Danske SACKit fikk for noen år tilbake sitt store gjennombrudd med den kule saccosekkaktige stolen SACKit Lounge Chair, et produkt som fortsatt er deres store bestselger.

Det som gjør SACKit Lounge Chair annerledes enn mange andre saccosekker eller beanbags, er at den takket være to innvendige poser faktisk holder formen uten å bli til en slapp sekk som hele tiden må justeres.

Detaljer som håndsydde sting og falmefritt stoff er blant de andre elementene som gjør SACKit Lounge Chair så fin, år etter år.

Enkelte av modellene er også beregnet for bruk utendørs. Perfekt å ha på terrassen, plattingen eller hytta i sommersesongen.

Se alle variantene av sekkestolene her

Få puff på kjøpet

SACKits offisielle nettbutikk har for tiden et spesialtilbud der du får med matchende puff når kjøper en SACKit Lounge Chair. Puffene koster fra 1500 kroner og oppover, så dette er utvilsomt en knalbra deal.

Her finner du den smarte sittesekken i flere spennende farger

- Lett og komfortabel

SACKit får stadig vekk hyggelige tilbakmeldinger fra kunder som har kjøpt sekkestolene. Her er er tre av dem:

Super kvalitet og hurtig levering. Det første jeg la merke til, var at kvaliteten på sakkosekken og fyllingen på ingen måte ser billig ut sammenlignet med andre merker. I starten virket den litt hard, men etter å ha sittet i den og sett film i et par timer, kan du føle hvordan SACKit Lounge Chair former seg til kroppen din, og samtidig virker den mer komfortabel å sitte i.
Bastian

Rett og slett en fantastisk sakkosekk
Anders H.

Direkte levering! Kvalitet! Etter å ha sittet i stolen to ganger, er stolen virkelig komfortabel å sitte i. Godt laget. Lett, så den kan enkelt flyttes innendørs og utendørs. Vi er veldig fornøyd.
Carolin

Se alle variantene av sekkestolene her