Nøyaktig en måned etter dagen der mange feirer kjærligheten med romantiske gaver i form av blomster og sjokolade, kommer den frekke markeringen av Biff og BJ-dagen. Biff og Blowjob-dagen, også kjent som «Steak and Blowjob Day» ble opprettet som en dag der menn kunne motta en spesiell oppmerksomhet fra kvinner. Det er delte meninger om denne dagen, men det skal være en morsom og uhøytidelig måte for både par og single til å ha det litt ekstra morsomt. Vi mener så klart at kvinner kan få like mye oppmerksomhet den 14. mars som menn.

Om du velger å spise en god biffmiddag og nyte en annen form for dessert i etterkant, er opp til deg. Vi har plukket ut noen sexy leketøy som kan gjøre både Biff og BJ-dagen ( og alle andre dager) ekstra artige, frekke og ta deg til nye høyder.

Arcwave – Pow Masturbator

Arcwave - Pow Masturbator er et sexleketøy for menn som er utformet for å gi en unik og intens opplevelse. Hvis en mann er interessert i å utforske nye former for seksuell nytelse eller ønsker å legge til en ny dimensjon til sin onani- eller parlek, kan Arcwave - Pow Masturbator være et alternativ å vurdere.

Du finner den her.

Arcwave – Ion Pleasure Air Stroker

Du har kanskje hørt om Womanizer? Kvinner over hele verden har funnet sitt favorittleketøy, og dette er et revolusjonerende leketøy for menn som skal være mannens versjon av Womanizer. Acwave Ion er spesielt designet for å stimulere frenulum som er undersiden av penishodet og trykkbølgene sørger for å gi han en intens orgasme.

Les mer om Arcwave her.

ROMP – Dash Masturbator

ROMP - Dash Masturbator er et sexleketøy for menn som er utformet for å gi en ny og intens følelse av nytelse under onani eller parlek. Masturbatoren har en ergonomisk form og er laget av mykt, elastisk silikon som gir en komfortabel passform og kan tilpasses ulike penisstørrelser. Denne sexleken kan la deg oppleve en helt ny sugende og deilig følelse!

Her kan du lese mer om ROMP.

PDX Elite – Talk Dirty Masturbator

Denne leken kan ta nytelsen din til et nytt nivå. Den trange, stimulerende hylsen omfavner penis, mens motoren sørger for rotasjonsbevegelser rundt skaftet. Som navnet tilsier har denne masturbatoren også en talefunksjon for deg som tenner på å høre en kvinne stønne eller snakke. Lets talk dirty, baby.

Her finner du denne.

Noe til han og henne

Hva med å kjøpe noen frekke gaver som dere kan bruke sammen?

We-Vibe – Date Night Gavesett

Her får du premium-produkter til både han og henne: We-Vive Nova 2 Rabbitvibrator og We-Vibe Pivot Vibrerende Penisring. Rabbitvibratoren er en svært fleksibel ytre klitorisstimulator som vil ta henne til nye høyder. Penisringen er faktisk noe som både han og hans partner kan nytte av. Penisringen sørger for en hardere og mer langvarig ereksjon samtidig som den har 10 vibrasjonsinnstillinger. Høres ikke dette litt gøy ut?

Her kan du lese mer om gavesettet

We-Vibe – Chorus Parvibrator

Chorus er verdens mest intuitive parvibrator og Amors absolutte bestselger til par. Den slanke delen av vibratoren føres inn i skjeden og stimulerer g-punktet med en rillete overflate og så klart med deilige vibrasjoner. Mannen har samtidig plass til å trenge inn og han også han kan få nytte av stimuleringen. Denne leken kan brukes håndfritt som betyr at dere har hendene frie til å utforske hverandre.

Les mer om We-Vibe her.

Lovense – Lush Vibrerende Egg

Klar for en morsom parleke?

Egget skal plasseres i skjeden og med sine kraftige vibrasjoner gir det deilig stimulering av g-punktet. Overgi kontrollen til din partner og la hen stye vibrasjonene og orgasmen din.

Les mer om Lush her.

Her finner du flere parleker.

Her er noen tips til hva dere kan gjøre sammen på «Biff og BJ-dagen»:

1. Lag middag sammen - det treger ikke nødvendigvis å være biff.

2. Gi hverandre en massasje. Bruk en deilig massasjeolje.

3. Spill et frekt spill sammen for å kommer i humør.

4. Ta en dusj sammen.

Her finner du flere parleker.