Er du en av dem som har planer om å komme i bedre form i løpet av 2023, eller fortsette i det gode treningsporet? Uansett form - litt ekstra næring og energi kan i beste fall være med på å gi deg en bedre økt.

Protein bidrar til å øke og vedlikeholde muskelmassen, og er et godt supplement til deg som trener. Er du en av dem som skal ned i vekt, kan en proteinbar være en bedre løsning enn å gå for kaka kollegaen nettopp har bakt.

Vi har gått gjennom nettbutikkene for deg og funnet salg på proteinbarer, proteinpulver og proteinholdige drikker.

Proteinbarer

Trenger du å få i deg næring før trening, kan en proteinbar være et godt alternativ. Den tar liten plass i sekken og kan inntas raskt. Det fungerer også som sunn snacks hvis du har lyst på noe søtt og godt.

Monster Premium proteinbar - kun 199 kroner

Nå har Monster Proteinbar kommet i ny smak - hvit sjokolade og salt karamell. En av kundene til tights.no skriver følgende: «Oi, denne var sjukt digg! Kan jeg få ta med noen hjem?». Denne er uten tilsatt sukker og er god på smak. Nå er den satt ned til 199,- for 12 stk hos Tights.no

Sjekk ut tilbudet her

Les mer om tilbudene på proteinbarer hos Tights.no her

Barebells proteinbar - kun 299 kroner

Esken består av 12 proteinbarer, med deilige sjokoladetrekk og peanøttbiter på innsiden. 29 prosent protein!

Sjekk ut tilbudet her

Bodylab Protein Bar - satt ned med 25 prosent

Dette er en myk og kremet proteinbar, og en favoritt hos mange. Totalt 12 barer i en pakke. Nå er denne satt ned med 25 prosent - 219,- hos Bodylab.

Sjekk ut tilbudet her

Proteinbar fra Proteinfabrikken - 35 prosent rabatt

Big 100 Protein Bar er smekkfull av god smak med hele 30 gram protein og masse energi. En bestselger! Nå får du en eske med 15 stk til 341,- hos Proteinfabrikken (førpris: 525,-).

Sjekk ut tilbudet her

Bodylab Diet Meal Bar - 30 prosent rabatt

Diet Miel Bars smaker søtt, og kan kanskje virke skummelt hvis du skal gå ned i vekt. Fortvil ikke - disse inneholder kun 170 kalorier, og er solid og mettende. En super enkel løsning hvis du vil ha et raskt måltid, eller når du sitter på kontoret og kollegaen din har med kake! Denne boksen med 12 barer kommer i 4 ulike smaker. Kun 219,- hos Bodylab.

Sjekk ut tilbudet her

Bodylab Minimum Deluxe - 30 prosent rabatt

Denne esken med 12 barer får du i tre smaker: Cookie Dough, Chocolate Peanut Butter og Chunky Chocolate. 40 prosent færre karbohydrater og 0 gram tilsatt sukker. Og det beste? Et høyt innhold av protein og fiber som er sunt for kroppen din. Kun 209,- hos Bodylab.

Sjekk ut tilbudet her

Goodlife low sugar - 30 prosent rabatt

En boks med totalt 15 stk herlige Goodlife Low Sugar - en ny og sensasjonell god proteinbar med maks 170 kcal og mindre enn 2 g sukker per bar. Nå slipper du å gå rundt småsulten på jobb.

Sjekk ut tilbudet her

Nutramino - 15 prosent rabatt

Mange av oss kjenner til Nutramino, og denne esken består av totalt 16 XL-barer med hele 82g protein. Baren er bløt og innbydende i konsistensen, med en liten tvist i de små soyacrisps, som gir en ekstra lekker smaksopplevelse. Perfekt etter trening, eller til deg som ønsker å øke muskelmassen. Nå får du den til 424,- hos Proteinfabrikken.

Sjekk ut tilbudet her

Sjekk ut tilbudene på proteinbarer hos Proteinfabrikken her

Proteinpulver

For deg som er glad i proteiner i form av pulver, er det nå salg flere steder. Pulveret blander du ut i vann, melk eller juice.

Bodylab Whey - satt ned med 20 prosent

Bodylab Whey er en miks av myseproteinkonsentrat og myseproteinisolat, og er en optimal kildetil ekstra protein. Disse kan oppløses ved å røres ut i vann, melk eller juice. Totalt 1kg. Nå får du den til kun 239,- hos Bodylab.

Sjekk ut tilbudet her

Bodylab Whey - satt ned med 40 prosent

Samme ingredienser som proteinpulveret over, kun ulike smaker. Så om du er glad i det litt søte, er dette noe for deg. Nå får du den til kun 179,- hos Bodylab.

Sjekk ut tilbudet her

Proteinpulver fra Proteinfabrikken - satt ned med 18 prosent

100% whey protein er en av bestselgerne til Proteinfabrikken. En av kundeanmeldelse sier følgende: «Min one to go shake. Jeg elsker blande fryste bær i både jordbær, rasberry og vanilje shaken. Disse varene funker til det de skal også 💪»

Nå får du 5x1kg pakke til 1149,- hos Proteinfabrikken (førpris: 1395,-).

Sjekk ut tilbudet her

Whey Tech Protein - satt ned med 20 prosent

Denne er for deg som er opptatt av resultater og ha en sunn lisvtill. Totalt 5 kg Whey Tech Protein myseproteinkonsentrat fra Proteinfabrikken til flott pakkepris! Du kan velge mellom 8 ulike smaker.

Nå får du 5x1kg pakke til 1399,- hos Proteinfabrikken (førpris: 1745,-).

Sjekk ut tilbudet her

Proteindrikke

Proteindrikke er en praktisk og velsmakende måte å innta ekstra proteiner på.

Nocco BCAA - 18 prosent rabatt

Nocco har vært populært blant mange nordmenn i flere år, og det er kanskje fortsatt din favoritt? NOCCO FOCUS er kullsyreholdig og inneholder koffein og seks forskjellige vitaminer – alt for å øke årvåkenhet og konsentrasjon. NOCCO FOCUS er også helt sukkerfri, akkurat som det andre smakene fra NOCCO. Nå får du 24 bokser til 589,- hos Proteinfabrikken.

Tilbudet finner du her

Bodylab Protein Shake - satt ned med 45 prosent

Disse kan du dra rett opp av sekken eller bagen, og drikke når du ønsker. 25g protein, 0 gram sukker og et høyt innhold av fiber. Drikk denne med god samvittighet. Nå får du en eske med 12 stk til 215,- hos Bodylab.

Tilbudet finner du her

Proteinshake fra Proteinfabrikken - 35 prosent rabatt

Denne er perfekt både før, under eller etter trening. Proteinfabrikken har redusert karbohydratinnholdet med hele 70%, og er lettere og drikke, og inneholder mindre kalorier. Smaker best kald. Nå får du 6 stk til 129,-.

Sjekk ut tilbudet her

Bodylab Protein iskaffe - satt ned med 50 prosent

Etterspørselen har vært stor, og nå er den tilbake i to fyldige, kremete varianter – den klassiske Vanilla Ice Coffee og den helt nye Mocca Chocolate. Inneholder 25g protein og er uten tilsatt sukker. En pakke med 12stk får du til 209,- hos Bodylab.

Tilbudet finner du her