Nå er det ikke lenge til påske - og som vi gleder oss! Uansett om du skal feire på hytta, hjemme eller i utlandet, håper vi du kan slenge deg på sofaen med beina høyt og slappe av. Og hva trenger du da? Jo, det ultimate påskeegget. Påskeegg kommer i mange varianter, og det kan være vanskelig å vite hva man bør gå for i den store påskeeggjungelen. Men, leser du videre, får du svaret!

Bestill egget her

Luksusegget vi ønsker oss

Påskeegget fra Den Lille Sjokoladefabrikken har de to siste årene blitt revet vekk fra lageret vårt i rekordfart. Det har faktisk vært så ekstremt, at de har måttet tilby oss et ekstra påskeegg med justert innhold, fordi vi har solgt så mye. Egget inneholder like gode sjokolader som før - og de smaker helt fantastisk!

Sjokolade med rosa hjerte:

Wow, denne var god! Her får du det beste av alle verdener med nydelig hvit og brun sjokolade. Passer perfekt til kaffen.

Påskeegget er laget med tanke på en perfekt balanse mellom søthet og smak - årets utgave er proffullt av de beste sjokolader og konfektbiter som salt karamell, nougat med karamelliserte mandler, flytende karamell og bringebær cheesecake for å nevne noen.

Her finner du egget

Nettavisen har testet

Nam! denne er fylt med myk og silkeaktig karamell, som smelter i munnen og etterlater en søt ettersmak. Melkesjokoladeskallet rundt omfavner den deilige fyllet med en intens og rik smak.

Kvinne (29)

Denne lille delikate biten med sprø lag av brun og hvit sjokolade, smuldrer i munnen og avslører en myk og kremet fylling. Konfektbiten har et elegant og sofistikert utseende.

Kvinne (31)

Denne smaker nydelig nougat, samt karamelliserte mandler på toppen. Helt fantastisk - jeg er målløs!

Kvinne (36)

Dette egget er den perfekte gaven å gi bort til noen du er glad i, eller hvis du ønsker å dele med familie og venner. Det er selvsagt lov å ikke dele også - disse bitene kan spises alene med god samvittighet.

Så god, denne vil jeg ha mer av. Jeg tar en bit til!

Mann (49)

Dette blir fort utsolgt - så hva venter du på?

Bestill egget ditt her