Snart er skisesongen i gang igjen, og alpinistene bør sikre seg en skikkelig jakke. Den skal ikke bare se fin ut når du suser ned bakken. En skijakke skal også sitte komfortabelt og gjøre skiopplevelsen så behagelig som mulig.

Med sterk vind og lav temperatur, vil kroppsvarmen din synke fortere. Derfor er det viktig med vindtette plagg for å holde på varmen. Ikke minst at den er vanntett, og at den er foret med dun.

Jakkekampanjen hos Anton Sport tilbyr deg opptil 50 % medlemsrabatt på alle jakker (gjelder ikke Norrøna). Du må altså først bli medlem for å få tilgang til tilbudene. Det er gratis og enkelt å bli medlem.

Bli medlem og se hele salget hos Anton Sport her.

Anroakk fra Amundsen Sports (herre)

En klassisk, vanntett jakke med norsk Woolinside isolasjon. Jakken har en stor brystlomme og hånd-varmere.

Phenix Twin Peaks (herre)

En flott skijakke med avtagbar jakke og ergonomisk passform for full bevegelsesfrihet. Dette er en vann-og vindtett jakke som holder deg tørr og varm gjennom de kalde skidagene.

Phenix Norway Alpine Team Insulation Jacket (herre)

Dette er en mellomlagsjakke er konstruert for aktiv bruk i bakken ned til minste detalj. Den fungerer like fint som isolasjonslag under skalljakken eller for seg selv.

Phenix Norway Alpine Team Hybrid Down Jacket (herre)

Denne dunjakken er vindtett og vanntett jakke med Primloft isolasjon. Jakken kommer med en rekke flotte detaljer.

Phenix GT Jacket (herre)

Du får en full bevegelsesfrihet med denne jakken. Thunderon isolasjon genererer og beholder varme fra naturlig sollys og kroppens egne varme. En fin jakke for de aller ivrigste der ute.

Diamond Down Jacket fra Phenix (dame)

En fantastisk alpinjakke med naturlig dun, og god ventilasjon slik at den puster og ikke blir for varm. Jakken er vind-og vanntett 20 000 mm vannsøyle.

Her får du tak i den.

Hettejakke fra Peak Performance (dame)

Jakken er utviklet for intense aktiviteter i kaldt vær. Denne er kun laget av resirkulert materiale som tilbyr eksepsjonell pusteevne og fukttransport. Det syntetiske fôret holder deg varm selv om du er våt.

Her får du tak i jakken.

Frost Down Parka fra Peak Performance (dame)

En lengre utgave som også varmer stumpen din! Med andedun og Pertex-skall, gir jakken deg en komfortabel isolasjon gjennom hele vinteren.

Få tak i jakken her.

Peak Performance Tomic Jacket (herre)

Hold deg varm og stilig i skibakken med denne jakken fra Peak Performance. Hetten er justerbar og elastiske masnjetter holder vind og snø borte.

Her får du tak i jakken.

Kjus Trovat Coat (dame)

Lange kåper er i vinden i denne sesongen. Denne lange boblejakken har fireveis stretchstoff som gir en myk og behagelig følelse. Hetten kan justeres til to forskjellige størrelser, og har en foldbar brem for å holde vinden ute.

Få tak i jakken her.

J.Lindeberg Parkas (herre)

Jakken fra J.Lindeberg er flott på mange måter. Den har indre mansjetter, som tilbyr snøbeskyttelse, og en innerlomme med glidelås som holder mobilen din trygt på plass. I tillegg har den foring og vektreduksjon.

Få tak i jakken her.

Blåhø dunjakke (herre)

En lett jakke som kan brukes til hverdagsbruk, men også som en mellomlagsjakke. Jakken er varmegivende med 80 % dun og 20 % fjær.

Få tak i jakken her.

Se hele salget her.