Dette prisraset kaller Anton Sport for Runvalanche. På tilbud finner du løpesko, -klær og -utstyr, blant annet sportsklokker og løpesekker. Her får du opptil 50 prosent medlemsrabatt på Nike, Hoka, Saucony, ON, 2XU, Johaug, Nathan, Odlo, Osprey, The North Face, Suunto og Kari Traa, med mer.

Denne helgen er det siste sjanse til å sikre seg kvalitetsutstyr til utrolige priser. Ikke la sjansen gå fra deg.

Akkurat denne helgen er det også ekstratilbud på utvalgt utstyr fra Dæhlie. Se tilbudene her.

Klikk her for å se hele kampanjen

Milrab har også skosalg, se over 80 tilbud her

Alle Anton Sports fysiske butikker er for tiden stengt, så du får bare tilgang til superkampanjen på løpesko og utstyr i nettbutikken. De har imidlertid ekstra support på chat og telefon for å hjelpe kundene med kjøpsråd. Les mer her.

Under har vi plukket ut noen populære og rabatterte varer for deg fra de forskjellige kategoriene på Runvalanche. Se alle skoene på tilbud her.

Hoka Clifton Edge

Denne store nyheten fra i fjor sommer gir deg en ultralett og utrolig myk løpsopplevelse. I tillegg tilbyr Edge en uanstrengt og jevn landing på hælen på grunn av den lengre hælen. Clifton Edge beskytter foten og skaper en støttende plattform. Satt ned med 600 kroner.

Se 16 Hoka-modeller på tilbud

Hoka Carbon X

Denne skoen er lett, responsiv og rask, samtidig som den gir deg en behagelig opplevelse og er beskyttende mot underlaget. Clifton er Hokas bestselgende modell de siste fire årene og den syvende utgaven er intet unntak. Nå sparer du 600 kroner på den populære modellen.

Se 17 Hoka-modeller på tilbud

Salomon Supercross Blast GTX

Er du mer på terreng, er det disse du går for. Salomons sko er slitesterke og gir godt grep, stabilitet og en tørr opplevelse med full pustende Gore-Tex-membran. Spar 33 % på skoene.

Dæhlie treningstrøye

Denne singleten kommer i et lett og hurtigtørkende materiale. Ørsmå hull i stoffet gir svært god ventilasjon. Nå koster singleten kun 199 kroner på salg.

Her kjøper du den.

Cloud Waterproof

Cloud Waterproof sikrer også tørre og pustende føtter under turen. Merket heter "Run on clouds", så er komfort i høysetet er denne lette løpeskoen valget. Kjøp til kun 1499 kroner.

Nike Air Zoom Pegasus 37

Nike har her laget en sko for den veldig aktive. Den nye Pegasusen er designet for daglig løping, hvis du ikke klarer deg uten din daglige dose. Skoen er fjærende og lagd med en fartsfylt stil for å hjelpe deg i løpingen. Fås nå til under tusenlappen.

GaitLine Float

GaitLine hjelper deg å gå riktigere, noe som er viktig ettersom at 70 % av nordmenn går feil. Det kan gi både smerter og skader i skjelett og muskler. GaitLines Håvard Engell har bakgrunn i biomekanikk, og bidratt til 300 medaljer i OL og VM via utøvere han har jobbet med. Float er perfekt til restitusjon og å få bevegelsesgleden tilbake. Spar kropp og lommebok, 900 kroner i rabatt.

Odlo Millennium Yakwarm Pro Jacket

Det er ikke bare sko på Anton Sports salg, og her kommer et skikkelig kleskupp. Odlos jakke er laget med yakull. Ja, yakull! Dette bidrar til optimal termoregulering, som er deilig når været kunne vært varmere, men kroppen din øker temperaturen når du er på løpetur. Slått av med 1100 kroner.

Se flere løpeklær på tilbud her.

Osprey Duro 1.5

Liker du lengre turer er det lurt å være forberedt. Osprey kan virkelig bagasje, og har gjort seg flid her og. Den øverste vestlommen inneholder to myke flasker på 500 ml med forlengelsesslanger, for enkel hydrering på tur. Foran er det også lommer til næring og utstyr, i tillegg til plass bak til ekstra klær ved skiftende vær. Nåpris: 850 kroner.

Sekker og drikkebelter til løping fås i alle fasonger og størrelser, se flere på tilbud her. Personlig favoritt er dette beltet, med plass til mobil og nøkler og to små flasker jevnt fordelt.

Dæhlie løpejakke

En løpejakke som er perfekt for litt kaldere temperaturer. I denne jakken benyttes "push and pull" teknologi, med polyamid på innsiden og polyester på utsiden. Denne teknologien trekker fuktighet bort fra kroppen og du føler deg tørr under aktivitet.

Kjøper du jakken denne helgen kan du spare 900 kroner. Her finner du den.

Suunto Spartan Sport HR

Suuntos multisport GPS klokke har perfekt passform, fargeskjerm, touchskjerm, er vanntett ned til 100 meter og batterilevetid på inntil 16 timer i treningsmodus. Er man litt vel ivrig, kan man ryke på overtrening. Med det inkluderte pulsbeltet kan du passe på at du ikke går for hardt ut, samtidig som du får god utbytte av treningen. Tidligere måtte du ut med hele 4199 kroner for klokka, kjøp nå til kun 2099 kroner.

Johaug Discipline Tights

Denne dametightsen passer perfekt til løping og annen høyintensiv trening. Praktisk lomme til telefon på øvre lår gjør det enkelt å lytte til favorittmusikken din mens du trener. For ekstra synlighet er tightsen utstyrt med refleksdetaljer. Spar 20 prosent.

Se mer Johaug-tilbud her.

Saucony Freedom Iso

Den første skoen fra Saucony med full mellomsåle av EVERUN. Dette gir enda mer energiretur, mer respons, mer demping. Du får skoen til halv pris hos Anton Sport.

Vi tar også med et par løpesko fra Milrabs store skosalg, der du får løpesko og tursøvler til supre priser:

Salomon XA Pro 3D v8 GTX

En oppgradert og enda bedre versjon av Salomons klassiske terrengsko. 3D advanced chassis gjør føttene dine til terrengmaskiner, og med Gore Tex er du beskyttet mot dårlig vær. Grepet er suverent, og dette er en sko du kan bruke både på løpeturer og vanlige turer. Du får den billigst hos Milrab nå. Herremodellen finner du her.

Se alle Salomon-sko på salg.

New Balance Fresh Foam Tempo

New Balance Solvi v2 er en behagelig løpesko med god demping, pustende overdel og ekstra støtte i hælen og sålen. Sjekk tilbudsprisen her. Se alle New Balance-sko på salg.

Klikk her for å se hele Runvalanche-kampanjen

Milrab har også skosalg, se over 80 tilbud her