HelloFresh finnes allerede i 14 forskjellige land, som blant annet Sverige og Danmark. I sommer lanserte de i Norge.

Bruk koden HELLONETTAVISEN for å få rabatt i kassa. Rabattkoden gir totalt fire rabatterte matkasser. To bestillinger gir deg 30 prosent rabatt, og ytterligere to bestillinger gir 20 prosent rabatt.

7 gode grunner til hvorfor du bør velge HelloFresh:


1. Vi har testet matkassen.

I og med at vi har testet den, så kan vi stå inne for at dette er en matkasse som skiller seg ut. Gode råvarer, gode middager og det er helt utrolig enkelt.

Familie mener: - Dette sparer vi penger på og det er utrolig godt.

Far: Matkassen som fikk mann (49) til å spise sunt


2. God mat. Bedre tid.

God mat behøver ikke å være så komplisert. Hos HelloFresh har alt du trenger, sånn at du ikke trenger å bruke timesvis på kjøkkenet. Bruk heller tiden på alt det som virkelig betyr noe.

3. Enkle oppskrifter. Avanserte smaker.

HelloFreshs trinn for trinn-oppskrifter gjør alle til stjerner på kjøkkenet. Alle ingrediensene er porsjonert på forhånd og levert rett hjem på døren din, sånn at du kan servere lekre måltider på null komma niks.

Bestill her

4. Som du vil. Når du vil.

Du kan velge en av matkassene til HelloFresh, eller skreddersy din helt egen ukesmeny. Du kan få en ukentlig leveranse, eller selv velge når du vil ha matkassene dine.

5. Et matunivers av muligheter.

Velg mellom 14 oppskrifter hver uke - kombiner norske klassikere med favoritter fra hele verden, vegetariske vidundere eller velg de raskeste rettene. Mulighetene er mange.

6. Ha kontroll på middagen. Uansett hvor du er.

Bytt ut laksepasta med karrysuppe uansett hvor du er. Last ned appen til HelloFresh og få oversikt over leveransene dine, bytt ut måltider og gled deg til kommende retter.

7. Mer matglede. Mindre matsvinn.

God mat hører hjemme i magen - ikke i søpla. Med perfekt porsjonerte ingredienser er det ikke bare lettere for deg å lage mat, men HelloFresh bekjemper samtidig matsvinn sammen.

Bestill her

Slik fungerer det:

1. Velg matkassen din

Du kan velge både antall måltider og antall personer du vil lage mat til. Bytt meny, hopp over uker etter sett abonnementet ditt på pause når som helst - du bestemmer.

2. Motta de ferske råvarene dine

Motta en matkasse sprengfull av ferske ingredienser i perfekte porsjoner og inspirerende oppskrifter - akkurat når det passer deg og helt til døra.

3. Forbered middagen din

Finn frem forkleet, slip kjøkkenkniven og gå i gang! Med oppskriftene vår er det lekende lett å lage god mat på null komma niks.

Se matkassene her

Her finner du flere gode kjøp denne uken: