For samlere som ønsker å bygge og vise frem de mest populære Legosettene, er det noen få som virkelig skiller seg ut. Her er noen av de:

Lego Millennium Falcon fra Star Wars

Et av de mest ettertraktede legosettene er "Millennium Falcon" fra Star Wars. Dette settet har detaljerte, autentiske funksjoner som gjør det til en perfekt samlergjenstand for fans av filmserien. Denne koster opptil 9199 kr hos andre nettbutikker, så dette er nesten et kupp i seg selv.

Her finner du den

Lego Eiffel Tower

Et annet sett som er verdt å ha, er "Eiffel Tower". Dette settet er inspirert av det ikoniske tårnet i Paris og består av 10.000 deler og er hele 149 cm høyt.. Det er en utfordrende byggeoppgave, men det endelige resultatet er en imponerende modell som vil imponere alle som ser den.

Her finner du den

Lego Hogwarts Castle


For de som er fans av Harry Potter, er "Hogwarts Castle" en absolutt nødvendighet. Dette settet inkluderer mange detaljerte rom og funksjoner fra den magiske skolen, og gir fans muligheten til å bygge sin egen Hogwarts.

Her finner du den

Lego BTS Dynamite

Den populære musikkgruppa BTS har fått et eget legosett. Her gjenskapes den kjente musikkvideoen "Dynamite" med scener fra diskoteket, platebutikken, donutsjappa og isbilen. Et must have for fans uansett alder!

Her finner du det

Lego Art Rolling Stones

Det er et ordtak som sier «You Can’t Always Get What You Want», men med settet LEGO® Art The Rolling Stones kan fans av rock og The Rolling Stones skape et av de mest kjente bandlogoer noensinne. Bygg logoen flis for flis, og skap en fantastisk hyllest til et ikonisk rockeband.

Her finner du det

LEGO Marvel Hulkbuster

LEGO® Marvel Hulkbuster gjenskaper skalaen og kraften til Hulkbuster MK44 fra Marvel Studios’ Avengers: Age of Ultron. Denne utfordrende og engasjerende byggemodellen er 52 cm høy, består av 4049 deler og er designet spesielt for voksne fans.

Her finner du den

Lego Titanic

Lego Titanic er et helt vilt legosett med hele 9090 biter og er 135 cm langt. Gjenskap det kjente skipet med de store trappene, fyrrom, lugarer og promenadedekket.

Her finner du det

Lego Colosseum

LEGO Colosseum er et stort og imponerende legosett som lar deg bygge en miniatyrversjon av det ikoniske amfiteateret i Roma. Settet inneholder 9 036 LEGO-brikker som kan settes sammen for å lage en svært detaljert og realistisk modell av Colosseum, med korintiske søyler, buer og vegger som følger den opprinnelige arkitekturen til bygningen.

Her finner du den

Lego blomsterbukett

Okei, så er kanskje ikke denne blomsterbuketten et av de aller mest ikoniske settene. Men, her har du en stor fordel. Det er stor sjanse for at dette er et legosett du får lov til å ha fremme hjemme i stua eller på bordet. Og, den er også pen!

Her finner du den