Det er vintersalg i flere nettbutikker, og den perfekte anledningen til å gjøre gode kjøp på utstyret du trenger til årets turer og Norgesferie.

Get Inspired har nå 30 prosent rabatt på alt til tur. Milrab og Anton Sport gir deg også gode tilbud i sine nettbutikker.

Vi har sett gjennom de mest populære produktene og plukket ut våre favoritter.

Jakke fra Helly Hansen

Fleecejakka fra Helly Hansen er allsidig og beskyttende med glanspreg. Denne er varm, stretchy og myk, og egner seg både som mellomlag og som ytterste plagg. Denne finnes i blå, gul og sort. Denne får du nå til 1049 kroner hos Get Inspired.

Sjekk ut jakka her

Tursko fra Adidas

Stabile tursko fra adidas, som kombinerer den robuste yttersålen til terrengskoen med et fleksibelt design. Perfekt til bruk på både vide vidder og trange bygater.

Her finner du skoene

Hybridjakke fra Peak Performance

Hybrid Hood Jacket er en stilren hybridjakke hvor jersey kombineres med vatterte paneler som er vind- og vannavstøtende. Dette gjør jakken både lettvektet og enkel å pakke ned. Perfekt for utendørsaktiviteter!

Tilbudet finner du her

Vest fra Columbia

En tykk og deilig pile-fleecevest fra Columbia, som ser helt smashing ut!

Vesten kjøper du her

Superalp GTX

AKU-skoen for deg som vil ha maksimal beskyttelse og perfekt passform for mange timers bruk når du er på tur. Nå får du de til kun 1699 kroner hos Milrab.

Sjekk ut skoen her.

Hoka Kaha 2 GTX

Nordmenn elsker Hoka! Dette er en lett og behagelig fjellstøvel med GORE-TEX membran som holder føttene komfortable og tørre. Kaha 2 GTX er ekstremt komfortabel å ha på seg for å være en lett fjellstøvel, men gir likevel nok styrke og støtte til lange turer i fjell, skog og mark.

Kjøp Hoka her

Strikkegenser fra Twentyfour

Har du planer om påskeferie på fjellet? Da er det kjekt å ha en skikkelig deilig og myk strikkegenser. Nå får du denne for kun 399 kroner hos Milrab.

Kjøp genseren her.

Jakke fra Columbia

Varme og komfort i kombinasjon med et moderne design. Steens Mountain Half Snap fra Columbia er en half zip fleecegenser med knappelukking og høy hals. Denne er like super å bruke på tur som til hverdags!

Sjekk ut jakka her

NeoAir liggeunderlag

NeoAir XLite Regular Wide er et liggeunderlag av god kvalitet. Denne minimerer varmetapet ved å føre varmluft tilbake mot brukeren og kald luft mot bakken. Dette er satt ned med hele 1800 kroner hos Milrab.

Her finner du liggeunderlaget.

Rab sovepose

Ascent 1100 er en allsidig sovepose som gir god beskyttelse under kalde forhold. Denne soveposen gir deg mye varme uten at det går på bekostning av vekten. Nå er den satt ned med hele 1800 kroner.

Soveposen finner du her.

Mammut Barryvox Package Light

Barryvox®-pakken har alt skred-utstyr du trenger for frikjøring, off-piste eller toppturer. Nå får du det til 3499 kroner hos Anton Sport.

Pakken finner du her

Sportsbriller fra Blitz

Råstilige briller fra Bliz med Hydro Lens Tech, en linse med høy optisk kvalitet som sikrer klart syn i ulike værforhold! Disse er satt ned med 50 prosent hos Get Inspired - kun 499 kroner!

Brillene finner du her

MSR 3-sesongstelt


Nytt telt til familien? Dette har familievennlige funksjoner som et ekspansivt, romslig interiør i ståhøyde som lar alle stå oppreist for å skifte, og bevege seg komfortabelt. Dette er satt ned med hele 4300 kroner. Nå får du det til 5699 kroner hos Milrab.

Tilbudet finner du her

Frittstående stativ til hengekøye

Stilrent og solid stativ til oppheng av hengekøye på terrassen, i skogen, i stua eller hvor enn du måtte ønske å ta deg en hvil. For hva gjør du når du vil ligge i hengekøya, men mangler trær? Da trenger du et stativ som dette! Satt ned med 500 kroner hos Anton Sport.

Tilbudet finner du her

Softshellbukser fra Peak Performance

Disse softshell buksene fra Peak Performance har et lettvektet, hurtigtørkende og vannavvisende materiale med toveis-stretch. Disse gjør de både beskyttende mot vær og vind, samt behagelig å ha på seg grunnet stor bevegelsesfrihet. Flotte utebukser når du ønsker stretch og beskyttelse! Buksa får du nå til 839 kroner hos Get Inspired.

Buksen finner du her

Osprey dagtursekk

Hikelite 26 har et AirSpeed™-suspendert ryggsystem, som bidrar til å holde deg avkjølt og komfortabel når du er ute på tur. Et integrert og avtagbart regntrekk kan trekkes frem når været skifter. Sekken er satt ned til 649 kroner.

Sekken finner du her

Hjelm fra Sweet Protection

Denne hjelmen er helt nyutviklet med de beste materialene, teknologiene og produksjonsteknologiene som er tilgjengelige. Kun 2789 kroner hos Milrab.

Tilbudet finner du her

Briller fra Oakley

Vi elsker Oakley, og spesielt når briller fra det populære merket er på tilbud. Flight Deck L Black har en prizmlinse som gjør at du ser kontrastene i snøen mye lettere. Disse koster kun 1599 kroner hos Milrab.

Brillene finner du her.

Flere briller på tilbud finner du her

Truger fra MSR

Trenger du nye truger på hytta i påsken? Disse har stålramme rundt hele og Durable DTX Crampon stegjern under foten, samt Paragon™ binding gir god stegskontroll. Nå er disse satt ned til 2499 kroner hos Milrab.

Tilbudet finner du her

Dæhlie Aware Jacket

Denne ønsker vi oss! Aware er en beskyttende og moderne langrennsjakke for den miljøbevisste skiløperen, perfeksjonert for trening i kalde omgivelser. Satt ned til 1599kroner hos Anton Sport.

Jakken finner du her