Vi gir deg guiden til julekalenderne du finner på nett, og kalenderne du kan kjøpe selv under.

Mange av de mest populære kalenderne blir utsolgt, blant annet ble vår testvinner for 2019 (Lookfantastic) utsolgt i midten av oktober, i 2020 ble de mest populære kalenderne utsolgt enda tidligere. Mange julekalendere har allerede blitt utsolgt. Spesielt gjelder dette skjønnhetskalenderne.

Dette er de mest populære julekalenderne

1. Rituals julekalender (utsolgt)

2. NRKs julekalender

3. Kicks julekalender

4. Chili Klaus julekalender

5. Lakrids by Bülow julekalender

6. Wera verktøykalender (utsolgt)

7. Summerbird sjokoladekalender

8. Lindt sjokoladekalender

9. Yves Saint Laurent julekalender

10. Lyko julekalender (2 av 3 av deres kalendere er utsolgt, kun denne igjen)

Artikkelen er delt inn slik

Du kan lete igjennom hele artikkelen, eller scrolle deg ned til din favorittkategori.

Adventskalendere 2021 for barn og voksne (mest sjokolade og godteri)

Adventskalendere 2021 for voksne

Adventskalendere 2021 for barn

Adventskalendere 2021 kun for voksne (18+)

Adventskalendere 2021 for barn og voksne

Det er mange julekalendre som passer både for voksne og barn, og vi gjør hvert eneste år et lite utvalg i hvilke vi anbefaler som kan pass til både de små og de store. NB! Vi er klar over at noen av kalenderne som vi har satt på barn også vil passe for de litt større.

Sjefens favoritt: Summerbird julekalender

Da vi spurte sjefen om hvilken sjokolade han likte best var han ikke i tvil før julen 2020 så var svaret klart: Summerbird. Sjokoladen som er elsket av både store og små er luksus på øverste hylle, og smaker helt utrolig. Vi var så fornøyd med denne kalenderen i 2020 at vi har økt antallet vi har tatt inn i vår nettbutikk med så mange at butikksjefen blir stresset av det. Det er rett og slett fordi vi ble utsolgt i 2020, og er sikre på at alle som spiste den i fjor vil ha den i år.

Her finner du kalenderen

Sjefens nummer 2: Summerbird liten

Da vi fortalte at kalenderen over hadde mye sjokolade spurte sjefen om vi ikke skulle ha en litt mindre en også i fjor. Vi er ganske sikre på at grunnen er at han vil ha en kalender på jobb, og en hjemme. (Faktasjekk: Det ble hjemmekontor så han hadde begge hjemme).

Uansett, dette er en mindre kalender (i størrelse og mengde av godis) med en veldig god sjokoladebit bak hver luke. En super gave til alle uansett alder som liker de virkelig gode konfektbitene. Gi den til bestemor, tante, nabo, sjefen. Sa vi sjefen? Ja, han sa vi måtte skrive det.

Her finner du kalenderen

Lindt Teddy julekalender

Den klassiske adventskalenderen til Lindt er fylt med velsmakende sjokolader av høy kvalitet. Passer både store og små som vil ha en gave hver dag i desember. Denne ble tidligere solgt i store mengder i Oslo sentrum, men er nå lindt vanskeligere å få tak i siden butikken der ikke lenger finnes.

Her finner du den

Sverre Sætre - Eksklusiv 48-biters julekalender (utsolgt)

Sverre Sætre vet hvordan han lager konfekt, og det er kanskje derfor den populære julekalenderen blir utsolgt hvert eneste år. Konfekten håndlages og det må derfor bestilles i god tid. Denne har 48 luksuriøse biter slik at du kan kose deg ekstra mye hele desember. Årets tema er nordiske smaker - et kulinarisk skattkammer.

Her finner du kalenderen

Sverre Sætre 24-biters julekalender (utsolgt)

Sverre Sætre har også en litt mindre versjon av kalenderen, men like deilig. Denne inneholder 24 biter sjokolade med samme tema: nordiske smaker - et kulinarisk skattkammer.

Her finner du kalenderen

For den kvalitetsbevisste lakris-elskeren: Haupt Lakrits

Haupt Lakrits er for deg som setter pris på lakris i verdensklasse. Her får du 23 spennende smaker og én overraskelse den 24. desember. Det er mellom 1 og 4 biter i hver luke. Søtt, salt, praliner, båter, karameller og sjokolade - fordelingen er unik i lakritssammenheng. En håndfull smaker fra deres standardsortiment, noen gamle klassikere samt massevis av nye smaker som aldri tidligere har vært på markedet.

Denne svenske lakrisen har på kort tid blitt en skikkelig klassiker, og vil glede særdeles mange.

Her får du tak i kalenderen

Jentene på Tunet Lakrislykke julekalender (utsolgt)

En herlig julekalender fra norske Jentene på Tunet. En norsk klassiker? Helt ny i år, men alt som har kommet fra denne lille norske oppstartsbedriften har vært i toppklasse.

Denne er fylt med 24 biter lakrislykke. Selv om denne er helt ny vedder vi på at verken vi eller du blir skuffet. (Som vi gleder oss!)

Jentene er kjent for å lage sjokolade i verdensklasse, så her er det bare å glede seg.

Her finner du kalenderen

Jentene på Tunet Sjokoladefryd julekalender (utsolgt 17. okt)

En velsmakende kalender med biter du vil ønske å spise opp allerede 1. desember. Sjokoladefryd inneholder blant annet fløyelsmyk karamell, knasende nøtter, fyrrig lakris, fruktgelé, friske bær og julekrydder.

En kalender som har blitt utsolgt alle årene siden den kom på markedet. Et norsk eventyr av en oppstartsbedrift som lager virkelig god sjokolade som vinner priser over hele verden.

Her finner du kalenderen

Lakrids julekalender 2021 by Johan Bülow

Denne er virkelig en storselger hvert eneste år. 48 lekre og deilige lakriskuler. Om du bestiller innen 23. september får du med en gratis boks classic 125 gram. Dette er kalenderen som aldri skuffer. Klart anbefalt!

Her finner du den

En litt annerledes julekalender: Omvendt Advent

Omvendt advent er en kalender der hver luke skjuler en god gjerning. Kjøp kalenderen selv eller gi den bort til noen andre - vipps valgfritt beløp til nummeret som står bak og beløpet blir delt likt mellom de 24 organisasjonene som kjemper for helse, barn, natur, klima, utdanning og menneskerettigheter – og mot krig, sult og fattigdom.

Her finner du den

Storselger: Chili Klaus

Storselgeren er tilbake i nytt og stilig design. Denne blir ofte utsolgt, så det lønner seg å være tidlig ute. Som vanlig får du også en ekstra nyttårsoverraskelse. For den som liker litt sterke overraskelser.

Her finner du kalenderen

Lakritsfabrikken i Ramlösa jubileumskalender

I anledning Lakritsfabrikens 10-års jubileum, har de laget en eksklusiv julekalender fylt med premium lakris. Hver luke inneholder 3-4 lakrissjokolader dyppet i sjokolade med smak av naturlige ingredienser. Perfekt til deling!

Her finner du kalenderen

Alternativ: Lakritsfabriken i Ramlösa classic julekalender

Niederegger Marsipankalender

Akkurat denne kalenderen har vi ikke smakt før, men vi har smakt Niederegger sin påskesjokolade. Og hvis du er like glad i marsipan som oss, så ville vi ikke ventet med å kjøpe denne. Her får du sjokoladetrukket marsipan i seks forskjellige smaker, blant annet appelsin, mørk sjokolade og espresso. Marsipan er livet.

Her finner du kalenderen

Ny: Den lille sjokoladefabrikkens julekalender

Dette er sjokolade laget på Bærums Verk utenfor Oslo. Innerst inne i Verksgata lages det sjokolade med noen små, magiske kakaobønner som er så sjeldne at de bare finnes ett sted i verden. Bønnene gir sjokoladen en så deilig smak at de må beskyttes av 10 vakter. I år har vi fått tak i noen av deres vidunderlige kalender.

Her finner du den

Magasin du Nord julekalender

Dette er en eksklusiv sjokoladekalender i tre fra danske Magasin du Nord. Kalenderen er fylt med deilige sjokoladetrøfler, og kan brukes om og om igjen hvert år.

Her finner du den

Simply Chocolate mega-sjokoladekalender

Du trodde kanskje at en sjokoladekalender er en sjokoladekalender, men der tar du altså feil. Denne er megastor med ekstra luker til og med! Og vet du hvor mye sjokolade den inneholder? 1,3 kg sjokolade med mange forskjellige smaker. 1,3 kilo med kos og glede.

Her finner du den

Simply Chocolate Sjokoladekalender for to

Dette er en kalender med mange talenter. For det første så er det to biter i hver luke, som gjør at denne kan deles. Eller ta alt selv. I tillegg har den ekstra-luker når dagene blir lange og kulda setter inn, for ekstra varme og sjokolade til sjelen.

Her finner du kalenderen

Ferrero Collection julekalender (utsolgt 22.okt)

Hæ, har Ferrero en julekalender? Og hvorfor har ingen fortalt oss det? En julekalender med Ferrero Rocher? Wow, en drøm. Da er det bare å bestille. Håper sjefen bestiller til hele avdelingen.

Her finner du den

Karamelleriet 2021 Cozy Christmas

24 dager med deilige karameller. 2 karameller bak hver luke i 24 dager. Dette er søtsugets vinner. Fås i gull og lilla.

Her finner du kalenderen

Wally and Whiz vingummi julekalender

En stor kalender med to poser vingummi bak hver luke. Hver pose inneholder 11 gram vingummi som betyr at det skjuler seg totalt 550 gram vingummi i kalenderen. Deilig! Kalenderne finnes i flere forskjellige farger.

Her finner du kalenderne

Jelly Beans julekalender

Lei av sjokoladekalendere? Tell ned til jul med gelebønner fra Jelly Beans. I kalenderen skjuler det seg godteri i 24 forskjellige smaker, fra blåbær og smørpopcorn til polkagris og eple.

Her finner du kalenderen

Popcorn: Jingle Bell Pop julekalender

Denne testet vi i julekalendertesten vår i 2019, og vi ble meget fornøyde. Digg og smakfullt popkorn i adventskalenderen hver dag. Du bør være glad i popkorn for å ha denne kalenderen, men hvem er vel ikke det?

Her finner du kalenderen

Alternativ: Popcorn Shed med vegansk popcorn

Bomb Cosmetics badebombe (utsolgt)

Denne er for deg som trenger å slappe av. Bak lukene skjuler det seg julete badebomber, velduftende såper og deilige skrubbkremer som gjør julebadet ekstra koselig. Finn frem karet, for her skal det bades!

Her finner du kalenderen

Bomb Cosmetics Bathe Sleep Be Merry and Repeat julekalender

Bomb Cosmetics' kalender består av håndlagde produkter og er dyrevennlig. I kalenderen får du 24 gaver i form av badebomber, såper og kremer. Og det gøyeste er at alt skal brukes mens du bader. Nå blir du ren til jul!

Her finner du kalenderen

Skipper's Pipe julekalender (utsolgt 22. okt)

Er du glad i lakrispiper? Kalenderen inneholder saftige lakrispiper som du kan nyte hver eneste dag før jul, med forskjellige smaksalternativer.

Her finner du kalenderen

MyMuesli müsli-kalender

24 frokoster. Her får du ting som Raspberry Chocolate, Buckwheat Cashew og Mango Kokos i tillegg til en super overraskelse på julaften.

Her finner du kalenderen

Alternativ: MyMuesli grøt-kalender

Adventskalender 2021 for voksne

Det er mange julekalendere som er laget for voksne. De mest populære julekalenderne er de med skjønnhetsprodukter, og disse blir også ofte utsolgt. Det finnes likevel flere alternativer for den som vil ha en morsom, spennende eller interessant advent.

Fjorårets testvinner: ASOS Face + Body 24 dager (utsolgt 21. sep)

Kalenderen fra ASOS vant vår store adventskalendertest i fjor, og årets ser også veldig bra ut. Her får du en herlig blanding av hudprodukter, sminke, hårprodukter og accessories. Hele 15 produkter i full størrelse. Blir alltid utsolgt! Du sparer 74 % ved å kjøpe kalenderen og ikke produktene hver for seg.

Her finner du kalenderen

Kalender for mannen: ASOS Grooming 12 dager (utsolgt 20. okt)

Trodde du at mannen ikke trenger egen julekalender? Ta tar du feil. Selvfølgelig skal også mannen få produkter til hår, hud og skjegg. Du sparer 70 % ved å kjøpe kalenderen i stedet for produktene hver for seg. En favoritt i fjor.

Her finner du kalenderen

Luksus til henne: Yves Saint Laurent

En luksuriøs adventskalender som blir utsolgt hvert år. Kalenderen inneholder 2 produkter i full størrelse, 21 minier og en spesiell gave. Årets kalender er prydet av gullblader fra YSL Beauté og ser helt fantastisk ut!

Her finner du kalenderen

Alltid på topplisten: Rituals julekalender (utsolgt)

Rituals' julekalendere er alltid en av de mest populære. Årets er farget i gull og inneholder deilige velværeprodukter for deg som elsker å bli skjemt bort. Duftlys, dusjsåper, kroppskrem og mye mer. Ting du faktisk har bruk for.

Her finner du kalenderen

Kalender for mannen: Lookfantastic Mankind (utsolgt)

Lookfantastics populære mannekalender er tilbake. Her får du 25 produkter som er en perfekt gave til mannen i ditt liv. Molton Brown, Dr Brandt og American Crew er noen av merkene du får med. Akkurat nå får du 2 for 1 når du kjøper kalenderen, eller som Lookfantastic selv sier: "Få en ny Adventskalender for menneskeheten når du legger den i kurven GRATIS." Varer så lenge lageret rekker.

Her finner du kalenderen

Giorgio Armani julekalender

Den flotte julekalenderen fra Giorgio Armani Beauty er kledd i merkets signaturrøde farge med gullfargede detaljer. Bak hver luke finner du deilige produkter som parfyme, sminke og hudpleie.

Her finner du kalenderen

Er denne Norges dyreste? The World of La Mer julekalender (utsolgt 4. okt)

Denne prisen er helt vill, men så er jo også La Mer et av verdens mest eksklusive merker. Kalenderen er kun for de som vil ha det aller, aller beste.

Her finner du kalenderen

Sensai Advent Calendar (på tilbud 15. nov)

En luksuriøs julekalender fra japanske Sensai med 12 luker. Kalenderen inneholder deres mest populære produkter for hudpleie, makeup og kroppspleie.

Her finner du kalenderen

LYKO 24K julekalender (utsolgt 5. okt)

Når vi skriver dette, er det egentlig for sent allerede. Lyko lanserte denne kalenderen 5. okt og den ble utsolgt på under 1 time. Til 2499 kr. Ingen tvil om at skjønnhetskalendere fortsatt er noe vi vil ha tak i.

Her kan du titte på den allerede utsolgte kalenderen

LYKO Skinderella julekalender

Lyko har virkelig slått på stortromma med kalenderne sine i år. Dette er en drøm av en kalender med hudpleie, sminke og hårpleie. Ja, vi har tyvkikket på innholdet og denne absolutt er verdt å bruke pengene sine på. Babor, Starskin, Dermalogica osv. 4400 kr i verdi. Her lønner det seg å være kjapp.

Her finner du kalenderen

Lancôme julekalender

Lancômes lekre adventskalender er endelig tilbake! 24 skjønnhetsoverraskelser som gjør hver dag til en fest! Her får du en blanding av sminke og hudpleie fra det luksuriøse merket. Skjem bort deg selv eller noen andre med deilig produkter.

Her finner du kalenderen

For ham: LYKO Man-datories julekalender (utsolgt 6. okt)

Den ultimate selfcare-kalenderen for ham. Fylt med hårpleie, barbering og hudpleie. Inneholder produkter fra Rituals, Filorga og Recipe For Men. Dette er kanskje årets kalender for menn. Har en verdi på 3400 kr.

Her finner du kalenderen

MAC 24 Gift Box julekalender (utsolgt)

Skjønnhetskalenderen fra MAC er så gøy å se på at vi får lyst til å kjøpe den med en gang. Denne inneholder 24 luker med små og store overraskelser hver dag frem mot julaften.

Her finner du kalenderen

Nyhet i år: Filorga julekalender

Utforsk Filorgas hudpleieserie med denne samlingen av 24 godbiter i full størrelse og litt mindre størrelser. Selve kalenderen er flott i seg selv med sort og sølv.

Her finner du kalenderen

For mannen: Gents julekalender

Dette er en luksuskalender for mannen. Kalenderen er maskulin i svart skinnimitasjon med gullfargede detaljer og 24 luker. Produkter i kategorier som barbering, kroppspleie og parfyme. Her er noe for alle menn! Verdi kr 3907.

Her finner du kalenderen

Alternativ: Dick Johnson Bad Santa Men's Grooming Calendar (utsolgt)

Superkalender: Kiehls 2021

Dette er en kalender med virkelig gode hudprodukter. Utrolig vakker kalender med høy kvalitet i alle luker. En vinner som selger ut hvert år.

Her finner du kalenderen

Biotherm julekalender (utsolgt)

I årets kalender får du 24 skjønnhetsprodukter til henne med flere av Biotherms klassikere. Blant annet fra seriene Aquasource, Blue Therapy og Life Plankton.

Her finner du kalenderen

L'Occitane Premium Holiday julekalender

Franske L'Occitane har laget en fantastisk flott kalender i år. Den kommer i en skjønn grønn eske med skuffer du åpner og der ligger alle gavene. En virkelig deilig kalender med favoritter fra merket. Et bredt utvalg av deres bestselgende serier og produkter.

Her finner du kalenderen

L'Occitane Classic Holiday julekalender

Dette er den klassiske kalenderen til L'Occitane. Litt mindre og billigere, men samme gode kvalitet fra det bestselgende merket.

Her finner du kalenderen

Clinique julekalender

Årets kalender fra Clinique er endelig her. Den er full av bestselgende sminke- og hudpleieprodukter som er elsket over hele verden.

Her finner du kalenderen

VOLUSPA - 12 dager med deilig duft julekalender

VOLUSPA er luksus til hjemmet i elegant design, med unike og eksotiske duftkombinasjoner. I denne herlige julekalenderen får du 12 deilige dufter som varer i lang tid. Hvert lys brenner i 25 timer, som gir deg 300 timer med glede når vinteren er her.

Her finner du kalenderen

På topplisten i fjor: Glossybox julekalender

Adventskalenderen fra Glossybox ble nr. 6 i vår store test av adventskalendere 2020, og vi har derfor store forventninger i år. Kalenderen har en samlet verdi på over 5400 kr og er full av deilige skjønnhetsprodukter fra merker som BABOR, PIXI, Benefit, Elemis og Avant. Herlige merker for den som er opptatt av slikt.

Her finner du kalenderen

Kicks - Skincare julekalender (utsolgt)

I år har Kicks laget helt nye kalendere. Denne luksuriøse skjønnhetskalenderen inneholder 24 hudpleieprodukter til en verdi av 3851 kr. Start nedtellingen til juleferien med 24 dager fylt med fuktighetsgivende, eksfolierende, glødgivende og klassiske hudpleieprodukter for både kropp og ansikt!

Her finner du kalenderen

Kicks - Makeup julekalender

Luksuriøs skjønnhetskalender med 24 elskverdige sminkeprodukter til en verdi av 3549 kr, Fra Kicks' bestselgende sminkemerker. Unn deg denne fantastiske kalenderen eller gi den bort som en gave til noen du er glad i.

Her finner du kalenderen

En av de beste: Sephora favorites julekalender

Endelig kan du få tak i Sephoras julekalender! Kalenderen inneholder 25 favoritter fra Sephoras utvalg og er en blanding av sminke- og hudprodukter. Dette er luksus! Inneholder produkter fra f.eks. Fenty Beauty, Anastasia, Too Faced, Moroccanoil og Olaplex. PS. Ingen toll og moms fra Sephora.

Her finner du kalenderen

Benefit The MORE, The Merrier Advent Calendar

En liten og søt julekalender fra Benefit. Inneholder 12 bestselgende produkter i reisestørrelser. Svært hendig om du ønsker å prøve flere produkter fra merket til en grei pris. De er svært kjente for sin Hoola Bronzer som visstnok skal være en av de beste på markedet. Og den får du med her.

Her finner du julekalenderen

Babor julekalender 25 % rabatt 15. nov

Ønsker du glød, intens fuktighet og vitalitet i ansiktet ditt? Årets ampullekalender fra Babor er endelig her. En nøye sammensatt kur med 24 ampuller som sørger for at huden din får en skikkelig boost før jul. Denne er populær!

Her finner du kalenderen

Origins 12 dager julekalender

Fin kalender fra Origins med 12 favorittprodukter fra deres sortiment. Inkludert håndkrem, serum og mye mer.

Her finner du kalenderen

Essie julekalender

Essies adventskalender inneholder 24 overraskelser med alt som trengs for å legge en perfekt manikyr hjemme. Inneholder 9 produkter i full størrelse der 6 av dem er i begrenser opplag, 10 mini-produkter, 1 mini base coat, 2 mini top coats, 1 mini neglebåndsolje og 1 mini neglelakkfjerner.

Her finner du kalenderen

Schwarzkopf Professional adventskalender

Schwarzkopfs julekalender er en luksuriøs drøm for alle hårnerder med en hyggelig overraskelse hver dag frem til julaften. Bak dørene finner du noen produkter i full størrelse og hårtilbehør gjemt - det blir julaften hver eneste dag.

Her finner du kalenderen

En av de beste: Lookfantastic julekalender (utsolgt 2. nov)

Dette er beautykalenderen som først blir utsolgt og har blitt utsolgt 6 år på rad. En super kalender med kvalitetsvarer hvert eneste år (vi har allerede kjøpt den). Kalenderen koster 1010 kr, men har i år varer for over 4 900 kroner.

Vi har flere ganger kåret denne til best i test julekalender.

Her finner du kalenderen

Depend julekalender

24 skjønnhetsfavoritter fra Depend. Neglelakk, glitter, eyeliner og øyenskygger med mer.

Her finner du kalenderen

By Terry Jewel Fantasy Advent Calendar

Kalenderen for deg som elsker sminke og hudpleie. Denne luksuriøse kalenderen inneholder 24 produkter i full størrelse og mini-størrelse. Her får du testet ut mye for pengene.

Her finner du kalenderen

Shiseido Exclusive Advent Calendar (utsolgt 1. okt)

Oppdag Shiseidos deilige produkter og ta en dypdykk ned i essensen av japansk skjønnhet mens du teller ned til jul. Du får både sminke- og hudpleieprodukter med mer.

Her finner du kalenderen

Charlotte Tilbury dreams & secrets julekalender (utsolgt 26. okt)

Charlotte Tilbury er ikke så allment kjent i Norge enda, men for oss som elsker sminke og hudpleie er dette virkelig luksus. Kalenderen inneholder 3 full størrelse-produkter og 9 reisestørrelser med alt du trenger av hudpleie og sminke.

Her finner du kalenderen

Nordicfeel julekalender 2021

Nordicfeels julekalender inneholder nøye utvalgte produkter fra deres store sortiment. Bak lukene gjemmer det seg både bestselgere, nyheter og klassikere innen hudpleie, sminke, parfyme og hår. Samlet verdi på 4625 kroner. Du finner overraskelser fra bla. Clinique, Löwengrip, Clarins, Biotherm, Babor og Sol de Janerio.

Her finner du kalenderen

Nordisk merke: Lumene julekalender

Finske Lumene har siden 70-tallet vært et svært populært merke. Årets kalender inneholder 17 hudprodukter og 7 sminkeprodukter som er laget for det nordiske klimaet.

Her finner du kalenderen

Eleven julekalender 25 % rabatt 15. nov

En kalender med 24 luksuriøse gaver fra kjente merkevarer. Nøye utvalgt av butikken selv. Inneholder merker som Mario Badescu, L'Occitane, Clarins, Filorga, Babor og Schwarzkopf.

Her finner du kalenderen

Maria Åkerberg julekalender

Svenske Maria Åkerbergs kalender inneholder noen av deres mest elskede produkter. Kalenderen har fem bokser som du kan åpne hver søndag i advent eller fire dager før julaften. Den siste boksen er en ekstra julegave til deg.

Her finner du kalenderen

Adventskalender med duftlys Halvor Bakke (utsolgt 3. nov)

Lekker julekalender med telys i Halvor Bakkes favorittdufter. Tell ned til julaften med godlukt som skaper stemning i stua. Adventskalenderen inneholder 24 telys fordelt på 7 ulike dufter.

Her finner du kalenderen

L'ORÉAL PARIS 14 Rue Royal Advent Calendar (utsolgt 15. nov)

Bak lukene skjuler det seg 24 gaver fra det populære skjønnhetsmerket L'oréal Paris.

Her finner du kalenderen

The Body Shop julekalendere

Kalenderne til The Body Shop er svært populære og forsvinner raskt ut av hyllene. De har tre stk i varierende størrelse og pris, med gode kvalitetsprodukter. Selve innpakningen er superlekker og kan også brukes til å oppbevare ting etter jul.

Her finner du kalenderne

DECLÉOR Adventskalender

Kalender med 24 deilige eteriske oljer. Decléors intergalaktiske julekalender inneholder overraskelser i både full size og deluxe-size. Unn deg en komplett skjønnhetsrutine og nyt fordelene ved eteriske oljer.

Her finner du kalenderen

NYX Gimme Super Stars

Adventskalender fra sminkemerket NYX. Her får du en deilig blanding av øyeskygge, lip creams, highlighter og andre bestselgere i fulle størrelser og mini-størrelser.

Her finner du kalenderen

BeautyPro 12 Days of Christmask Advent Calendar

BeautyPros Christmask kalender inneholder akkurat det du tror den gjør - masker! Masker for både ansikt, øyne, hender og føtter. Det er oppskriften på babyhud til jul.

Her finner du kalenderen

Alternativ: Nivea julekalender (utsolgt)

Mylee MyGel neglelakk-kalender

En kalender med 12 forskjellige neglelakk, inkludert rød lakk, blå lakk og glitter.

Her finner du kalenderen

For den som trenger å våkne fort: Estate Coffee julekalender

Nyt en velsmakende kopp espresso hver dag frem til jul. Kapslene passer til nespressomaskiner. 24 kapsler og 12 forskjellige smaker. Denne vil tvinge deg til å våkne, vaske gulvet og pynte treet.

Her finner du kalenderen

Alternativ: Growers Cup kaffe julekalender

Porsche julekalender

Nå kan endelig drømmen om å ha en egen Porsche 911 gå i oppfyllelse. Bit for bit bygger du bilen og på julaften vil du ha en komplett bil i skala 1:43. Perfekt for bilelskeren.

Her finner du kalenderen

Alternativ: Her kan du se alle bilkalendere

Porsche Traktor Julekalender

Disse kalenderne er skikkelig i vinden for tiden, og her kan du bygge din egen Porsche-traktor. Det beste med disse er at de ikke forsvinner (som sjokoladekalendere gjør...). Denne varer for evig!

Her finner du kalenderen

Mercedes-Benz 300 SL-julekalender

Denne kalenderen er en hyllest til klassiske Mercedes-Benz 300 SL. Når juletiden er over, blir bilen en fin detalj hjemme på hylla.

Her finner du kalenderen

Vespa Julekalender

Med denne kalenderen kan du bygge din egen italienske, klassiske Vespa. Når Vespaen er ferdig bygget, blir den et flott samlerobjekt som kan nytes hele året.

Her finner du kalenderen

Land Rover Defender

Bygg den klassiske Land Roveren på 24 dager. Perfekt for bilelskere, og bilen kan stå fremme og pynte opp stua resten av året. Regner med det blir god stemning hjemme.

Her finner du kalenderen

Mercedes-AMG GT-julekalender

Som kvinne merker jeg at det blir bare vanskeligere og vanskeligere å skrive teksten til alle disse bilene. For hva vet vel jeg? I Mercedes-AMG-julekalenderen bygger du det flotte fartsvidunderet GT i skala 1:43, en lydmodul med den originale motorlyden og en bunnplate med miljøbilder, sier nettsiden.

Her finner du kalenderen

Mercedes-Benz G-klasse julekalender

Bygg den ikoniske terrengbilen Geländewagen i skala 1:43, en lydmodul med den originale motorlyden og en bunnplate med miljøbilder.

Her finner du kalenderen

Happy Socks: 24 Days Of Holiday Socks Gift Set 24-Pack

Føl spenningen og feir den nærværende høytiden med glade sokker! 24 dager med et nytt par sokker hver eneste dag. For en drøm!

Her finner du kalenderen

Alltid storselger: Baileys julekalender XL

Ekstra stor i år! Dette er kalenderen for den som liker noe godt til kaffen. Har mindre enn 1 prosent alkohol, men smaker perfekt Baileys.

Her finner du kalenderen

Alternativ: Famous Grouse XL-julekalender

Pop a Ball Pimp Your Prosecco-julekalender

Denne kalenderen har 12 luker som inneholder festbobler med fruktige smaker. Kan også blandet med alkoholfritt. Kalenderen er perfekt om du ønsker en unnskyldning til å ha to kalendere i år. Start 20. desember og avslutt med et brak 31. desember.

Her finner du kalenderen

Wera verktøykalender (utsolgt 15. nov)

Mangler du verktøy men synes det er kjipt å kjøpe? Gjør det spennende med Wera verktøykalender! 24 luker fulle av bits og skruverktøy med smarte funksjoner, og alt får plass i det tilhørende verktøyetuiet.

Her finner du kalenderen

Adventsmagi Bjørg julekalender 2021

Få varme og oppmuntrende sitater og søtsaker fra kunstner Bjørg Thorhallsdottir hver dag frem til jul. En annerledes julekalender skapt med tanke og håp om å gi det et magisk adventsøyeblikk hver eneste dag.

Her finner du kalenderen

Strømpekalender (utsolgt)

Strømpekalender i pastellfarger i størrelse 37-40. Ingenting er som helt nye sokker, og nå kan du holde føttene varme og gode i hele desember (nesten i alle fall). Fo den som jobber sokkene av seg til jul.

Her finner du strømpekalenderen

Her finner du strømpekalenderen for de med litt større føtter

Pukka julekalender

Denne kalenderen er den perfekte julekalenderen for den som bare elsker te. Dette er 2021-versjonen med 24 teposer. Nye, deilige smaker nesten hver dag.

Her finner du den

English Tea Shop julekalender

Dette er en julekalender med 24 pyramideposer med te med 12 forskjellige smaker. En passelig stor kalender det er lett å oppbevare på kjøkkenbenken.

Her finner du den

24 days of tea - julekalender

Enda en julekalender med te. Perfekt å nyte i en travel førjulstid eller gi bort til noen som fortjener det. Det er en grunn til at det er så mange te-kalendere. De elskes av te-elskeren. Naturlig nok.

Her finner du julekalenderen

Alternativ: Te adventskalender 2021

Julekalender med neglelakk

Julekalender med en ny neglelakk hver eneste dag. For den fargerike som elsker å bytter farge på neglene.

Her finner du kalenderen

Man Stuff julekalender 2021 (utsolgt)

Kalender for mannen som setter pris på egne produkter til hår og skjegg. Enkle produkter som mange menn vil like å ha til tur og hverdag.

Her finner du kalenderen

Julekalenderen for sofagrisen

Er du en skikkelig sofagris? Kjenner du en skikkelig sofagris? Da er dette kalenderen for deg. En morsom julekalender som garantert får den som har den til å trekke på smilebåndet.

Her finner du den

Julekalenderen for paret som vil bli bedre kjent (utsolgt 3. nov)

Denne kalenderen har luker med oppgaver for paret som ønsker å bli litt bedre kjent. Her er det ting å snakke om, og om å gjøre.

Daring december-kalenderen finner du her

English Tea shop adventskalender (utsolgt 4. okt)

En kalender med 25 dager herlig te. Det blir kos hver dag. Ja, enda mer te. Det er virkelig populært!

Her finner du kalenderen (utsolgt)

Julekalender med 24 eksotiske te smaker

Kalender med 24 eksotiske te-smaker fra hele verden. Både favoritter fra CEMOs sortiment og nye spennende smaker.

Her finner du kalenderen

CEMO Julekalender trøfler

Nyt juletiden med eksklusive biter av sjokoladetrøfler og franske trøfler fra CEMO. Smak, nyt og slapp av.

Her finner du kalenderen

Bakerens julekalender

Kjenner du en bakeglad kvinne eller mann? Her får du 24 gaver og mye av det du trenger for å bake. Produktene må pakkes inn selv.

Her finner du kalenderen

Hva med verdens beste høst- og juleduft? Ingen kan motstå Spiced Pumpkin Latte. Duftlysene finner du her

Adventskalender 2021 for barn

Det er oftest barna som gleder seg til å få en skikkelig fin julekalender, enten det er en med sjokolade eller en med leker, gaver eller små ting å gjøre. Under har vi samlet noen tips til adventskalenderne du kan handle for å få levert hjem.

NRKs adventsserie i 2021:

Kristiania Magiske Tivoli Theater

I 2021 er det klart for tivoli på NRK. Kristiania Magiske Tivoli Theater er tittelen. Serien er laget av Atle Knudsen og Kjetil Indregard, som har en merittliste som omfatter «Jul i Svingen», «ORPS» på både lerret og skjerm, «Vaffelhjarte, «ZombieLars», «Hjem» og «Kampen for tilværelsen».

Serien handler om en fattiggutt som heter Luka, og foregår i Oslo i 1909. Den foregår på Kristiania Tivoli, som tidligere lå der vi i dag finner Klingenberg kino.

Hvis du vil gi barne en kalender som passer til NRKs sendinger er Kristiania Magiske Tivoli Theater tingen. Årets kalender er den perfekte gaven til barna som skal følge nedtellingen til jul.

Her får du tak i kalenderen til Kristiania Magiske Tivoli Theater

Summerbird julekalender for barn (utsolgt 12. nov)

Summerbirds julekalender for barn med 8 forskjellige barnevennlige varianter av luksus-sjokolade. Dette er en kalender med en klassisk marsipangris, melkesjokolade og klassikere som barn vil elske. I hvert fall barna som liker veldig god sjokolade.

Her finner du Summerbirds kalender for barn

Forskerfabrikken adventskalender 2021

Dette er storselgeren til barn i Norge, og det er det alle mulige grunner til. 24 eksperimenter lar barnas nysgjerrighet bli pirret, og er nærmeste definisjonen på lek og lær.

Her finner du kalenderne

LEGO® Friends Julekalender

La barn lage en perfekt jul med LEGO® Friends Julekalender. Bak hver av de 24 lukene venter en flott og detaljert byggeleke som gjør ventetiden nesten like moro som selveste julaften!

Her finner du kalenderen

LEGO® City Julekalender

Bygg opp forventningene før den store høytiden med lekesettet LEGO® City Julekalender. Barn kan telle ned dagene til julaften og få gøyale minimodeller, populære figurer fra LEGO City Adventures TV-serien samt kult tilbehør. Det er bare å brette ut matten med bilde av en snødekt by, så er alt klart for utallige fantasidrevne lekeopplevelser.

Her finner du kalenderen

LEGO® Marvel Avengers Julekalender

Gi Marvel-fans fra sju år og oppover en spesiell superhelt-juleoverraskelse med Marvel The Avengers Julekalender. Bak hver av de 24 lukene i kalenderen skjuler det seg en gave som setter en ekstra spiss på dagene fram mot julaften. Kalenderen inneholder minifigurer av Iron Man, Spider-Man, Black Widow, Thor, Captain Marvel, Thanos og Nick Fury samt spennende tilbehør fra Marvel-universet, inkludert Quinjet, Helicarrier, Spider-Man-drone, Avengers-tårn og mer.

Det er ikke uten grunn at LEGO setter maksgrense på hvor mange som kan selges av denne - og den vil garantert bli en av høstens store vinnere.

Her finner du kalenderen

LEGO® Harry Potter Julekalender

En helt spesiell julegave til fans av Harry Potter™. Julekalender inneholder 24 gaver – én for hver dag i adventstiden fram til julaften. Bak hver luke skjuler det seg en ny Harry Potter-gave. Inkluderer minifigurer av Harry Potter, Ronny Wiltersen, Hermine Grang, Draco Malfang Dudleif Dumling og Klotak samt spennende objekter og fortryllende tilbehør fra filmene om Harry Potter.

NB! Lego har satt maksgrense på hvor mange det er lov til å bestille av denne.

Her finner du kalenderen

LEGO® Star Wars™ Julekalender

Gi fans av Star Wars: The Mandalorian en kjempefin overraskelse hver eneste dag fram til julaften med settet 2021 LEGO® Star Wars™ Julekalender. Bak hver av de 24 lukene skjuler det seg en LEGO minifigur, LEGO figur, et byggbart fartøy, våpen eller tilbehør som alle er inspirert av Star Wars: The Mandalorian, sesong 2.

LEGO har satt maksgrense på hvor mange det er lov til å bestille av denne - noe som åpenbart er nødvendig da kalenderen allerede er utsolgt i Legos nettbutikk. Denne blir garantert en av høstens store vinnere.

Her finner du kalenderen på lager.

Exit: The Game – Advent Calendar: The Mysterious Ice Cave (utsolgt)

Løs et mysterium før julenissen kommer! Dette er en escape room-julekalender med 24 gåter som trinn for trinn leder deg til spillets løsning. Klarer du å løse alle gåtene og komme deg ut av isgrotten før tiden løper fra deg?

Her finner du kalenderen

H&M Spa-adventskalender

Få en avslappende nedtelling til jul med en spa-adventskalender full av kroppspleieprodukter. Kalenderen inneholder et utvalg av duftende såper, herlig badeskum, og skummende dusjkremer.

Her finner du kalenderen

Alternativ: Bubble T-badekalender

Alternativ: Frozen julekalender med diverse hårpynt og neglelakk med mer

Baby Born - Julekalender 2020

Denne kalenderen er for 2020, men den fungerer like bra i år. Kalenderen inneholder forskjellige klesplagg i juledesign. En nisselue og glitrende bukse bør ikke mangle. BABY born har også på seg vinger og dekorativt tilbehør når hun venter på at den store sokken skal fylles.

Her finner du kalenderen

Invisibobble British Royale kalender

En kalender med hårtilbehør. 24 dager med diverse produkter som hårstrikk, hårklyper og scrunchies.

Her finner du kalenderen

Peppas adventskalender

Tell ned til julaften med Peppa og Georg! Stilig adventskalender der hver luke inneholder en 24-siders mini-bildebok. På julaften finner du en fortelling om Peppa og Georgs jul.

Her finner du kalenderen

Harry Potter luksus julekalender 2021 (utsolgt 4. okt)

Denne luksuskalenderen har 24 luker med magisk innhold. Nesten bokstavelig talt. Det finnes også skjulte luker, du må bare rotere på tårnene

Her finner du den (utsolgt)

Pokemon adventskalender deluxe (utsolgt 4. okt)

Gotta catch them all! Denne er for alle som liker å lete etter Pokemon. 16 figurer og 18 tilbehør.

Her finner du den (utsolgt)

Harry Potter julekalender 2021

Harry Potter-kalender til Harry Potter-elskeren. Kalenderen inneholder 24 forskjellige ting fra Harry Potters magiske verden, blant annet nøkkelring, tøypose, notatblokk og pins.

Her finner du kalenderen

Paw Patrol julekalender 2021

Nedtelling til jul med PAW Patrol adventskalender! I dette festlige gavesettet får barna oppdage forskjellige PAW Patrol-vinterinspirerte gaver hver dag! Med 24 gaver å finne, venter det alltid en ny overraskelse bak hver luke.

Her finner du kalenderen

Minecraft julekalender 2021 (utsolgt 3. nov)

Minecraft er muligens tidenes største spillsuksess, og er evig populært i veldig mange aldersgruppe. Den unge gameren vil elske denne kalenderen med figurer fra spillet med juletema.

Her finner du kalenderen

Barbie Day-to-Night julekalender 2021

Ring inn julen med Barbie adventskalender. 24 forskjellige overraskelser i form av klær, sko og accessories. Kle opp Barbie til alle anledninger.

Her finner du kalenderen

Barbie Color Reveal julekalender 2021

Barbie adventskalender med 25 overraskelser inkludert en dukke og et dyr. Den første dagen åpnes røret i midten og en mystisk Barbie med betallisk blått belegg med snøsnugg dukker opp. Fjern dukken og fyll røret med varmt vann, og sett deretter Barbie ned i vannet. Snurr henne rundt og se hvordan hun forandrer seg.

Her finner du kalenderen

Schleich Advent Calendar Horse Club 2021

Adventskalender fra Schleich hesteklubb - en spennende adventskalender for alle gutter og jenter som elsker hest! Adventskalenderen har 24 luker, og bak hver luke finner du en ny spennende overraskelse. Adventskalenderen inneholder gaver som: hester, verktøy og tilbehør. La nedtellingen begynne, og opplev hverdagens overraskelser frem til jul.

Her finner du kalenderen

Schleich Advent Calendar Farm World 2021

Adventskalender fra Schleich Farm World - en spennende adventskalender for alle gutter og jenter som elsker husdyr! Adventskalenderen inneholder 24 luker, og bak hver luke finner du en ny spennende overraskelse. Adventskalenderen inneholder gaver som: husdyr, verktøy og tilbehør. La nedtellingen begynne, og opplev Farm World-overraskelser hver dag frem til jul

Her finner du kalenderen

Wizarding World Harry Potter Advent Calendar 2021

Tell ned dagene med karakterene fra Harry Potter. Bak hver luke er en magisk overraskelse fra Harry Potter. Sett frem adventskalenderen og brett opp det lille juletreet for å sikre den ultimate julestemningen når du åpner lukene. Denne adventskalenderen er den perfekte gaven til enhver Harry Potter-fan som tålmodig teller ned dagene til jul.

Her finner du kalenderen

Hotwheels julekalender 2021

Denne Hot Wheels adventskalenderen vil glede barn i alle aldre. Det er åtte dekorerte Hot Wheels-biler og seksten tilbehør, en for hver dag frem til julaften. Hot Wheels adventskalender inneholder nå en sammenleggbar lekematte for barn å leke med sine nye Hot Wheels-kjøretøy og tilbehør!

Her finner du kalenderen

Cars adventskalender 2021

Denne fargerike morsomme adventskalenderen er fullpakket med biler, juledetaljer og spesielle overraskelser. Barna åpner en luke hver dag og finner racingoverraskelser til de bygger et komplett lekesett som de kan ha det gøy med hele året. Fem støpte metall minibiler, inkludert Lynet McQueen og Bill, pluss tilbehør med bil tema for mer moro!

Her finner du kalenderen

Batman julekalender 2021

En kalender med 24 overraskelser fra Batman-universet. Batman-entusiasten vil elske å få denne kalenderen.

Her finner du kalenderen

Funko The Nightmare Before Christmas

Tell ned til jul med Funkos The Nightmare Before Christmas julekalender. Bak lukene skjuler det seg 24 figurer fra den populære filmen.

Her finner du kalenderen

Playmobil Christmas «Bademoro - havfruer»

Undervannsmagi med klassiske Playmobil. Her er det havfruer, havhester og et kongerike under sjøen som vil appellere til drømmen om livet under havets overflate.

Her finner du kalenderen

Schleich Advent Calendar Wild Life 2021

Adventskalender fra Schleich Wild Life - en spennende adventskalender for alle som elsker ville dyr! Adventskalenderen inneholder 24 luker, og bak hver luke finner du en ny spennende overraskelse. Adventskalenderen inneholder gaver som: ville dyr, verktøy og tilbehør. La nedtellingen begynne, og opplev Wild Life-overraskelser hver dag frem til jul.

Her finner du kalenderen

Playmobil julekalender «Back to the Future Part lll»

Reis til Old West med Back to the Future Part lll-kalenderen. Bli med Marty McFly når han reiser tilbake til 1885 for å redde sin gamle venn, Doc Brown, fra hendene til Buford Tannen. Settet inkluderer 24 overraskelser.

Her finner du den

Playmobil Christmas julekalender Back to the Future

Helikopteret, som er utstyrt med skuddklar entrehake, tar opp jakten på kjeltringene som prøver å stikke unna i en kamuflert fluktbil. Gni på nummerskiltene for å avdekke dem!

Her finner du kalenderen

Fortnite julekalender (utsolgt)

Eksklusiv adventskalender for Fortnite-spilleren. Kalenderen inneholder alle favorittheltene i minifigurer fra det populære onlinespillet. Når alle lukene er åpnet, har du en komplett samling av helter som kan legges på hylla.

Her finner du kalenderen

Carrera Radiostyrt Helikopter julekalender

Her får du en adventskalender og et prosjekt i ett. Hver dag får du nye deler å bygge på, og til slut får du et stilig og flyvende helikopter på 24 cm. Her er det bare å glede seg til å endelig kunne fly 24. desember.

Her finner du kalenderen

Puslespillkalender

En kalender for barn som elsker puslespill. Nye puslespill hver eneste dag.

Her finner du kalenderen

Essence Made with love do it yourself (utsolgt 22. okt)

En gjør-det-selv-kalender hvor du får med alt som trengs. Både produkter og poser til å pakke inn i. En kalender til den som er ung og ønsker å utforske.

Her finner du kalenderen

Alternativ: Her finner du en annen julekalender fra Essence (utsolgt 22. okt)

Alternativ: Catrice sin gjør-det-selv-sminkekalender finner du her (utsolgt 22. okt)

Alternativ: Technic Cosmetic julekalender

Technic Winter Woodland adventskalender (utsolgt 3. nov)

En kalender med innhold som såpe, bodylotion og mye mer.

Her finner du kalenderen

Fidget Toys premium julekalender

En stor og innholdsrik kalender med Fidget Toys. Inneholder 24 Fidget Toys som er perfekte i pakkekalenderen (må pakkes inn selv).

Her finner du kalenderen

Alternativ: En mindre Fidget toys adventskalender

Chit Chat Christmas Sparkle julekalender med sminke

En søt, liten julekalender med sminke, neglelakk og skjønnhetstilbehør til de som er litt yngre.

Her finner du kalenderen

Fyll lukene selv-kalender

Om du er av den tradisjonelle typen som liker å fylle lukene i kalenderen selv, så er det de under som gjelder.

Villeroy & Boch juletre og julekalender

Kalenderen fra Villeroy & Boch er både en gjør-det-selv-kalender og en vanlig kalender. Den første gangen du kjøper og åpner lukene, befinner det seg porselensfigurer som kan henges på treet. Alle de neste årene kan du legge hva du selv ønsker i lukene.

Her finner du kalenderen

Richie julekalender 33 x 38 cm (utsolgt 22. okt)

Flott julekalender i tre som pynter opp hele desember. Denne vil glede både deg og barnet ditt som får en overraskelse hver dag. Denne kan du ha i årevis!

Her finner du kalenderen

Star julekalender

Kalendere man henger på veggen med små lommer for å legge overraskelser i. Det kan være ting, men også lapper med aktiviteter dere skal gjøre sammen.

Her finner du kalenderne

Paulownia julekalender tog

Fin adventskalender for hele familien. La toget stå fremme på stua og begynn hver morgen i desember med å åpne luken. Gjem godteri, smykker eller lapper med aktiviteter. Kan brukes som leke eller pynt når julen er over.

Her finner du kalenderen

Borddekorasjon julekalender

Dekorativ kalender med 4 stk LED-lyskilder og fine detaljer. I skuffene kan du legge en overraskelse. Denne er såpass diskre at den kan stå fremme tidlig om du er av typen som liker å ha jul lenge før desember.

Her finner du kalenderen

Julehus julekalender med lys

Rødt julehus med luker. Med 8 LED-lys og batteridrevet. Innebygd timer slik at du kan stille inn når huset skal lyse.

Her finner du kalenderen

Spralla® Julekalender i tre

Herlig julehus i tre med 24 luker til å legge overraskelser i.

Her finner du kalenderen

Do it yourself-kalender (utsolgt)

Denne er til han eller henne som liker det rocka.

Her finner du kalenderen

Lag din egen pakkekalender

Lag egen pakkekalender til barna, barnebarna, mann, onkel, tante søster eller naboen. Ja, hvem som helst. Pakkene henger du opp i metallringene.

Her finner du den

Gjør din egen julekalender

En gjør-det-selv-kalender med rom i tre forskjellige størrelser. Her kan du putte det du selv ønsker inn i kalenderen.

Her finner du kalenderen

Lag din egen energidrikk-kalender

Fyll kalenderen med 24 energidrikker for en energifull desember til deg selv eller noen som elsker energidrikke.

Her finner du kalenderen

Lag din egen drikkekalender

Fyll kalenderen med 24 drikker av valgfri sort. Saft, brus eller energi. Kanskje en øl? Opp til deg!

Her finner du kalenderen

Alternativ: Lag din egen prosecco-kalender

Nøtteknekkeren i treverk

Stilig julekalender laget i treverk formet som nøtteknekkern med kule detaljer og måler 44x17 cm. Kalenderen har 24 skuffer som du kan legge småting i eller lokasjonen for større ting.

Her finner du kalenderen

Julekalender 2021 kun for voksne

Det finnes mange forskjellige julekalendere som er laget for voksne, og kun voksne.

Sinful Deluxe Julekalender 2021

Julekalenderen er kjent fra landsdekkende TV i hele Skandinavia, og har en samlet verdi på 4900 kroner, men fås nå til 1595 kroner som early bird-tilbud. Inneholder utstyr og tips til 24 eventyr for kvinner, menn og par. Det lønner seg å kjøpe kalenderen tidlig, da den ble raskt utsolgt i fjor.

Her finner du kalenderen

Her kan du få tak i den litt mindre versjonene av den erotiske kalenderen til Sinful

Kondomeriet Naughty & Nice

Kondomeriets suksessfulle kalender er endelig tilbake og enda bedre enn sist. 24 pirrende luker for deg og partneren gir en desember full av lyst. Inneholder sexleketøy, flytende innhold, soft bondage og annet lekent tilbehør.

Her finner du kalenderen

PS: For en ekstra het desember kan du unne deg kondomeriets kalender over + en womanizer liberty i deres julekalenderpakke

24 DAYS OF LOVE & SEX

Vuxens erotiske julekalender er premium-kalenderen du bare må ha denne vinteren! Ikke bare kommer den med en original Womanizer Pleasure-Air Stimulator, den har også et bredt utvalg av leketøy, spill, undertøy, lysthevende massasjeolje, glidemiddel og ekstra tynne kondomer av høy kvalitet for mye moro under de 24 dagene frem til jul.

Her finner du kalenderen

Amorelie Erotisk Julekalender - Luxury

Premiumutgaven av Amorelies erotiske julekalender er den mest luksuriøse noen gang, og gjør desember til årets heteste måned! Sensuelle og sexy gaver til både han og henne. Du får sexy leker, massasjeprodukter og mye annet til en verdi av ca. 6200 kr.

Her finner du kalenderen

Amorelie erotisk julekalender - The Original

Den orginale kalenderen til Amorelie inneholder 24 sensuelle overraskelser fylt med erotikk, massasjeprodukter, leketøy og annet tilbehør for lyst og lidenskap. Til en verdi av 4100 kr. Passer for både han og henne!

Her finner du kalenderen

Nyhet i år: Satisfyer Advent Calendar (utsolgt)

For første gang lanserer Satisfyer en egen julekalender. Kalenderen er fylt med 24 spennende leker, undertøy og apotekprodukter. Kalenderen passer til både kvinner og menn samt single og par, som ønsker seg noe gøy til jul. Verdien på kalenderen er 9000 kr.

Her finner du kalenderen

Amor erotisk julekalender

Fjorårets kalender ble revet bort, så her er det bare å glede seg. Mye moro for deg og partneren din. Den inneholder også en womanizer - begrenset antall!

Her finner du kalenderen

Nytelse erotisk julekalender 2021

Endelig er bestselgeren tilbake. Kalenderen ble kåret til best i test av erotiske kalendere hos Nettavisen i fjor, og har blitt utsolgt 5 år på rad. 24 overraskelser for han, henne og par. I tillegg inneholder kalenderen en fantastisk Womanizer Liberty!

Her finner du kalenderen

Kalender med frekke oppgaver (utsolgt)

En frekk kalender med oppgaver for den lekne som skal utføres hver dag. Blir du fristet av romantisk filmkveld og sex i dusjen? Da vet du hva du skal gjøre.

Her finner du kalenderen

Romantisk julekalender for par

En ganske uskyldig voksen julekalender er denne romantiske versjonen med oppgaver som man skal løse sammen bak hver luke.

Du finner den romantiske adventskalenderen her

Hvis du er redd for at 24 dager blir litt mye kan du kjøpe denne 7-dagerskalenderen.

Lag din egen ølkalender

En enkel og fin kalender er en kalender med 24 ølflasker. Enten du lager den til deg selv, eller til andre.

Her finner du settet du trenger

Lag din egen avec-kalender

En kalender med plass til det lille i. For deg som vil ha noe godt i glasset mens du lader opp til jul. Plass til 50 ml-flasker i hver luke. 24 luker. Kos. PS: Flasker følger ikke med.

Her finner du kalenderen

Diverse kalendere

En kalender for den som har alt er en opplevelseskalender. Hva med en ny opplevelse hver helg i adventstiden? Her finner du løsningene. For den som liker virkelig store opplevelser kan du sjekke ekspedisjoner og høye fjell her.

En mulig kalender kan være en blomsterkalender som du forhåndsbestiller. Alt kan ordnes i ro og mak hjemmefra med levering på dine utvalgte dager. Fyr igang bestillingene her.

Din egen julekalender med egne bilder, sjokolade og annet er også mulig.

Sjekk her for utvalget av adventskalender som blir helt unik

Med varianten over kan du også sette inn ditt eget bilde. Bak lukene her skjuler det seg godsaker fra kinder®: Kinder® Mini, kinder® Bueno Mini, kinder® Schoko-Bons, og selvfølgelig noen kinder®-egg.

Her finner du bildekalenderen med kinder® Surprise

En utrolig fin kalender er en kalender full med gavekort på ting man skal gjøre sammen. Du finner et herlig utvalg av gavekort her.

For han som liker å bake kan litt julebakeutstyr hver eneste dag være en særdeles hyggelig gave, se utvalget her.

En annen matversjon kan være å gi 24 forskjellige krydder, sjekk blant annet her for hva du kan gi.

Tips til ting som kan være i en pakkekalender

Sokker, truser og topper/t-skjorter med bambus

Sminke

Morsomme sokker

Smykker på de mest spesielle dagene

Loungewear

Fotballdrakter

Kaffekrus og varmekopper