I Norge feirer vi alltid morsdag den andre søndagen i februar, som i 2022 vil si at morsdagen lander på søndag den 13. februar.

Vi har samlet en oversikt over gaver og andre oppmerksomheter du kan gi til mor på nettopp morsdagen, som vi er helt sikre på at vil glede henne stort. Uansett om hun er mamma, mor, bonusmamma eller moren til dine egne barn.

Tegnehanne for kule mammaer

En god latter er alltid deilig, og denne gir nettopp det. Tegnehanne blir mamma er en morsom bok om å få livet snudd på hodet av et nytt, lite menneske. Passer for nybakte mødre, eller de som har fått babytiden på avstand. Her finner du boken

Mummikopp av Mummimamma - fordi det gir mening

Hos Christiania Glasmagasin er denne nye mummikoppen fra Arabia nå på 40 prosent rabatt - en koselig gave som kan varme både kroppen og hjertet.

Her finner du den

Se hele Mummi-tilbudet til Christiania Glasmagasin

Sminkespeil med lys - så resultatet blir perfekt

Et speils nyttefunksjon korrelerer med belysningen i rommet - det kan du skrive rett på kortet til mor.

Her finner du det

Blomster - fordi en blomsterbukett alltid gleder

Blomster er alltid koselig å få! Her kan du også bestille hjem til henne, om du ikke bor i nærheten og har mulighet til å stikke innom. Gå gjerne for en pakkeløsning hvor hun også får med noe søtt!

Her kan du bestille nydelige blomster levert rett hjem.

Personlig melkesjokoladehjerter - så du kan gi en søt beskjed

Apropos personlig - disse kan du skrive din egen tekst på. Og hvem liker vel ikke sjokolade, spesielt når den er fra Freia?

Her kan du bestille en eske til mor.

Du får også Toblerone med personlig påskrift, om hun liker den sveitsiske sjokoladen bedre.

Smykke - en klassiker for en grunn

Mor fortjener å skinne, og med denne storselgeren gir du henne en gave hun alltid kan ha med seg. Og det er jo aldri feil!

Her finner du den

Summerbird Collection 9 - fordi disse bitene er perfekte

Ni forskjellige, herlige biter av Summerbird-sjokolade...Hva mer kan man be om? Bitene i esken inneholder blant annet sjokoladebiter med marsipan, praliné, mynte og karamell. Denne koster kun 169 kr, så det er også den perfekte morsdagsgaven om budsjettet ikke er det aller høyeste.

Her finner du den

Gavesett på hudpleie - når hun fortjener selvpleie

Et gavesett slår aldri feil, og de aller fleste setter pris på gode hudpleieprodukter. Vi elsker settene fra Rituals, som lukter herlig i tillegg til at de er lekre på baderomshylla.

Her finner du settet Ritual of Jing fra Rituals, som er på salg akkurat nå.

Dette gavesettet er også herlig luksuriøst.

Hotellovernatting - når du vil gi bort luksus i hverdagen

God frokost, myk seng og gjerne en badekåpe...En hotellovernatting er luksus, om det så er i egen by. Unn moren din en natt på et fint hotell, som for eksempel Amerikalinjen i Oslo. Hva med å dra sammen?

Her kan du booke en overnatting eller flere.

Varmepledd - for moren som fryser

Et varmepledd er bokstavelig talt en gave som varmer. Denne luksusvarianten er laget i fuskepels, og kommer med timer. Perfekt å krype opp i sofaen med.

Her kan du sikre mor årets varmeste gave.

Kindle - for den moderne moren

Er hun den moderne typen, kan du rett og slett slå til med en Kindle. Det har aldri vært enklere å ta med seg bøkene over alt, og du kan til og med trygt lese i badekaret uten å risikere våt bok med denne nye varianten.

Nattmodus har den også, om hun er redd for blått lys rett før leggetid. Kindle Oasis er til og med vanntett.

Her finner du Kindle Oasis.

Abonnement på en lydboktjeneste som Fabel eller Storytel er et super alternativ som gjør både turer, husarbeid, pendling og annet mer underholdende.

Gaveeske fra Lakrids - når gaven skal være herlig og søt

Vi elsker lakrisen fra danske Bülow, og denne esken er noe av det søteste vi har sett fra luksusmerket. Med denne viser du kjærlighet, både med tanke på hjertet men også det utrolig smakfulle innholdet.

Her finner du esken.

Tøfler - så holder føttene seg varme

Tøfler må alle ha, og har hun noen gamle og slitte så vil et par nye garantert glede. Og er det ikke koselig at hun tenker på deg når hun smyger føttene inn i de varme tøflene?

Vi synes disse ser helt fantastiske ut, med god såle og mykt for.