Klar for en sexy jul? Vi har samlet kalenderne som piffer opp forholdet fram til jul!

1. Sinful Deluxe Julekalender 2021

Julekalenderen er kjent fra landsdekkende TV i hele Skandinavia, og har en samlet verdi på 4900 kroner, men fås nå til 1595 kroner som early bird-tilbud. Inneholder utstyr og tips til 24 eventyr for kvinner, menn og par. Det lønner seg å kjøpe kalenderen tidlig, da den ble raskt utsolgt i fjor.

Her finner du kalenderen

Her kan du få tak i den litt mindre versjonene av den erotiske kalenderen til Sinful

2. Satisfyer Advent Calendar

For første gang lanserer Satisfyer en egen julekalender. Kalenderen er fylt med 24 spennende leker, undertøy og apotekprodukter. Kalenderen passer til både kvinner og menn samt single og par, som ønsker seg noe gøy til jul. Verdien på kalenderen er 9000 kr.

Her finner du kalenderen

3. Nytelse erotisk julekalender 2021

Endelig er bestselgeren tilbake. Kalenderen ble kåret til best i test av erotiske kalendere hos Nettavisen i fjor, og har blitt utsolgt 5 år på rad. 24 overraskelser for han, henne og par. I tillegg inneholder kalenderen en fantastisk Womanizer Liberty!

Her finner du kalenderen

4. Kondomeriet Naughty & Nice

Kondomeriets suksessfulle kalender er endelig tilbake og enda bedre enn sist. 24 pirrende luker for deg og partneren gir en desember full av lyst. Inneholder sexleketøy, flytende innhold, soft bondage og annet lekent tilbehør.

Her finner du kalenderen

PS: For en ekstra het desember kan du unne deg kondomeriets kalender over + en womanizer liberty i deres julekalenderpakke

5. Amor erotisk julekalender

Fjorårets kalender ble revet bort, så her er det bare å glede seg. Mye moro for deg og partneren din. Den inneholder også en womanizer - begrenset antall!

Her finner du kalenderen

6. Amorelie Erotisk Julekalender - Luxury

Premiumutgaven av Amorelies erotiske julekalender er den mest luksuriøse noen gang, og gjør desember til årets heteste måned! Sensuelle og sexy gaver til både han og henne. Du får sexy leker, massasjeprodukter og mye annet til en verdi av ca. 6200 kr.

Her finner du kalenderen

7. Amorelie erotisk julekalender - The Original

Den orginale kalenderen til Amorelie inneholder 24 sensuelle overraskelser fylt med erotikk, massasjeprodukter, leketøy og annet tilbehør for lyst og lidenskap. Til en verdi av 4100 kr. Passer for både han og henne!

Her finner du kalenderen

8. Kalender med frekke oppgaver

En frekk kalender med oppgaver for den lekne som skal utføres hver dag. Blir du fristet av romantisk filmkveld og sex i dusjen? Da vet du hva du skal gjøre.

Her finner du kalenderen

9. Romantisk julekalender for par

En ganske uskyldig voksen julekalender er denne romantiske versjonen med oppgaver som man skal løse sammen bak hver luke.

Du finner den romantiske adventskalenderen her

Hvis du er redd for at 24 dager blir litt mye kan du kjøpe denne 7-dagerskalenderen.

PS! Du kan utvide adventstiden til hele desember med denne som varer en hel måned.

10. Lag din egen avec-kalender

En kalender med plass til det lille i. For deg som vil ha noe godt i glasset mens du lader opp til jul. Plass til 50 ml-flasker i hver luke. 24 luker. Kos. PS: Flasker følger ikke med.

Her finner du kalenderen

Lag din egen ølkalender

En adventskalender med øl er det ingen tvil om at vil slå godt an.

En enkel og fin kalender er en kalender med 24 ølflasker. Enten du lager den til deg selv, eller til andre.

Her finner du settet du trenger