Vi lanserte nettbutikken til Nettavisen i mars 2020, og det har vært en suksess. De aller fleste får levert varene helt hjem i postkasse eller på dør, og vi har tatt inn varer som dere - våre lesere - har lyst på.

Det skal vi fortsette med, men fordi vi skal flytte lager ønsker vi å rydde litt varer så selve flyttingen går litt raskere og enklere.

Her er noen av varene vi har satt ned:

Kun få igjen:
Lunch - jeg legger meg flat - 6 igjen - nå: 279 kroner (før: 379 kroner)

Alpine Muffy baby øreklokker for babyer - 16 igjen. Nå: 30 (før: 399 kroner)

Dorullkrisen t-skjorte - kun 14 igjen. Nå: 19 kroner (før: 209 kroner)

Pondus-bonanza

En av våre største salgssuksesser har vært Pondus. Det har ikke overrasket oss, for Pondus er særdeles morsomt. Vi selger restlageret av en del bøker veldig billig nå:

Pondus - 25 år med Liverpool nå: 178 kroner (satt ned fra 299 kroner) UTSOLGT

Pondus - Hey Nineteen. Nå: 339 kroner (satt ned fra 379 kroner)

Pondus - Første omgang (ny utgave). Nå: 299 kroner (satt ned fra 349 kroner)

Pondus - Andre omgang (ny utgave). Nå: 329 kroner (satt ned fra 379 kroner)

Pondus - Og nå: Golf!. Nå: 259 kroner (satt ned fra 299 kroner)

Siste mulighet: Signert Rhesus Minus & Tommy Tusj

Vi selger ut de siste signerte utgavene av denne herlige boken nå. Kun noen få igjen, og de siste går nå - og da blir det ikke flere signerte igjen. Nå kun 299 kroner (satt ned fra 349 kroner). Her finner du den

Den egne termokoppen til Nettavisen selger vi nå for 99 kroner. Det er omtrent det den koster å lage, og vi bruker denne koppen selv hver eneste dag. Det er bare 94 igjen av den, og vil du ha en bør du handle nå! Her finner du den

Sjokolade-turglede. Litt tidligere i år kom vi i snakk med folkene bak sjokoladen Jentene på tunet. Denne lokale bedriften fra Trøndelag har vunnet flere priser for sin sjokolade, og vi valgte ut våre favoritter som du får sammen med et bærenett. Vi har laget 100 slike pakker, og det er mye sjokolade for et nytt lager så vi selger pakken nå med 20 prosent rabatt. Du finner den her.

Simplicity at Home er en vakker designbok om rydding, asiatisk interiør og et innblikk i et tankesett som gir mer ro. Vi har 9 bøker igjen, og vil gjerne selge disse så vi ikke trenger å finne en lagerplass til dem på det nye lageret. Prisen før var 299 kroner, men du får den vakre boken nå for kun 199 kroner. Her finner du den.

Don't buy this book - en bok om å starte sitt eget prosjekt. Dette er boken vi selv bruker, og vi er veldig fornøyd med den. En klar anbefaling som normalt koster 169 kroner, men som du nå får for 99 kroner. Her finner du den.