Mye av sommeren handler om mat og drikke - vi skal jo kose oss. Det er ingen sommer uten deilig mat, søtsaker, forfriskene drinker og alt som hører til.

Under finner du 8 redskaper som gjør sommeren komplett.

Pizzaovn

Vi baker pizza som aldri før, og trenden med utendørs pizzaovn gjelder fortsatt i sommer. Denne fra Vooni vant best i test, og kanskje ikke så rart. Den veier bare ni kilo, er klar for oppvarming etter 10-15 minutter og lager ekte italiensk pizza på drøyt et minutt.

Her finner du den

Churros-maker

Noe av det deiligste å spise i sommer er churros. Men hvor skal man gå når du bare vet om den ene boden i sentrum som selger churros? Med churros-maker kan du lage dine egne sprø churros hjemme.

Med denne fra Princess får du jevn fordeling av varmen, fordi du altså kan rotere maskinen på 180 grader.

Her finner du den

Chillfactor Slushy Maker

På varme dager drømmer vi ofte om slush, men dessverre er det ikke alltid like enkelt å få tak i det. Hva skjer hvis dere griller i hagen og noen barna plutselig har lyst på slush? Chillfactor Slushy Maker er redningen.

Alt du gjør er å kjøle ned Slushy Maker i fryseren i 5-6 timer. Hent så koppen fra fryseren, fyll på med favorittdrikken din, sett på lokket og la magien skje. På under et minutt er drikken forvandlet til iskrystaller. Når du er fornøyd med konsistensen er det bare å sette i sugerørskjeen og nyte din hjemmelagde slush!

Her finner du den

Sukkerspinnmaskin

Gjør sommerfesten enda morsommere med en sukkerspinnmaskin.

Alt du trenger, er sukker og en sukkerspinnmaskin. Varm opp maskinen, legg en skje sukker i midten, sett i gang maskinen og se hvordan de små sukkertrådene oppstår!

En slager for alle aldre. Her finner du den

Smørbrødmaskin

Lag deilige smørbrød med en toastmaskin. Det perfekte redskapet dersom du vil fikse en piknik, ta med smørbråd på tur eller mekke sammen en herlig frokost på hytta i sommer.

Denne fra merket Wilfa har enkel rengjøring, fem års garanti og non-stick belegg.

Her finner du den

Blender til smoothie, knuste is, supper, barnemat og mye mer

Aldri glem en herlig smoothie i sommervarmen, som både er frisk og sunt! Med denne blenderen kan du enkelt knuse is, lage supper, sauser, barnemat, nøttesmør og mye mer. Raw Fuel har nemlig tre forhåndsinntallerte programmer: suppe, smoothie eller grønnsaksdrikk.

Her finner du den

Belgisk vaffel-vaffelfjern

Vil du lage sprø, gyldne vafler uten rot? Dette er et smart vaffeljern som vet riktig steketid. Samtidig har det oppsamlingskant for overflødig vaffeldeig, noe som letter rengjøring betraktelig.

Velg mellom belgisk, klassisk, sjokolade eller kjernemelk. Velg også ønsket farge (fra lys til mørk) - The Waffle Maker gjør resten.

Her finner du det

Italiensk ismaskin

Få smaken av verdens beste is, italiensk is, i ditt eget hjem! Nemox Gelato Pro gir den perfekte temperaturen på isen, og lar deg velge konsistensen - enten du vil lage iskrem, sorbet eller frozen yoghurt.

Her finner du den