Både X-life og Tights.no har lagertømmersalg med mange gode kupp. Spar opptil 80% rabatt på tights, proteiner, sko, energidrikke, treningsutstyr og løpeklær.

Utforsk de store besparelsene hos Tights.no, kjent for sitt brede utvalg av treningstights og andre treningsprodukter. X-life tilbyr også nedsatte priser på treningsutstyr, trampoliner og tredemøller. Spar penger og få kvalitetsprodukter under lagertømmersalget!

Her finner du salget hos X-life

Salget hos tights.no finner du her

Se også salget hos Kajakk & Fritid - du sparer tusenlapper på SUP-pakker og el-sykler

Tights fra Levity - 169 kroner

Denne tightsen fra Levity er elastisk og sømløs tights med høyt liv. Den er laget med et ekstra elastisk materiale som gir en perfekt passform rundt kroppen og rumpen. Med sitt høye waistband gir tightsen både støtte i livet og fremhever formene dine. Den er ideell for en rekke treningsformer, spesielt styrketrening og trening på gym.

Her finner du den.

Sko fra Rhino - 100 kroner

Oppdag den moderne klassiske sneakeren i luksuriøst semsket skinn. Denne skoen er designet med en perfekt balanse mellom stil og komfort, og er spesielt skapt for å passe inn i en urban garderobe.

Her finner du den

Shorts fra Levity - 219 kroner

Utforsk den stilige treningsshortsen laget av et mykt joggebukselignende stoff. Med sin høye, trukne midje og justerbare strikk som kan knytes foran, tilbyr shortsen både komfort og tilpasningsmuligheter. Den er utstyrt med praktiske sidelommer og en enkelt lomme bak.

Her finner du den

Sømløs tights fra Levity - 100 kroner

Sømløs treningsshorts med hudnær passform. Med en høy ribbestrikket elastisk midje, og en lomme på utsiden av høyre lår.

Her finner du den

Trampoline med sikkerhetsnett - du sparer 5000 kroner

JumpMaster Trampoline 4.3 meter i grått er den komplette trampolinepakken for barna. Med sikkerhetsnett og stige får de en trygg og spennende hoppeopplevelse.

Her finner du den

Pikè fra Rhino - 109 kroner

Opplev stilen og allsidigheten til vår pikéskjorte med korte ermer og polokrage. Den har en elegant rad av to knapper foran og kan brukes både til trening og i hverdagen. Med sin sporty og tettsittende passform gir den et moderne uttrykk.

Her finner du den

Badetøy fra Weigtless - 150 kroner

Denne en-skulder badedrakten er en moderne og elegant favoritt. Med sin "one-piece" design gir den et stilig uttrykk. Badedrakten har moderat dekning og en flatterende utskjæring over hoften som fremhever midjen din.

Her finner du den

Utendørs boblebad - spar 6500 kroner

Opplev sommeren i komfort med Atlantic 4 utendørs boblebad! Med muligheten til å nyte varmen opptil 40 grader, gir dette spabadet deg den ultimate avslapningen hjemme. Det kommer med en ferdig montert RCD-strømkabel og blåser seg selv opp på kun 5 minutter, slik at du raskt kan komme i gang med å nyte de beroligende boblene

Her finner du den

SUP-pakke - kun 1490 kroner

Basic er et utrolig stabilt, brukervennlig og lett håndterlig oppblåsbart SUP-brett. Med den medfølgende pumpen kan padlebrettet enkelt blåses opp på få minutter. Dette er den perfekte aktiviteten for hele familien. Den er satt ned fra 3290 kroner til 1490 kroner.

Her finner du den

Turbukser fra Outdoor & Essentials - 299 kroner

Den ultimate turshortsen for naturelskere. Basert på tilbakemeldinger fra våre kunder har vi forbedret en allerede god turshorts. Denne shortsen har beskyttende paneler på rumpen og nederst, som gir ekstra komfort og holdbarhet. Utforsk naturen med stil og trygghet i denne spesialdesignede turshortsen.

Her finner du den

Bikini-sett fra BumPro - 89 kroner

Dette settet gir deg mye for pengene - og det gjelder for øvrig flere bikini-sett og badedrakter hos Tights nå - til utrolige 89 kroner!

Her finner du settet

Se hele salget til Tights her!

Salget til X-life finner du her