Black Friday og Cyber Monday er slått sammen til «Crazy Sexy Weekend» hos Nytelse.no og akkurat nå får du en tjuvstart på hele salget. Det gjør at du kan sikre deg dine favoritter til knallpris, enten du kjøper til deg selv eller en du er glad i.

Denne uken dumper de prisen på over 500 varer.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

- Målet er å kunne tilby bransjens beste utvalg til Black Week, og det har vi klart, sier Maria K. Ebbestad, sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no.

Nye former for orgasme

Sexleketøy er blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme.

– Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle, sier Ebbestad.

Det beste til penis: Se tilbudene her

Det beste til vagina: Se tilbudene her

Adventskalender ble best i test

I tillegg til knallpris på ekspertenes favoritter får du også den populære adventskalenderen på tilbud.

- Denne anbefaler jeg til alle par som er, eller vil bli mer lekne. En erotisk adventskalender vil hver dag gi dere den lille påminnelsen om viktigheten av nytelse i hverdagen, sier Ebbestad.

Magasinet KK kåret Nytelse.nos adventskalender til «Best i test» blant årets erotiske adventskalendere. Men om du vil sikre deg denne må du være rask, for denne er ifølge sexologen straks utsolgt. I tillegg, det er jo straks 1.desember!

Her finner du kalenderen.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir dopamin, oksytocin og endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, sier Ebbestad med et smil.

Her kan du sikre deg den erotiske adventskalenderen

Topp 3 favoritter til kvinner

For å finne rett produkt til alle sine kunder har Nytelse.no produkteksperter som hjelper deg i jungelen av sexleketøy. Nå har ekspertene plukket ut sine favoritter som du bør sikre til knallpris allerede i dag.

Black Friday-boksen (45 % rabatt)

- Vi har jobbet lenge for å få det til, og er veldig stolte av å kunne tilby denne kombinasjonen til DEN prisen! Greedy Girl er en testvinnende rabbitvibrator som har vært en kundefavoritt siden den ble lansert. Denne type vibrator er for deg som ønsker mest mulig stimuli, på enklest og mest effektiv måte, sier produktekspert i nytelse.no, Tonje og legger til:

- Greedy Girl stimulerer både klitoris og g-punkt, og er så kraftig at den også stimulerer dypere enn vanlig. Med på kjøpet får du også en trykkbølgevibrator, som et verdens mest populære funksjon akkurat nå, og selvsagt mengder med glidemiddel! Dette er pakken for deg som vil oppleve ulike typer orgasme og som er opptatt av kvalitet».

Her kan du se og lese mer

Womanizer Duo (35 % rabatt)

- Ingen sexleketøy til kvinner er mer populær enn Womanizer, og nå har du muligheten til å sikre deg toppmodellen til en ellevill pris. Womanizer har en unik teknologi som er så effektfull at den gir orgasmer til kvinner som aldri har opplevd det tidligere, påpeker Tonje:

- Og de som er mer bortskjemt forteller om orgasmer som ikke kan sammenlignes med det de har opplevd tidligere. Denne stimulerer i tillegg g-punktet med en uvanlig presisjon. Dette er selve oppskriften på de heftigste orgasmene en kvinne kan oppleve. Jeg har aldri i min karriere fått så mye positiv feedback på et produkt, og den fortjener hvert eneste ord.

Her kan du se og lese mer

Femmegasm (50 % rabatt)

- Er du ute etter et sexleketøy som gir deg noe MER? Når man skal kjøpe et sexleketøy er motivasjonen ofte å oppleve noe nytt og femmegasm svarer virkelig på oppgaven. Dette er et leketøy som «tæpper» mot klitoris og det, kombinert med rikelig med glidemiddel, vil føles ut som oralsex på speed, sier Tonje:

Jeg har troen på at dette er det «neste store» når det kommer til sexleketøy for kvinner.

- Produsenten har også gitt oss en liten bonus, for dersom man skulle ønske å variere stimuli kan man enkelt og greit snu leketøyet rundt. I andre enden finner du nemlig klassiske vibrasjoner, noe som gjør at du har to leketøy i én pakke. Dette er et stillegående, vanntett og billig produkt som jeg lett gir terningkast 5, produkteksperten.

Her finner du det.

Topp 3 favoritter til menn

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig vekst de siste årene, både på grunn av utviklingen på området og at det har blitt akseptert at også menn eier leketøy.

Arcwave Ion – Womanizer til menn (34 % rabatt)

- Lyst til å prøve noe helt unikt? Arcwave Ion stimulerer penishodet med trykkbølger, akkurat som klitorisfavoritten Womanizer. Frenulum, den lille strengen under penishodet, stimuleres med dype, pulserende bølger som bygger seg opp til langvarige og intense orgasmer, forklarer Tonje.

Arcwave Ion er noe helt nytt for menn, og du kan oppleve at stimulering med trykkbølger føles uvant i starten, men du verden for en fantastisk liten maskin. Ion har et eksklusivt og diskré design i de beste materialene på markedet.

Her finner du den.

Svakom Sam Neo (35 % rabatt)

- Den suger, vibrerer og stimulerer – hva mer trenger man? Svakom Sam Neo har en av våre kraftigste sugefunksjoner for penis; skal du ha noe bedre enn dette må du fort opp i avanserte sexmaskiner til mange tusen kroner. Kombinert med kraftige vibrasjoner og en myk og deilig hylse har du timevis med deilige opplevelser foran deg, Sam Neo har et diskré design, enkel opplading og utbyttbare hylser slik at du alltid er klar til en ny runde.

Her finner du den.

Tenga Spinner (40 % rabatt)

- Spinner utnytter mulighetene med nye materialer til å stimulere penis med den kinetiske energien fra din egen hånd. Smart design og intens stimulering – Tenga Spinner anbefales til alle som vil ha bedre sex, bedre oppgradering til hånden finner du ikke, sier Tonje.

Her finner du den.

💋 Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag! 🍆