Har du ikke hørt om Unionskampen på Momarken i Østfold, eller har peiling på hest, er det helt i orden. Det eneste du trenger å vite er at du kan spille Stalltips, og være med å spille om de store premiene.

Spill Stalltips før lørdag kl. 16.20 her

Stalltips hjelper deg

Alle kan ta del i spenningen når Unionskampen avgjøres. Spill Stalltips her

Du trenger altså ikke kunne noe om hester, kusketaktikk eller underlaget på Momarken for å ha sjanse til å vinne i V75 på lørdag. Derfor finnes det noe som heter Stalltips.

Stalltips er den enkleste måten å spille på hest. Rikstoto velger ut både favoritter og outsidere, og lager ferdig utfylte kuponger. Desto høyere beløp du spiller for, desto flere hester vil kupongen din bestå av. Å ha outsidere på kupongen er viktig for å ha en god mulighet til å vinne de store premiene.

Så enkelt er det å levere en Stalltips-kupong:

Klikk på linken under, velg summen du vil spille for. Betal, og så er du med.

Er du ikke kunde hos Norsk Rikstoto, blir du guidet gjennom en enkel og sikker registrering. Når resultatet er klart, får du en SMS med en link der du kan se om hestene «dine» vant.

Spill Stalltips her

En spesiell begivenhet

Siden 2008 har det vært en sunn, men ivrig konkurranse mellom nabolandene og det er ekstra viktig at nettopp de norske slår svenskene - enten det er på hesteryggen eller i spill. Blir dette året der Norge rir, eller kjører, inn i solnedgangen som vinneren og balanserer ut seiersstatistikken mot Sverige?

Spill Stalltips før lørdag kl. 16.20 her

Visste du at du kan følge spenningen, se løpene direkte og få reaksjonene; med jubel og glede, fortvilelse og skuffelse, på Nettavisen

(*)Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år