I morgen feirer vi kvinners sosiale, økonomiske, kulturelle og politiske prestasjoner, øker bevisstheten om kvinners rolle, og fremmer likestilling mellom kjønnene. I tillegg til det får du også muligheten til å vise en kjæreste, venninne, mor eller kollega at du setter ekstra pris på henne.

Disse gavene kan du fortsatt få tak i:

1. Blomster

Enn så lenge kan du fortsatt bestille blomster til i morgen ettermiddag/kveld hos Interflora. Tulipaner med frynsete kant er vår favoritt blant det store utvalget. Sjekk det ut og bestill før det er for sent.

OBS: Det er dessverre ikke lenger mulig å bestille blomster til 8.mars. Men bør ikke kvinnen hedres hver dag?

Her bestiller du blomster.

2. Opplevelsesgavekort

Gavekort på spa, stand-up, skydiving eller elvepadling. Her finner du opplevelsesgavekort til alt du kan tenke deg.

3. Lyko

Hos Lyko finner du alt du trenger innen skjønnhet, hår og velvære. Enkelt og greit - send i vei gavekortet på mail i morgen tidlig for en super start på dagen til en kvinne du setter pris på. Her bestiller du det.

4. Sinful

Enten om det skulle være til en Satisfyer til en selvstendig kvinne du kjenner, eller til litt ekstra spenning i parforholdet, er Sinful gavakortet du går for. Tanken på det er spennende i seg selv, eller hva? Her bestiller du gavekortet.

5. Nordic Choice Hotels

For den som trenger litt tid alene, ønsker seg en romantisk overraskelse eller en spesiell venninnekveld. Gi gleden på forskudd med Nordic Choice gavekort. Kjøp det her.