. Kasjmir-sett fra Arket

Myk, deilig genser og bukse i kasjmir kan brukes både hjemme og ute, i tillegg til hver for seg eller sammen.

Her finner du genseren

Her finner du buksen

15. Vase fra Georg Jensen

Denne vasen skaper en varm stemning i hjemmet. Vasen er designet av designer Alfredo Häberli, og er utviklet for å omfavne dine blomster på en fin måte.

Her finner du vasen

Tøfler i 90% ull med gode egenskaper. Disse er hudvennlige, pustende og varmeisolerende. Sålen er stabil i termofilt med slitemønster som ikke etterlater noen merker på gulv.

Her finner du de

Du finner flere tøfler hos Miinto

17. Bourgie-lampe fra Kartell

En populær lampe fra det italienske merket Kartell. Bourgie bordlampe er en av Kartell bestselgere, og kombinerer klassisk stil, luksus og tradisjon med innovasjon og ironi.

Her finner du lampen

18. Klassisk genser fra Helly Hansen

En myk og varm kabelstrikket genser av bomull. Genseren har en høy krage for ekstra komfort og ribbestrikket design nederst på ermekantene og falden.

Her finner du den

Genseren kan også matches med dette skjørtet fra Helly Hansen

19. Duftlys fra Jonathan Adler

Populært duftlys fra kjent interiørdesigner, Jonathan Adler. Duftlyset "Muse" i hvit har brennetid på 48 timer, og lukter ferske blomster. Kan også brukes som pynt.

Her finner du det

20. Fonduesett fra Christiania Glasmagasin

Med dette settet kan man kose seg med smeltet ost, sjokolade eller andre fondueretter. Fondueretten smeltes på komfyren og settes på stativet med telys under for å holde den varm på bordet.

Her finner du settet

Sjekk også dette settet i støpejern