I 2023 lander morsdagen på søndag den 12. februar. Morsdag er viktig fordi det gir anledning til å sette pris på og vise takknemlighet til mødrene i våre liv, uansett om hun er mamma, mor, bonusmamma eller moren til dine egne barn.

Syns du det er vanskelig å vite hva du skal gi i gave? Vi har gjort jobben for deg og samlet noen gode tips.

Summerbird gavepose - til den aller beste

En pose med kjærlighet til mor. Selv om det står valentine på denne, så er det ingen grunn til å ikke gi denne posen med knallgod sjokolade. Kanskje slår du to fluer i én smekk også? Denne er fylt med to av Summerbirds mest populære varianter, og den splitter nye håndlagde baren "Heartmade". Ypperlig gave til alle som setter pris på kvalitet og gastronomi.

Her finner du den

Hvis du vil slå ordentlig på stortromma, så er det denne gaveesken du kjøper

Mummikopp - M for mamma eller mor

M for mamma. De søte mummikoppene har kommet med bokstaver, og denne er den perfekte lille gaven som hun vil sette pris på.

Her finner du den

Blomster - en klassiker som alltid gleder

Blomster er koselig å få. Om du ikke har mulighet til å gi en gave personlig, kan du bestille blomster hjem. Her har de også pakkeløsning med både blomster og sjokolade.

Bestill blomster hjem her

Cozy elektrisk varmepledd deluxe - hvis mamma fryser lett

Ikke en klassisk gave, men absolutt en gave som vil falle i smak hos mange mødre. Det er flere som fryser, og dette kan være til stor hjelp.

Her finner du varmepleddet

Den Lille Sjokoladefabrikkens hjerteeske - en boks med kjærlighet

Den Lille Sjokoladefabrikken har smeltet våre hjerter, og nå har de laget en egen eske for den mest romantiske tiden på året; nemlig morsdag og valentines. Overrask med en deilig boks sjokolade, og er du heldig får du kanskje smake selv også.

Her finner du den

Rituals The Ritual of Ayurveda gavesett - for spafølelsen hjemme

Et luksuriøst gavesett fra Rituals som lukter himmelsk av indisk rose og mandelolje. Her får du med et deilig dusjskum, bodylotion for intensiv næring til huden, en hår- og kroppsspray, samt den herlige duften av Ayurveda duftpinner.

Her finner du den

Sjokoladebombehjerter til kakao i 2-pakning - når noe varmt i koppen frister

Deilig kakao og marshmallows nå på vinteren er populært hos mange. Vi tror at mor vil elske en gave som dette.

Du finner den her

Smykke - en gave hun kan ha for alltid

Et smykke er aldri feil, og kvinnen i ditt liv fortjener å skinne. Vi foreslår Serena halskjede fra norske Crystal Haze. Merket har blitt veldig populært de siste årene, og Justin Bieber er faktisk sett i akkurat samme smykke.

Her finner du det

Jentene på Tunet hjertesjokolader - fordi hun fortjener det

En herlig boks med 10 deilige hjertesjokolader fra Jentene på Tunet. Ingenting sier kjærlighet som litt sjokolade, og disse med smak av for eksempel jordbærkyss og karamellkos vil smelte hjertet hennes. Vi har testet og kan avsløre friske og gode smaker, og hasselknas er "wow-god"! Med et hint av havsalt inni. Gled deg.

Her finner du den

En herlig natt på hotell - hvorfor vet du

Ta en pause fra hverdagen på et behagelig hotell med myke senger, kanskje spa og en fantastisk hotellfrokost. Kan det bli bedre? Vi foreslår The Thief, Amerikalinjen og Hotel Continental i Oslo eller ærverdige Britannia Hotel i Trondheim.

Her kan du søke etter alle hoteller

Et vamt skjerf - til hun som lett fryser

Et klassisk skjerf i kasjmirblanding fra Filippa K produsert i Italia. Til en veldig god pris akkurat nå.

Her finner du det

Mødre - boka som alle mødre vil kjenne seg igjen i

En god latter er alltid deilig, og denne gir nettopp det. Som mamma skal du ikke bare ta hånd om avkommet, men du skal også ta hånd om deg selv. Hva gjør man med egne nevroser og behov da? Boka har én-sides snutter som er lettleste, men samtidig fra det hysterisk morsomme til det dypt ettertenksomme, og alle med en skarp snert.

Her finner du den

Parfyme - fordi du elsker duften av henne

En ny parfyme er vanskelig å kjøpe, men kanskje hun snart er tom for favorittparfymen? Da vet du hva du skal bestille.

Her finner du parfymer

Bosign laptop-brett i piletre - for en kvinne som bruker skjermen mye

Jobber mamma hjemmefra eller bruker mye tid foran skjermen? En praktisk brett kan være gaven som faller mamma i smak. Hun kan ligge i sengen og se serier, skrive mail eller sette seg til rette på sofaen med laptopen.

Brettet finner du her

Hjerteformede badebomber - til hun som elsker lange bad

Hvis kvinnen i ditt liv elsker å ta lange bad, kan badebomber i form av hjerter være midt i blinken for henne.

Her kan du klikke de hjem

Morgenkåpe - for luksusfølelsen hjemme

En elegant morgenkåpe er deilig å ha. Denne fra Høie har velour på utsiden og lun bomullsfrotté på innsiden. Ja, takk! Finnes i flere farger.

Her finner du den

Massasjepistol - for ømme muskler

En bestselgende massasjepistol med 15 forskjellige behandlingsnivåer og 6 forskjellige massasjehoder. I tillegg er den trolig den mest stillegående massasjepistolen på markedet.

Her finner du den

Håndholdt steamer - en hjelp i hverdagen

Philips Series 7000 er en av de beste håndholdte dampmaskinene på markedet. Gi den i gave til mammaen som bruker alt for lang tid på stryking, eller kjøp den til deg selv med et løfte om å ta arbeidet i egne hender.

Kjøp den her

Marmorspeil - så hun kan se hvor vakker hun er

Speil, speil på veggen der, hvem er vakrest i verden her? Dette er det perfekte sminkespeilet, som passer like godt til interiøret. En vakker, men brukbar, detalj i hjemmet.

Her finner du det